Wat kan je met een Trampling table?

Een trampling table is een tafel met een gat er in, waar de pik en ballen doorheen worden gestoken, waardoor je vrij spel hebt om over deze lichaamsdelen te lopen, dansen, stampen, trappen, schoppen. Met blote voeten of met high heels. Net waar je zin in hebt. De trampling table kan prima onderdeel uitmaken van een goede CBT en/of trampling.

Als je graag op je subje wilt staan, of beter gezegd, op zijn pik en ballen? Dan is een trampling table perfect. Je legt de sub eronder, trekt zijn pik en ballen door het gaat en je kunt heel stabiel zijn edele delen martelen. Meer is er eigenlijk niet over de trampling table te vertellen.

Wat kan je met een Trampling table?

Maak je eigen trampling table

Als je een beetje handig bent, kun je dit tafeltje prima zelf maken, maar je kunt ze natuurlijk ook laten maken. Inmiddels zijn er een paar specialzaken (of beter gezegd, handige BDSM’ers) die dit soort tafels te koop aanbieden. Dat is natuurlijk nog makkelijker (maar ook duurder). Als je zelf aan de slag gaat met een hamer, metaal of wat hout, zorg er dan voor dat het tafeltje niet te hoog wordt (zijn pik en ballen moeten er wel bovenuit kunnen steken) en dat de tafel stevig genoeg is om er niet doorheen te zakken als je er bovenop gaat staan. Houdt met de draagkracht rekening dat er zomaar een tweede enthousiaste Meesteres op het tafeltje kan springen (en dan zou het fijn zijn als de dames er samen niet doorheen zakken).

Je kunt de tafel natuurlijk zo uitgebreid maken als je wilt. Bijvoorbeeld met een rij ringenschroeven aan weerszijde van de pik, zodat je er een touw overheen kan spannen en/of ringen voor polsboeien aan de buitenkant.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Wat is trampling en hoe veilig is het?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn