Ons Femdomweekend

Ons Femdomweekend
lijn bdsm

Mijn Lady heeft begin dit jaar voorgesteld om een speel-weekend te houden. Nou voorgesteld is misschien niet de juiste betiteling maar goed. Zo met de feestdagen en afronden van losse eindjes zijn we de laatste tijd niet vaak aan spelen toe gekomen dus het werd weer eens tijd. “Oh ja en doe gelijk maar je CB om, kan je er een beetje naar toe leven” werd er direct aan toegevoegd. “En nog iets, voordat je denkt in lui lekkerland te belanden, je mag om te beginnen het avondeten voor zaterdag regelen. Het worden mosselen met stokbrood en toebehoren. Het voorgerecht en toetje laat ik nog wel weten.” Daar kon ik het mee doen.

Misschien is het voor sommigen “normaal” om een CB te dragen in een D/S maar omdat ik tijdens mijn werk weleens een metaaldetector tegenkom en omdat ik in mijn werk ook veel lichamelijk contact heb, ben ik “gelukkig” vrijgesteld van dit ongemak maar deze week dus niet…
De dagen gaan voorbij en ondanks dat de CB af en toe knelt blijft het de hele week spannend en kijk ik uit naar zaterdag ook al weet ik niet wat ik moet verwachten. Ondertussen wordt duidelijk dat Meesteres Think met Zwelgje_T ons komen vergezellen zaterdagavond en de ingrediënten van de andere gerechten met hun meekomen.

Ze sluit me op in een kooi

Eindelijk vrijdagavond na het avondeten en koffie vertrekken we naar ons andere adres en bij binnenkomst krijg ik gelijk wat opdrachten voor mijn kiezen. “eerst uitkleden, collar en boeien omdoen, gordijnen dicht doen, bench klaarzetten en douchen, je stinkt als een smerig ranzig varken,” wordt mij verteld.
Ik mag de bench in de woonkamer zetten en nadat de boeien en alles gepositioneerd zijn leven we rond 22:30 uur en geeft mijn lady aan dat ze moe is en niet teveel last wil hebben van zo’n nietsnut als ik. Ik mag wat drinken voor haar inschenken en een hapje klaarzetten en that’s it
“Hup die bench in en ik wil niets van je horen anders zwaait er wat” spitst ze me toe. Ze sluit de kooi af en zet de TV aan. Onze Netflix serie Arrow zet ze op en daar zit ik dan, tussen de tralies door naar de serie te kijken.

Een masker voor de nacht

Na twee afleveringen houdt ze het voor gezien en ik mag de bench uit. “Na het tanden poetsen ligt er een masker voor je klaar,” wordt er gezegd. Het is een gesloten masker met een afvoerputje op de plek van mijn mond, waardoor als je ‘m opzet, je mond altijd open blijft staan en niet kan bijten. “Zo, zet deze maar op en dit is tevens je slaapmuts voor vanavond”.
Mijn Lady trekt het masker met de veters aan de achterkant goed strak, zodat het putje niet meer uit mijn mond kan. Ik vraag mij af. Is dit voor de hele nacht? Maar echt praten, kan ik niet dus ga ik maar braaf naast haar liggen en wacht maar af. Ik hoor het klikje van de lichtschakelaar en kort daarop zegt mijn liefste “welterusten” en ik weet dat dit een zware nacht gaat worden.
Ik weet niets van tijden maar ik viel af en toe in slaap en met tussenpozen was ik ook weer wakker. Eerst door een droge keel, daarna omdat mijn slijm/speeksel uit het putje loopt. Uiteindelijk word ik midden in de nacht bevrijd van het masker en mag ik het restant van de nacht (zonder kwijl) naast haar slapen. Mijn collar en boeien moet ik wel om houden.

Ik moet van de grond eten

Na een enigszins onrustige nacht beginnen we zaterdag morgen met een eenvoudig ontbijt. Mijn liefste heeft mij het genoegen gegeven om in haar nabijheid mijn ontbijt bestaande uit kleine stukjes brood belegd met pindakaas van de grond te mogen eten. Met dien verstande dat ik het zonder handen moet doen.
De bench werd weer opengezet waar ik weer in mag plaatsnemen. Mijn liefste plaatst een paar plakkers op mijn ballen waar ze tijdens het kijken van een film mijn “zaakje” nog even onder stroom zet… Ik kan je zeggen dat er momenten zijn geweest waar ik niets van de film heb meegekregen.

Ons Femdomweekend

Geboeid boodschappen doen

Na de lunch is het tijd om boodschappen te doen , de verse mosselen en drankjes moeten tijdig in huis zijn voordat de visite arriveert. Ik kreeg de opdracht om dit met collar en boeien aan te doen. En hoe spannend is dat? Ik heb chrome metalen boeien en eenzelfde collar die best wel wat wegen en met de zwaarte kracht dus snel van hun plek kunnen schieten. Dus als voorzorgsmaatregel had ik een sjaal en een jas met strakke armsgaten aan gedaan om dit te voorkomen. Ik merkte dat tijdens het pakken van een product uit het schappen van de supermarkt dat dit niet altijd volgens wens verliep en dat ik niet wist hoe snel ik dit weer moest rechtbreien. Ook is het echt irritant om de hele tijd met die sjaal te stoeien of hij nog goed zit. Het is niet dat er overal spiegels zijn om dit te controleren….

Wat was ik blij dat ik weer thuis was en ik mocht na het uitpakken van de boodschappen gelijk beginnen met het spoelen van mijn anus. Ik ben niet zo ervaren hierin en dus leek er geen eind aan te komen. De tijd begon te dringen want het was al 16:30 en ja hoor daar was de visite al..
Mijn Lady was zo aardig om de gasten te verwelkomen terwijl ik mij nog aan het aankleden was. Gelukkig heb ik ook een hele lieve en begripvolle Meesteres.

Gezellig

Eigenlijk was het zo gezellig dat het lang duurde voordat er aan het voorgerecht werd begonnen. En eerlijk is eerlijk, de vissoep uit Breda was voortreffelijk . Ook het tweede voorgerecht “garnalen cocktail met bloedsinasappel” was een verrassende en lekkere combi. Mijn eigen mosselen vielen ook in de smaak en het toetje was mascarpone met cake in limoncella, amandelen en fruit. Mijn complimenten aan Mrs. Think voor haar keuzes en aan Zwelgje_T voor de bereiding ervan… Misschien een overbodige toevoeging dat de twee Dames aan tafel aten en wij subs op de grond zaten.
Voordat we klaar waren met eten was het al rond 22.30 uur . Dat lag natuurlijk aan het tempo van de subjes omdat die op de vloer moesten zitten eten en soms op elkaar moesten wachten.

Nog even gespeeld

Er werd daarna nog even gespeeld en wat ben ik dan blij met Zwelgje_T, een echte masochist. We werden aan elkaar vast gebonden en moesten rondjes draaien. Hij werd echt een stuk harder geslagen dan ik! Lucky me, ik ben gewoon een echte piepmuis.

Nadat we afscheid hebben genomen van Mrs. Think en Zwelgje_T mag ik nog even in de hoek staan als mijn Meesteres zichzelf verwent, kan ik zonder klaarkomen met mijn lul knellend in een CB naar bed. Het voelt wel raar als ik zo word buitengesloten. Het is een soort vernedering alsof je er helemaal niet toe doet.

Zondagmorgen

Eerder eruit om ontbijt klaar te maken. Deze keer had ik wederom het genoegen dit op de grond te mogen eten aan haar voeten. Als toegift kreeg ik nog wat spuug van mijn liefste erbij. Ik moet slikken als ze dat doet. Niet dat ik vies ben van haar spuug natuurlijk, maar het raakt mij wel dat de manier waarop ze dat doet, mij op mijn plek zet.
Ik moet na het ontbijt de bench weer in maar deze keer met mijn putjes masker weer op. Terwijl zij naar onze favoriete serie kijkt krijg ik deze keer in mijn putje zo nu en dan wat water erin gegoten.. Met dat masker kan je niet kauwen maar wel slikken en dat is dus ook wat ik moest doen. Ze zei erbij dat ze hiermee aan het oefenen was voor iets anders… Wil ik weten wat ze hiermee bedoelt? Ik durf het niet te vragen. Ach, dat heeft ook geen zin, verstaanbaar ben ik toch niet met dat masker op.

Terwijl mijn eigen kwijl vanuit het putje op mijn lijf drupt en het spa rood over mijn naakte lichaam rolt mag ik de bench uit en word ik te kak gezet en bespuugd door mijn liefste. Op mijn rug, onder haar schoenen word ik van mijn CB bevrijd en mag ik tot ontlading komen.

Ik kijk weer in de poppetjes van de ogen van mijn liefste en lach en zij lacht naar mij. Ik weet dat het goed is en zij ook. Ik weet dat zij mij als geen ander kent en ik haar… Ik hou van je liefste en dank je wel dat jij , jij bent … Ti Amo

sub2Bees, sub van Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van sub2Bees

Ons Femdomweekend
BDSMforyou lijn

Geef een reactie