Productbespreking – Tom’s Spikes CBT Tool

Tom’s Spikes CBT ToolTom’s Spikes CBT Tool
lijn bdsm

Tom’s Spikes CBT Tool – Als gewone marteling niet gruwelijk genoeg is…

Algemene informatie Parachute ballenhoedje met spikes

Ik hou van CBT… dus toen ik dit ‘speeltje’ zag, was ik gelijk enthousiast over zijn stoere en vooral pijnlijke uitstraling. Dit beloofde pijn. Heel veel pijn. Hij wordt omschreven als ‘penisring’ maar je kunt hem ook prima voor de ballen gebruiken.
Gelukkig had ik mijn sub stevig vast gebonden toen ik deze CBT tool uitpakte, want ik las de schrik in zijn ogen toen hij hem zag. Ik weet zeker dat hij heel hard was weg gerend als hij de mogelijkheid had gehad. Maar die had hij niet. Het eerste wat hij riep was: ‘Wat is dat voor een gruwelijk apparaat!’ En de bijnaam voor dit product was geboren. ‘Gruwelijke gruwel’. En dat is het… Dit apparaat geeft wat het belooft: pijn. Heel veel pijn.

Het geeft echter niet alleen pijn, het vergt ook de nodige geduld van de Meesteres. Want eerst moeten al die pinnetjes eruit worden gedraaid (hij wordt namelijk met de pinnen naar binnen geleverd). … 28 pinnetjes uitdraaien, vraagt het nodige van mijn geduld. Want iets te ver eruit draaien, betekent achter je pinnetje aan rennen die over de grond rolt. Het aan mijn sub vragen, had geen zin. Die stond immers machteloos vastgebonden toe te kijken. Het voordeel van dit klusje was echter wel, dat de spanning bij hem alleen maar verder toenam.

Omdat mijn sub niet zoveel kan hebben op zijn pik heb ik de klem om zijn ballen heen geplaatst. Let er goed op dat er geen velletjes vast komen te zitten. Niet alleen bij de sluiting, maar ook bij de scharnier is het mogelijk een velletje vast te klemmen. Pijn is leuk, maar het moet wel gerichte pijn zijn. Vastzittende velletjes zijn voor niemand leuk. Kijk hier dus goed voor uit.
Nog zonder dat ik maar één pinnetje had aangedraaid, hoorde ik mijn sub al lekker kreunen… en dat werd natuurlijk alleen maar heftiger naarmate ik één voor één de pinnetjes aandraaide, zodat de scherpe punten dieper zijn ballen in werden gedraaid.

In de praktijk

De CBT tool wordt geleverd in een stoffen zakje. Het voordeel hiervan is, dat het bijgeleverde inbussleuteltje, veilig bij de tool opgeborgen kan worden. Het zou zonde zijn wanneer je deze kwijt zou raken en de pinnetjes niet meer zou kunnen aan- of uitdraaien.
De tool is gemaakt van RVS en is te gebruiken als penisring of balklem. Een beetje afhankelijk van de voorkeuren van de Meesteres of de (pijn)grens van de sub. Aan de buitenkant zijn de schroeven afgerond, zodat ze geen pijn aan je handen doen. Het venijn zit van binnen, want daar zijn de puntjes gemeen scherp.

De Tom’s Spikes Stainless wordt geleverd zonder slotje. Persoonlijk vind ik dat een beetje jammer omdat je het slotje echt nodig hebt. Je kunt hem zonder slotje niet vast zetten. Gelukkig heb ik altijd wat reserve slotjes in mijn kast liggen. Mocht je dat niet hebben, kun je ze ook gewoon bij een doe-het-zelfwinkel kopen.

Het is een bewerkelijk product. Dat wil zeggen dat je hier echt de tijd voor moet nemen. Het kost aardig wat minuten om alle pinnetjes er uit te draaien en het kost wederom behoorlijk wat tijd om de pinnetjes weer aan te draaien wanneer hij om de pik of ballen zit. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn, omdat je voor BDSM altijd tijd moet nemen om er van te genieten. Het is niet geschikt als ‘vluggertje’.

Er zijn een paar dingen die ik jammer vind aan dit product. Als eerste de mogelijkheid om de pinnetjes er volledig uit te draaien. Zelf had ik het prettiger gevonden wanneer er een ‘rem’ op de pinnetjes had gezeten, zodat het niet mogelijk was ze volledig uit de ring te draaien. Ook hadden er wat minder pinnetjes op mogen zitten, zodat er meer ruimte was geweest de pinnetjes aan de buitenkant af te werken met een heel klein vleugelmoertje. Dat had namelijk het inbussleuteltje overbodig gemaakt, wat ik persoonlijk handiger had gevonden.
Het laatste wat ik minder fijn vond is de moeilijkheid de pinnetjes aan te draaien die zich aan de achterzijde bevinden. Misschien kun je dit probleem verhelpen om je sub eerst wijdbeens in een sling te takelen, zodat je overal goed bij kunt.

Ben ik dan niet tevreden over deze tool? Ja wel. Het is absoluut een gruwelijk apparaat en daar hou ik van. Hij doet ook precies wat hij belooft, hij geeft behoorlijk veel pijn. Ik zou het een beginnende BDSM’er het echter niet aanraden. Wat mij betreft is deze tool voor de meer ervaren BDSM’er. En je sub moet natuurlijk van CBT houden…

Wanneer de ring er weer af wordt gehaald, is de pijn minder heftig dan bijvoorbeeld bij het verwijderen van knijpers. Er af, is meer een opluchting dan een extra marteling. Mits je dit natuurlijk met beleid doet. Het is niet de bedoeling dat je de huid opentrekt.

Waardering

Uiterlijk5 Ik vind hem reuze stoer
Gebruikersgemak2 Heeft veel voorbereidingstijd nodig en had met een paar kleine aanpassingen, makkelijker gekund
Prijs/kwaliteit4 Het is degelijk afgewerkt, dus je kunt er lang plezier van hebben
Vaker gebruiken:Ja, al was het maar als dreiging… ‘Als je dat niet… dan pak ik de gruwelijke gruwel…’
AanbevelenJa Maar alleen voor de ervaren BDSM’er
Eindcijfer7

Het is gewoon een heel leuk en stoer apparaat, wat ook nog eens mooi is uitgevoerd. Met een paar kleine aanpassingen zou ik het een super tool gevonden hebben, want het idee achter deze ‘Gruwelijke gruwel’ vind ik echt top.

Technische productinformatie

NaamTom’s Spikes – CBT Tool
MerkMaster Series
MateriaalEdelstaal
Gewicht259 gram
EAN0848518000644
KleurZilver
Prijs179,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over CBT

BDSMforyou lijn

Geef een reactie