Productinformatie – Mystim Pubic Enemy kuisheidskooi

Productinformatie - Mystim Pubic Enemy kuisheidskooi
lijn bdsm

Mystim Pubic Enemy kuisheidskooi – Opgesloten en onder stroom… Dubbel zo heftig!

Algemene informatie Mystim Pubic Enemy kuisheidskooi

Met deze CB kun je echt zoveel plezier hebben. Aan de ene kant is het namelijk gewoon een heel mooie en goede CB en aan de andere kant kun je deze kuisheidskooi ook nog eens aansluiten op je Mystim besturingsunit om de pik van je sub onder stroom te zetten! Hoe gaaf is dat! Want die pik kan geen kant op in die kuisheidskooi!

Er zijn diverse mogelijkheden om de pik te pijnigen met stroomprikkels. Waar je voor kiest is afhankelijk van je sub en waar je zin in hebt. Je kunt verschillende onderdelen gebruiken, maar het hoeft niet. Een selectie is ook prima. Zo zit er bijvoorbeeld een rubberen penisplug bij, zodat je de plasbuis onder stroom kunt zetten. Ik weet dat mijn sub daarvan gruwelt, dus die heb ik bij mijn spel achterwege gelaten. Maar hij zit er wel bij, dus je kunt het doen… en misschien vind jouw sub dat wel helemaal fantastisch.
De kuisheidskooi is waanzinnig compleet. Hij zit verpakt in een mooie bewaardoos en met al die verschillende onderdelen, is dat wel nodig ook. Zo zitten er in de doos de volgende onderdelen: plastic nummer slotjes, een metalen slotje (met sleuteltjes), ludieke ‘hands off’ kaartjes, de CB, zakje glijmiddel en het snoertje waarmee je de CB kunt aansluiten op de Mystim-unit!

De unit wordt niet meegeleverd, dus als je die nog niet hebt, dan moet je die er apart bij bestellen. Anders is het niet mogelijk de CB onder stroom te zetten.

Ga je met stroom aan de slag? Zorg er dan voor dat de pik goed is ingesmeerd met het glijmiddel (voor een goede geleiding van de stroom). Er worden standaard twee zakjes glijmiddel met de kuisheidskooi meegeleverd. Maar voor je met stroom aan de slag gaat is het belangrijk dat je goed weet waar je mee bezig ben. Lees je vooraf goed in en informeer je sub of hij bijvoorbeeld een pacemaker heeft. Het gebruik van stroom is namelijk niet zonder risico. Belangrijk dus om goed op te blijven letten.

De stroomervaring is absoluut heftig! Vooral omdat de pik geen kant op kan. Ik had de unit nog maar nauwelijks aan gezet en ik hoorde mijn sub al behoorlijk kreunen. Nou is het wel een piepmuis van nature, maar ik zag duidelijk dat hij de stroom op zijn pik voelde. Heerlijk zijn van-pijn-vertrokken-gezicht…

Grappig zijn de ‘hands-off’ kaartjes, die je in de CB kunt steken. Je kunt hierop je naam schrijven, zodat het maar voor iedereen duidelijk is, wie de eigenaar is van die pik. Ik vond ze in ieder geval erg leuk. Vernederend ook.

Mystim Pubic Enemy kuisheidskooiMystim Pubic Enemy kuisheidskooi

In de praktijk

De Mystim Pubic Enemey kuisheidskooi wordt geleverd in een kartonnen verpakking. In deze verpakking zit een prachtige bewaardoos, waar je alle losse onderdelen mooi in kunt bewaren. Deze CB is een mooie uitbreiding op je Mystim unit en bevat dus zelf géén unit!

Wel heeft deze set veel losse onderdelen, zodat je er een spannend spel mee kunt spelen. Natuurlijk is de CB ook prima zonder stroom te gebruiken, dus gewoon als kuisheidsgordel. Wil je de spanning echter opvoeren, dan hoef je er alleen maar de stekkertjes in te steken en de unit aan te zetten.

Mystim Pubic Enemy kuisheidskooi

De kuisheidskooi kan in 4 lengtes en 6 diameters worden aangepast, waardoor de CB bij veel mannen zal passen.
Lengte: 8,2cm (met 4×4 millimeter te verlengen)
Binnendiameter: 3,4 centimeter (bij de opening), 4,7 centimeter bij de eikel.

Waardering

Uiterlijk5 Super
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5 Een mooie combinatie van kuisheid en elektro
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9,5

Absoluut een spannend product! Kuisheid in combinatie met stroom, zet je sub absoluut op hoogspanning! Hoe heerlijk om daarnaar te kijken terwijl je aan de knopjes draait!

Technische productinformatie

NaamPubic Enemy No 2 Kuisheidskooi
MerkMystim
Gewicht310 gram
EAN4260152466215
Kleurtransparant
MateriaalABS (plastic)
Prijs129,95 euro

Productfilmpje

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Electro play – Spelen met elektriciteit
Elektro fantasie – Ontspannen onder spanning
BDSM uitleg – Elektro stimulatie

Mystim Pubic Enemy kuisheidskooi
Mystim Pubic Enemy kuisheidskooi
BDSMforyou lijn

Geef een reactie