Het verborgen genot van het trilei

Een trilei is eigenlijk niks anders dan een binnenwaartse vibrator. Het eitje wordt ingebracht in de vagina en kan met een afstandsbediening (of app) op afstand in trilstand worden gezet. En dat maakt het trilei dus zo leuk… want een ander kan hiermee bepalen hoeveel genot het trilei opwekt. Of niet.

Het verborgen genot van het trilei

Het trilei voor binnen én buiten

Het trilei kan veilig worden geplaatst in de vagina en je kunt er mee rondlopen zonder dag het ei eruit valt. Dit betekent dat je er dus ook prima mee naar buiten kunt gaan. Boodschappen doen, tijdens een etentje, op visite bij de buren, ik noem zomaar een paar mogelijkheden. En dan een partner die af en toe even “op zijn smartphone zijn berichten checkt”. Sure. Handig hoor die app waarmee het trilei bediend kan worden.

Spannende toevoeging

Het gebruik van zo’n mini vibrator kan dus een behoorlijke spannende toevoeging geven aan jullie seksleven. Je kunt ze gebruiken als voorspel maar ook als masturbaties. Zelf bedienen of de bediening uit handen geven aan je dominant. Het trilei is gebruikt om binnenwaarts te plezieren, maar je kunt ze natuurlijk ook laten trillen op de clitoris. Allebei is prettig.

Vibrerende eitjes worden ook wel eens gebruikt voor het trainen van de bekkenbodemspieren, na de zwangerschap wanneer je last hebt van urineverlies. Met dit eitje kun je de vagina en het gebied er omheen trainen. Dit kan overigens ook leiden tot intensere orgasmes. Mooie win-win-situatie. En nog prettig ook!

Trilei
Trilei
Trilei
Trilei

Verschillende vormen

De trileitjes worden veelal gemaakt van siliconen of hard plastic in de vorm van een ei. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en mogelijkheden. Het ene trilei werkt met een app, de ander met een afstandsbediening. Er is voor iedere vrouw een geschikt trileitje te vinden. Een ei met gebogen kop wordt gebruikt om ook de G-spot te stimuleren. De G-spot vind je aan de binnenkant van de vagina, ongeveer 4 centimeter van de ingang aan de kant van je buik.

De trileieren bevatten (als het goed is) geen randen waar vuil achter kan blijven zitten. Gebruik voor het inbrengen eventueel een glijmiddel. Uiteraard reinig je het ei na gebruik met een goede toycleaner.

Waarschuwing

Het trilei is voor vaginaal gebruik en NIET geschikt om anaal in te brengen. Door de ronde vorm zou het eitje zomaar te diep de endeldarm in kunnen glijden.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Het trillende plezier van een vibrator

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn