Review: Aan de slag met het hoofdharnas met spider gag en nose hook

Ik ben gek op maskers. Ze kunnen mij niet dwaas genoeg zijn. Zwart, rood, blauw, roze, ik heb het allemaal. En ja, ik gebruik ze ook. Afwisselend van elkaar, hoewel ik natuurlijk ook mijn voorkeur heb. Dit hoofdharnas is niet alleen een masker, het is ook een mondspreider (dat wordt lekker kwijlen) en het heeft een nose hook. Lekker veelzijdig dus!

Mijn sub is weer de Sjaak. Hij mag hem weer voor mij uittesten. Gelukkig heeft hij niet zoveel in te brengen, dus hij stelt altijd weer opnieuw zijn lichaam ter beschikking voor mijn grillen en grollen. Soms met een boze blik, af en toe met dicht geknepen billen maar maskers test hij altijd met een lach. Die doen namelijk niet zo’n pijn. Zelfs niet bij mij.

Aan de slag met het hoofdharnas met spider gag en nose hook

Hoofdharnas met spider gag en nose hook

Voor de foto heb ik een stoffen onder masker gebruikt (want mijn sub laat ik nooit herkenbaar in beeld) maar dat is voor de werkelijke fun natuurlijk niet nodig. Of je moet gaten maken in het stoffen masker, waar de nose hook doorheen kan. Maar dat zou zonde zijn. Binnen je eigen muren, mag je sub best zichtbaar zijn, dus kan het harnas direct rond zijn hoofd. De metalen mondspreider houdt zijn mond lekker open en de neushaak houdt zijn hoofd in de positie die jij wil.

Het masker is geschikt voor mannen en vrouwen. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn sub zich soms als een ranzig varken gedraagt, maar hij heeft geen speknek. Toch kon ik dit harnas maar net dicht krijgen, zonder zijn keel dicht te knijpen. Houdt de maten dus goed in de gaten, of dit harnas ook echt gaat passen. Anders zou het zonde zijn.

Verder is het hoofdharnas volledig verstelbaar. De riempjes en gespen zorgen ervoor dat het goed op z’n plek blijft zitten. Het hoofdharnas is gemaakt van 70% PU-leer en 30% metaal. Het ziet er stoer uit en doet precies wat hij moet doen.

Te gebruiken

Je kunt dit masker voor allerlei soorten spellen gebruiken. Van gewoon just for fun tot een functioneel masker binnen de bondage. Het is stevig uitgevoerd, zodat het lang mee kan gaan. Na afloop van het gebruik, altijd even reinigen met een toycleaner of desinfectiemiddel. Dan hangt ie weer mooi klaar voor een volgend spannend moment.

Aan de slag met het hoofdharnas met spider gag en nose hook

De prijs

De prijs van het hoofdharnas met spider gag en nose hook is op dit moment is 24,95 euro (afgeprijsd van 31,95 euro). Mijn ervaring is dat prijzen van sekstoys behoorlijk kunnen fluctueren, dus  het kan zomaar dat hij over een tijdje goedkoper of duurder is.

Praktische informatie

EAN: 8714273051059
Merk: Ouch! Xtreme
Online te koopErotic Treasure

Bestel hier
Meesteres Moriah

Meer informatie

Schokkende impact met de E-stim Crop
Opgesloten in een metalen cock cage van XX-Dreamtoys
Zwepen, geniet van het prachtige geluid van een zweep

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn