CamouflageBoxer Met Wetlook

camouflageboxer
lijn bdsm

CamouflageBoxer Met Wetlook – En accentueert de mannelijke vormen…

Algemeen – CamouflageBoxer Met Wetlook

Als je regelmatig naar (BDSM) speelfeestjes gaat, moet je natuurlijk ook genoeg passende outfits hebben. Zelf wil ik niet altijd in hetzelfde verschijnen, maar dat geldt ook voor mijn subs. Ik vind het leuk wanneer ook zij hun outfits afwisselen. Het oog wil immers ook wat, correctie: ‘MIJN oog’ wil ook wat! Want ook al zijn ze helemaal niks, ik moet er wel naar kijken. Dan graag naar iets moois, uitdagend of lekker.

Mijn oog viel op deze stoere boxer met camouflage print. Ik had direct het idee dat deze boxer mijn sub prachtig zou staan. En daar bleek ik gelijk in te hebben. De boxer werd toevallig (discreet) bezorgd op dezelfde dag dat er in de avond een feest in de agenda stond. Dat heet nog eens een goede timing. Ik wist wat mijn sub zou dragen die avond!

Schudden met die billen

Diezelfde zaterdagavond nam ik mijn sub en slavin dus mee naar een BDSM party. Mijn slavin in haar slettenoutfit (korset, kort rokje en hoge laarzen) en mijn sub dus in deze stoere camouflage boxer. Hij zat hem als gegoten en zijn heerlijke kont kwam er prachtig in uit.
De boxer is gemaakt van een zachte rekbare stof. De combinatie van camouflageprint en de zwarte accenten (precies op de goede plek) geven de boxer niet alleen een stoere uitstraling maar legt ook de nadruk op de juiste lichaamsdelen. Absoluut een genot om naar te kijken. Meer heeft mijn sub niet nodig.

Aan de zijkant van het broekje zitten zilveren ringetjes. Daar zou je natuurlijk iets mee kunnen doen, maar de stof is redelijk dun, daarom ook kwetsbaar. De boeien aan de slip vastmaken is daarom misschien niet zo’n goed idee (om uitscheuren te voorkomen).

camouflageboxer

Tijdens de avond klinkt er lekkere muziek. Mijn sub is een dansliefhebber, dus begon al snel wat heen en weer te bewegen. Mijn oog werd direct getrokken naar zijn heen en weer deinende kont… Ik liet hem maar even begaan, want niks mis met dit uitzicht. Maar ja, alleen kijken naar dat lekkers is niks voor mij, ik zet ook graag mijn nagels ergens in… dus met mijn vingers gebaarde ik naar mijn sub dat hij bij mij moest komen. Hij ging echter zo op in de muziek, dat hij niet direct kwam. En dat kan natuurlijk niet. Dus pakte ik mijn dwangbuis en een masker en mocht hij in zijn dwangbuis en een masker over zijn hoofd, een tijdje in de hoek gaan staan. Kon hij nadenken wat hij verkeerd had gedaan.

Nadat ik hem een tijdje zo had laten staan, mocht mijn slavin hem weer naar mij toe brengen. Eenmaal op zijn knieën voor mij, mocht zijn masker af zodat hij mijn laarzen kon likken. Van boven én van onder. Wat mij betreft was de avond nu echt begonnen…

camouflageboxer

De Boxer

Het boxer is gemaakt van een gladde stof. Een soort van zwembroekstof. Er zitten ringen aan de zijkant, waarmee je met bondage dingen kunt doen, maar wees hier wel voorzichtig mee. Het nodigt echter wel uit. De stof is erg rekbaar zodat hij zich mooi laat aansluiten om al die mooie billen. Heerlijk hoor om naar te kijken! Door de zwarte verdikking in het midden, lijkt de pik nog groter dan hij waarschijnlijk in werkelijkheid is. Niks mis mee om de juiste plekken te accentueren…!

camouflageboxer

In de praktijk

Een mooie boxer, erg stoer. Ik zou wel aanraden om deze op de hand te wassen en in de lucht te laten drogen. De boxer heeft een fijne pasvorm. Zit lekker op de huid en is daarom erg comfortabel (en een lust voor het oog).

Waardering CamouflageBoxer Met Wetlook

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

De boxer kun je dragen op party’s, Femdom bijeenkomsten of op allerlei andere kinky feesten. Een leuke boxer. Stoer en mannelijk.

Technische productinformatie

NaamCamouflage Boxer Met Wetlook
MerkNEK
Gewicht195 gram
Materiaal95% Polyester, 5% Elastaan
EAN4024144376322 (XL)
Kleurdiverse kleuren
Prijs49,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Kleding

camouflageboxer
BDSMforyou lijn

Geef een reactie