Productinformatie – Nipple chrushers tepelklemmen

Nipple chrushers tepelklemmenNipple chrushers tepelklemmen
lijn bdsm

Nipple chrushers tepelklemmen – Het venijn geconcentreerd op een kleine plek…

Algemene informatie Nipple chrushers tepelklemmen

Mijn sub heeft heel gevoelige tepels. Reden genoeg dus om er regelmatig in te knijpen. Ik weet vooraf hoe hij erop gaat reageren, want zijn tepels zijn absoluut zijn meest gevoelige plek op zijn lichaam en vaak trekt het gevoel hem direct in zijn onderdanigheid. Van mijn vingers en nagels, kan hij absoluut genieten, maar gek genoeg, houdt hij niet van tepelklemmen. Voor mij natuurlijk geen reden om er dan maar niks mee te doen.

Ik heb dus allerlei tepelklemmen in huis, gemene, nog gemenere en zelfs gruwelijke tepelklemmen. Maar nog niet deze. Ik had daarom ook niet zo’n idee wat ik mij bij de werking moest voorstellen. Bestellen dus!

Niet veel tijd later, worden de tepelklemmen bezorgd. Ze zitten verpakt in een doorschijnend zakje en wanneer ik de klemmen eruit haal, vind ik ze wat goedkoop aan doen. De zwarte klemmen zijn van plastic en op een of andere manier, had ik er niet zo’n jubelend gevoel bij. Totdat… ik ze nog dezelfde avond, op de tepels van mijn sub zet en ik merk hoe eenvoudig de klemmen te bevestigen zijn en hoe leuk – en makkelijk – je kunt variëren in de pijn. En naarmate ik langer met deze tepelklemmen aan het spelen ben, hoe enthousiaster ik raak! Eigenlijk vind ik ze hartstikke leuk! Ze zijn echt heel eenvoudig aan te brengen en je kunt heel gericht in heftigheid variëren. Ondanks mijn eerste terughoudendheid, ben ik achteraf super enthousiast over deze klemmen en wil ik ze zeker iedereen aanraden. Okay, ze ogen misschien niet zo gelikt als andere tepelklemmen met allerlei mooie strasssteentjes of zo, maar ze doen hun werk en dat doen ze ook nog eens helemaal top! En uiteindelijk gaat het om het resultaat…!

De klemmen zitten verbonden aan elkaar met een metalen ketting. Je kunt er voor kiezen om deze bijvoorbeeld vast te maken aan de collar, zodat er wat spanning op komt te staan. Natuurlijk is het ook erg uitnodigend om aan de ketting te trekken.

In de praktijk

De druk van de klemmen kun je eenvoudig bepalen door te draaien aan de pinnetjes. Hoe vaster je de klemmen draait, hoe meer pijn het je sub zal geven. De klemmen zijn perfect geschikt voor iedereen die begint met BDSM. Ze zijn namelijk makkelijk aan te brengen (veel makkelijker dan ze lijken) en de intensiteit kun je goed doseren. Daardoor zijn ze ook goed geschikt voor de ervaren BDSM’er, want je kunt ze echt gemeen pijnlijk maken, maar je hoeft het dus niet.

Waardering

Uiterlijk3 Ze zien er wat goedkoop uit
Gebruikersgemak5 Echt super makkelijk
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja Ja zeker, nu ik weet hoe makkelijk ze werken en hoe goed ze te gebruiken zijn, ga ik ze zeker vaker gebruiken
AanbevelenJa Zowel voor beginners als voor gevorderden
Eindcijfer8

De klemmen zijn gemaakt van metaal en ABS en daardoor goed te reinigen met een toycleaner of antibacteriële zeep en eigenlijk vind ik dat ze in geen enkele basis BDSM uitrusting mogen ontbreken.

Technische productinformatie

NaamNipple Chrushers tepelklemmen
MerkSinner Gear
Gewicht54 gram
Materiaalmetaal, ABS
EAN8718627532782
Kleurzilver en zwart
Prijs37,95 euro

Verkoopinformatie

De Nipple chrushers tepelklemmen zijn te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

Nipple chrushers tepelklemmen
BDSMforyou lijn

Geef een reactie