The Amazing Squirting Cock Dildo

squirting cock

Doe je mond maar open slet

lijn bdsm

Algemeen The Amazing Squirting Cock Dildo

Ik zag deze voorbij komen in de shop. Eerst dacht ik grappig maar daarna kwamen de ranzige fantasieën in mijn hoofd tot leven. Hier kon ik wel iets mee! Ik dacht direct aan een verplichte workshop pijpen voor mijn sletjes. Ik zou ze zelfs onder kunnen spuiten! Die sletten van mij kunnen wel wat training gebruiken, vooral die sub van mij. Af en toe kan hij echt zo’n diva-sub zijn. Geen idee waar die kapsones vandaan komen, want voor mij is hij niet meer dan een stofje op de grond. Een goede training deep throat zou hem goed doen. Dus ik bestelde de dildo!

De volgende dag had ik hem al in huis. Direct na het open maken van de verpakking kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. De dildo zat netjes verpakt in een stoffen zakje, in een kartonnen doos. Dat is fijn, zo’n opbergzakje. Daarin kun je de dildo netjes en hygiënisch bewaren. Het formaat van de kunstpik viel ook niet tegen. En wat ziet hij er levensecht uit! Wauw! Ik zou willen dat hij echt was! Daar kan ik wel wat mee! Als mijn sub zo’n pik zou hebben, had hij niet in een CB gehoeven. Maar ja, dat heeft hij dus niet. Met deze pik zou ik nog leuke dingen gaan beleven!

Verrassing!

Het lijkt een doodgewone zaterdagavond althans dat denkt mijn sub. Ik zit op de bank een of andere serie op Netflix te kijken en mijn sub zit bij mijn voeten op de grond. Precies waar hij hoort. Mag hij nog blij zijn dat hij geen zak over zijn kop heeft gekregen. Hij kan dus gewoon mee kijken, wat ik op zich best aardig van mijzelf vond.

Hij weet echter niet dat ik een ‘verrassing’ voor hem in petto heb. Het ligt allemaal al klaar op het toilet. Halverwege de serie vraag ik hem wat te drinken in te schenken. Zelf maak ik van de gelegenheid gebruik om naar het toilet te lopen. Daar had ik een strapontuigje al klaarliggen en mijn aanwinst, de squirting cock dildo! Voor ik de dildo om bind, vul ik hem alvast met wat nepcum. Fijn dat deze standaard werd meegeleverd bij de dildo. Anders had ik zelf iets moeten verzinnen. De cum die er echter wordt bijgeleverd, is nauwelijks van echt te onderscheiden. Heel realistisch. Met strapon en squirting dildo om, loop ik de kamer weer in. Ik zie mijn sub met grote ogen naar mij kijken. Hij is niet zo ruim van achteren, zal ik maar zeggen, dus ik lees de paniek in zijn ogen. Inwendig moet ik zo om hem lachen! Hij lijkt wel zo’n haasje dat verschrikt in de koplampen kijkt! Kostelijk gewoon! Ik ga hem echter niet ‘van achteren’ nemen, ik heb andere plannen met hem!

squirting cock

“Op je knieën, kleine slet!” Ik wijs daarbij met mijn vinger naar de grond. Braaf geeft hij gehoor aan mijn opdracht en een tikkeltje angstig kijkt hij nu omhoog. “Zo slettenbak, eens kijken hoe diep mijn pik in jouw mond kan verdwijnen!” Ik pak zijn gezicht met mijn ene hand en duw met mijn andere hand de dildo zijn mond in. “En nu zuigen slet!” Ik duw hem er zo hard in, dat hij bijna begint te kokhalzen. Daar zijn dus nog wat lessen voor nodig! Ik wil dat hij de pik diep kan hebben en niet dit halfslachtige gedoe!

Zuigen kreng!

Ik duw de pik goed in en uit zijn mond en na een tijdje vind ik het genoeg en spuit ik onverwachts over zijn gezicht en half in zijn mond. Hij kijkt verschrikt en even denk ik dat hij over zijn nek gaat. Het lijkt ook allemaal zo echt! Ik snap dat wel. Gelukkig gaat het net goed, zodat hij vervolgens de opdracht krijgt om die pik volledig schoon te likken. Dan kan hij alvast goed oefenen voor het moment dat hij dit bij een echte vent mag doen, want dat gaat ongetwijfeld binnenkort gebeuren. Ik ben immers niet voor niets om mij heen aan het kijken voor een lekkere vent! Een man die het wel gaat lukken om mij tot een hoogtepunt te brengen! Dan kan mijn sub na afloop die pik schoonlikken. En tot die tijd mag hij oefenen met deze kunstpik.

squirting cock

Jaloerse blikken

Mijn slavin heb ik al met jaloerse blikken naar de kunstpik zien kijken. Zij zou er heel graag op kruipen, maar zij mag niet. Ze is al sletterig genoeg, dat hoeft niet nog eens vergroot te worden. Het kan echter wel en snappen doe ik het ook, want die pik zit er levensecht uit! En heeft een meer dan aantrekkelijk formaat! Dus wie weet, misschien ooit, als beloning ofzo, dat ze er even op mag kruipen.

squirting cock

In de praktijk

Leuk om te gebruiken, je moet alleen oppassen dat je niet gelijk drukt op de spuit want de dildo begint dan direct te spuiten. Er is een klein flesje cum meegeleverd, maar je kunt vast wel “recepten” via google vinden. En in de shop is ook nepsperma te bestellen. De dildo kan in een voorbindharnas, zorg dan wel dat het slangetje niet bekneld is. De dildo is schoon te maken met een toycleaner. Vergeet na afloop ook het slangetje niet een paar keer door te spuiten met warm water.

Waardering

Uiterlijk5
Gebruiksgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Gewoon erg leuk om mee te spelen, vind het zelf niet erg geschikt om mee te nemen want dan moet je het reservoir vullen daar waar je bent. Beetje onhandig.

Technische productinformatie

Naam The Amazing Squirting Cock Dildo
Merk Realistic Cocks
Gewicht 669 gram
Materiaal PVC
EAN 0782421122805
Kleur Huidkleur
Prijs 55,21
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Dildo
CB en kuisheid
Productreview: masker met afvoerput
Pure Vibes bedieningsunit van Mystim

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

squirting cock
squirting cock
BDSMforyou lijn