BDSM feest: waar? Dit zijn de spannendste BDSM party’s in Nederland!

BDSM feest - BDSM party’s in Nederland
lijn bdsm

Geen idee hoe het met jou zit, maar ik hou wel van een feestje en zeker van een BDSM feest, speelfeest of Fetisj party. Gelukkig kun je in Nederland goed aan je trekken komen, maar je moet natuurlijk wel weten waar je moet zijn! Want waar zijn die BDSM feesten? Zeker als je nog redelijk nieuw bent in de BDSM scene, kan dat best nog wel eens lastig worden. Daarom zocht ik de leukste BDSM feesten voor je uit! Wie weet, komen we elkaar daar nog eens tegen.

B.I.T.C.H.

Volgens eigen zeggen, ‘The number 1 Fetish party’ van Nederland. Of dat echt zo is? Dat moet je natuurlijk zelf gaan ontdekken. Het feest is echter wel altijd heel snel uitverkocht, dus belangrijk om er snel bij te zijn. Dat zegt natuurlijk wel wat, maar smaken verschillen. Het feest wordt twee keer per jaar georganiseerd, dus mis het niet. B.I.T.C.H. heeft een speciaal karakter met veel respect voor elkaar. Alles loopt hier door elkaar heen, dus hetero, homo, subs, slaven, slavinnnen, Meesters en Meesteressen. Er is een dresscode en daar wordt stevig aan vastgehouden. Binnen komen in je normale kloffie, gaat je niet lukken.

Aankomende B.I.T.C.H. party

Datum: Zaterdag 15 juni 2019
Locatie: North Sea Venue, Hemkade 48, Amsterdam/Zaandam
Dresscode: lak, leer, rubber, latex, metaal, PVC, PU leer
Beperking: Heren alleen in gezelschap van hun eigen dame
Prijzen: 39,95 euro (Early Bird) of 43,35 euro (normaal)

lijn bdsm

Showboat – Mistress Manita

Één keer per maand organiseert Meesteres Manita haar Play Party op de Showboat in Zaandijk. Dit doet ze al jaren en het is een begrip geworden in de nationale en internationale BDSM wereld.

Het is een combinatie van Fetish party en play party. Er kan worden gespeeld, er kan worden gekeken en er kan worden gedanst. De party is niet al te groot, maximaal zo’n 300 gasten zodat het feest een intiem karakter heeft.

Het deurbeleid is streng en je moet vooraf reserveren om binnen te kunnen komen. Ook op dit BDSM feest wordt een dresscode gehanteerd. Rond 23.00 uur wordt er een warm/koud buffet geserveerd met sweet & snacks.

Aankomende Showboat party

Datum: Iedere tweede vrijdag van de maand
Locatie: Showboat, Lagedijk 328 1544 BX Zaandijk
Dresscode: lak, leer, rubber, PVC, fetisch glam, gothic, medical, body art, plastic, full uniform, bondage, burlesque, kilt, lolita, cat girl, age play en net zwart kostuum/smoking
Beperking: Alleengaande heren zijn welkom, maar er wordt wel gewaakt over een goede verhouding
Prijzen: paren: 25,00 euro (per paar, minimale barbesteding 30 euro), single heren: 25,00 euro (per persoon, minimale barbesteding 15 euro) en single dames: 15,00 euro (per persoon, minimale barbesteding 15 euro)

lijn bdsm

Wasteland

Als je zegt: ‘fetisj feest’, dan zeg je eigenlijk Wasteland. Als je anders durft te zijn, dan zit je bij Wasteland goed. Wasteland is de grootste fetisj party van Europa, daar moet je als BDSM-lover natuurlijk een keer geweest zijn. Dit is dé volwassen speeltuin voor de kinky lover, een walhalla voor de fetisjist.

Er zijn maar liefst vier dansvloeren, zes podia, een lounge, restaurant, rookruimte, ontspanningsruimte en een volledig uitgeruste kerker. Ook voor dit BDSM feest geldt een strikte dresscode.

Aankomende Wasteland party

Datum: Zaterdag 6 april 2019
Locatie: North Sea Venue, Hemkade 48, Asmterdam/Zaandam
Dresscode: creatief en fantasie, leer, metaal, plastic, latex, fetisj glamour, body art, animal, burlesque, crossdress, medisch, Gotich, steampunk, baroque, uniform
Prijzen: 52,50 euro

Datum: Zaterdag 6 juli 2019
Locatie: Thuishaven, Contactweg 68, Amsterdam
Dresscode: creatief en fantasie, leer, metaal, plastic, latex, fetisj glamour, body art, animal, burlesque, crossdress, medisch, Gotich, steampunk, baroque, uniform
Prijzen: 42,50 euro (vroege vogel: 30,00 euro)

lijn bdsm

Steel Moon

Steel Moon organiseert regelmatig BDSM feesten. Ben je een aanhanger voor Old School BDSM? Dan ben je bij Steel Moon aan het goede adres. Vanaf dit jaar organiseert Steel Moon om de drie maanden in het Fetish Café een Old School BDSM party. Dit betekent voor de heren een donker pak of smoking en de dames in cocktailjurk of mantelpak. Hoge hakken zijn gewenst maar niet verplicht.

Bij het evolueren van de fuif, waarbij een duidelijke D/s altijd hét thema van de avond is, zijn onderdanige mannen gekleed in een donkere lange broek of boxer/slip met bloot bovenlichaam. Onderdanige dames zijn dan herkenbaar aan hun lingerie. Naakt is uiteraard ook altijd toegelaten. Collar blijft verplicht maar hoeft zeker niet van leder te zijn. Boeien zijn mogelijk.

Duidelijke ondergeschikt gedrag van de onderdanigen, zoals bijvoorbeeld knielen, wordt verwacht. Ook een bepaalde nederigheid van de onderdanigen tegenover de aanwezige Dominanten bepaalt de sfeer, die altijd deftig is en moet blijven.

Ben je meer een liefhebber van Level-2 party’s? Ook dan kun je bij Steel Moon terecht. Twee keer per jaar organiseren zij dit evenement. Speciaal aan deze party’s is dat je een koppel moet zijn om te kunnen deelnemen. Wat is nog meer speciaal aan de Level-2 party’s? Iedere onderdanige moet zich nederig en onderdanig gedragen tegenover iedere Dominant. Ook de Level-2 party’s zullen in een Old School setting worden gehouden.

Aankomende Old school party

Datum: Zaterdag 23 februari om 21.00 uur
Locatie: Fetish Café Antwerpen
Dresscode: Donker kostuum of smoking, cocktailjurk, mantelpak
Prijzen: 15,00 euro voor een alleenstaande dame, 25,00 voor een alleenstaande heer en 35,00 voor een koppel

lijn bdsm

Kinky Paradise

Ben je op zoek naar een iets minder uitgesproken BDSM feest? Misschien is Kinky Paradise dan iets voor jou? Kinky Paradise is een laagdrempelig en gastvrije party. Goed geschikt voor de beginnende BDSM’er. Deze party’s zijn niet al te groot (max 400 aanwezigen) en de heren mogen alleen in gezelschap van een dame naar binnen.

Ook deze feesten kennen een kledingvoorschrift: lak, leer, rubber, metal, latex, fetisj glamour. De muziek die gedraaid wordt is: house, progressive, techhouse, trance en techno

Aankomende Kinky Paradise party

Datum: Zaterdag 2 maart 20.00 – 04.00 uur
Locatie: PartyPlayers Lifestyle & Swingersclub, Kofschip 14, Lelystad
Prijzen: 100 euro (koppels, de consumpties, het kluisje en het parkeren is de hele avond gratis)

lijn bdsm

VSSM

Nieuwsgierig naar BDSM? Wil je kennismaking met andere BDSM’ers? Dan zijn de speelavonden van VSSM heel goed geschikt voor je. Verwacht geen bruisende feesten met muziek, maar gespeeld wordt er op deze avonden absoluut. Iedere maand worden er speelavonden georganiseerd, door het hele land. Zo zijn er speelavonden iedere tweede zaterdag van de maand in Den Haag in Club Ron/Paradise club en iedere eerste zondag van de maand is er een speelfeest in Nijmegen en Sittard en op de tweede zondag van de maand in Utrecht. Er zijn zelfs speciale avonden voor jongeren.

Ook de kosten zijn laagdrempelig en een strikte dresscode is er niet, hoewel donkere kleding op prijs wordt gesteld. Ben je gelijk fan? Dan is het ook mogelijk een abonnement te kopen voor een heel jaar (100 euro voor koppels, 50 euro per persoon). Dan kun je gratis naar iedere VSSM avond!

Aankomende VSSM avond

Datum: VSSM Den Haag | VSSM Nijmegen | VSSM Sittard | VSSM Utrecht | VSSM Jongeren
Dresscode: geen
Prijzen: 12,50 euro (per persoon)

lijn bdsm

Boudoir Bizarre

De BDSM party’s van Boudoir Bizarre hebben een heerlijk underground karakter en is erg in trek bij fetisjisten en BDSM’ers. De feesten Een echt Old School Fetish-evenement voor alle Fetisjisten, BDSM-spelers, Goths, TV’s, HeHoBi’s, Swingers, Cyberotics, Burlesques, noem maar op …

Real Fetish-shows en Trance in de grote zaal met Bizarre Walk arounds en Real BDSM-acts, The Second Hall gereserveerd voor de alternatieve en Goth-minded Pervs met Industrial, EBM en 80’s sounds BDSM-acts en Bondage-shows. Bij Boudoir Bizarre valt alles op zijn plek. Een fetisj event als geen ander. Niet massaal, maar ook niet te kleinschalig. Dans, speel, socialize en maak nieuwe vrienden.

Ook deze BDSM party hanteert een kledingvoorschrift: Rubber, Leather, PVC, Naughty Burlesque, Fetish TV, Erotic Gothic, Fantastic Plastic, Fetish Glam, Uniform, BDSM Playgear.

Aankomende Boudoir Bizarre party

Datum: Zaterdag 4 mei 2019 22.00 – 05.00 uur
Locatie: Club PANAMA, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam, 1019 BM
Dresscode: Rubber, Leather, PVC, Naughty Burlesque, Fetish TV, Erotic Gothic, Fantastic Plastic, Fetish Glam, Uniform, BDSM Playgear
Prijzen: 30 euro per persoon (online, aan de deur 35,00 euro)

lijn bdsm

Toxic

De sfeer op Toxic is bijzonder. Er heerst een gezonde no nonsens mentaliteit zonder arrogantie. Je kunt het bestempelen als down to earth. Verwacht dus geen shows, want die zijn er niet nodig. De Brabantse Fetish scene weet echt wel hoe ze er zelf een show van moeten maken.

Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en als je moe bent van het dansen, zijn er prima leuke zitplekjes. Het feest is een aanrader als je niet van massaal houdt en toch een goed erotisch feest wil proeven. De muziekstijlen van Toxic zijn trance, electro, techhouse, house en hardtrance.

Ook Toxic kent een dresscode: leer, lak of latex.

Datum: Zaterdag 30 maart 2019
Locatie: De Heuvel Gallery, Heuvelring 37, 5038 CJ Tilburg
Dresscode: leer, lak of latex
Prijzen: niet bekend

BDSM feest

Weet jij nog een leuk BDSM feest dat nog niet genoemd wordt hier? Laat het mij vooral weten. Je kunt mijn bereiken op mijn mailadres mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Je kunt mij (en mijn sub en slavin) ook uitnodigen voor een BDSM feest. Na afloop zal ik een verslag van onze ervaring plaatsen op de site.

BDSMforyou lijn

Geef een reactie