Productinformatie – Mystim – Mighty Merlin

Mystim Mighty MerlinMystim Mighty Merlin
lijn bdsm

Mystim – Mighty Merlin – Een gladde dildo voor extra spanning…!

Algemene informatie Mystim – Mighty Merlin

Al eerder bespraken we de Mystim Pure Vibes bedieningsunit en diverse speeltjes die je daarop kunt aansluiten, zoals de Magic gloves en Plunging Pete Corona Strap. Deze keer gaan we de Mighty Merlin uit proberen. De Mighty Merlin is een aluminium dildo die je kunt aansluiten op de Mystim bedieningsunit om anale of vaginale elektroprikkels uit te delen.

Zodra ik de Mighty Merlin in de shop zie staan, komen er allerlei fantasieën bij mij naar boven. Ik heb zin in een uitgebreid spel met mijn sub, vol vernedering, discipline en pijnprikkels. Dat doe je niet even tussendoor, dus het was even uitkijken naar een vrije zondag.
Na een heerlijk ontbijt op bed en een kop warme koffie begonnen met handen te jeuken. Vandaag gaat het gebeuren. Mijn sub had al eerder deze week de opdracht gekregen een zak aarde voor mij te halen en hij had geen idee waarom hij deze voor mij moest halen. Zijn vragende ogen zeiden mij genoeg, maar hij weet ook dat hij geen vraagtekens moet plaatsen bij mijn opdrachten.

‘Ga maar even de bench klaar zetten’, zeg ik hem, nadat hij de afwas had gedaan. ‘Vandaag ben je van mij’, Hij probeert nog even te sputteren met ‘Maar we moeten…’, echter nog voor hij zijn zin afmaakt, ziet hij aan mijn ogen dat er geen tegenspraak gewenst is. Braaf zet hij de bench neer en kleedt zich uit. Wanneer ik het varkensmasker over zijn hoofd trek, weet hij genoeg. Meer dan een varken zal hij vandaag niet voor mij zijn. Zijn ogen bedek ik nog eens extra met een leren oogmasker. Hij hoeft niet te zien wat ik vandaag voor hem in petto heb.
Daar zit hij, in zijn bench. Niets vermoedend. Ik pak de zak aarde en strooi een flink deel over hem uit. Vervolgens giet ik een straal water over hem heen. ‘Varkens horen in de modder te rollen, lelijk zwijn, dus ga je gang!’ Ik zie hem rillen van de kou, het is immers allang geen zomer meer, maar hij doet braaf wat ik van hem vraag en rolt door de smurrie die er inmiddels is ontstaan. ‘Zo horen varkens eruit te zien!’

Na een mooie beleving vol overgave, vernedering en pijn is het eindelijk de beurt aan mijn nieuwe speeltje. De Mystim Mighty Merlin. Hij heeft nog geen idee wanneer hij op zijn handen en knieën voor mij zit. Zijn masker bedekt zijn ogen en het overvalt hem, wanneer ik het koude aluminium op zijn rug leg. Natuurlijk had ik hem ook kunnen voorverwarmen, maar waarom zou ik dat doen? Misschien ooit eens, wanneer ik een ander spel voor ogen heb, maar vandaag is rauw. Dus koud is goed genoeg. Hij mag nog blij zijn dat ik hem niet vooraf in de koelkast heb gelegd. Ik beweeg de dildo rustig over zijn rug en billen, voor ik hem aansluit op de bedieningsunit. Hij schrikt, wanneer hij onverwachts de stroomprikkels tegen zijn billen voelt. Hij houdt niet zo van stroom, hij vindt het eng. Ik denk daar wat anders over. Ik vind stroom leuk en zijn verschrikte reacties en angstkreten, vind ik nog veel leuker.
Voordat ik de dildo in zijn kont laat glijden, laat ik wat glijmiddel over zijn billen lopen. Met de dildo verspreid ik het, zodat de staaf gelijk is ingesmeerd. De stroom zet ik even uit, voor ik de staaf in zijn anus laat glijden. Een klein stukje, want de dildo is best behoorlijk groot en mijn sub is nog niet zo ingespeeld op anal play. Belangrijk dus om alles rustig op te bouwen.
Wanneer hij een beetje gewend is aan het gevoel, zet ik de stroom zachtjes aan. Ik hoor hem kreunen en hij trilt van de spanning. De dildo ligt lekker in mijn hand, dit hou ik nog wel even vol… vies, smerig varken! Mijn varken vindt het eng, maar ik zie ook dat hij er steeds meer van kan genieten…

In de praktijk

De Mystim Mighty Merlin is een gladde aluminium dildo. Hij is eenvoudig aan te sluiten op de Mystim bedieningsbox. Natuurlijk kun je de dildo ook vaginaal gebruiken. Het plastic handvat zorgt ervoor dat je hem veilig kunt vasthouden, zonder dat je zelf de stroom voelt.

Hij wordt geleverd in een fraaie doos, waardoor het er erg verzorgd uit ziet. Ook de dildo is netjes afgewerkt. Hij ziet er stijlvol uit. Misschien iets groter dan ik vooraf had verwacht, maar daardoor ligt hij ook lekker in de hand.
Je kunt de dildo vooraf verkoelen (koelkast) of verwarmen (verwarming), maar dit hoeft natuurlijk niet. Het kan echter wel extra verdieping (en genot) geven aan het spel.
Door het gebruikte materiaal (aluminium) is hij glad zodat hij in combinatie met glijmiddel, makkelijk overal in glijdt. Je kunt je partner perfect verwennen met deze dildo, op allerlei verschillende manieren. Zelf vond ik het leuk om met de dildo vooraf ook stroomstootjes over zijn huid te geven, gewoon om een beetje te teasen. Als je hem gewoon over de huid laat glijden, is de stroom niet voelbaar, maar wanneer je hem bijvoorbeeld tussen de bilspleet laat glijden, is er voldoende contact om de stroom te ervaren. De dildo heeft dus rondom contact nodig, om de stroom te laten geleiden.

Hoe intens de stroomprikkels zijn, bepaal je zelf met de unit. Dit kan van zacht tintelend tot gemene prikkels. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Leuk om daar een beetje mee te experimenteren.

Waardering

Uiterlijk5 Mooi en stijlvol afgewerkt
Gebruikersgemak5 Kwestie van stekkertje in de unit stoppen. Het is natuurlijk wel handig dat je weet hoe de unit werkt
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja Ja, ik vind het een prettige dildo met veel mogelijkheden
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Deze dildo geeft net een beetje meer spanning en mogelijkheden dan andere dildo’s. Je kunt er immers ook voor kiezen de stroom niet aan te zetten, of slechts af en toe. De dildo zelf ligt goed in de hand en is daardoor prettig te bedienen. Het formaat is goed te doen, hij is weliswaar erg lang maar je hoeft hem er natuurlijk niet helemaal in te stoppen.

Technische productinformatie

NaamMystim – Mighty Merlin
MerkMystim
Gewicht497 gram
EAN4260152461609
Kleurzilver
MateriaalAluminium
Prijs129,95 euro

Meer informatie

De verschillende mogelijkheden van Anal play
Electro play – Spelen met elektriciteit
Elektro fantasie – Ontspannen onder spanning

BDSMforyou lijn

Geef een reactie