Doet U ook aan ontvoering?

‘Doet U ook aan ontvoering?’ Deze vraag heb ik regelmatig voorgeschoteld gekregen. Subjes die “ergens” overmeestert, of moet ik zeggen “overmeesterest” willen worden. In een achterbak gepropt en ontvoerd naar “adres onbekend”. En op dat onbekende adres, gebeurt het natuurlijk allemaal. Hij wordt vastgeketend en als lustobject behandeld. Hij wordt van achter genomen met een fikse strap-on, opgesloten in een kooi en omdat de Meesteres seksuele driften heeft, wordt er heel wat afgelikt. Geforceerd uiteraard, niet voor zijn plezier. De fantasie doet me een beetje denken aan de “rape play” maar deze is aangevuld met een taxirit, al is het slechts vanuit de kofferbak.

Doet u ook aan ontvoering?

In het bos

Ik had er zelfs ooit eentje die wilde dat ik hem eerst in het bos achterna zou zitten, met een jachtgeweer. En zodra ik hem had overmeesterest, moest ik hem meevoeren naar mijn zolder en daar ondersteboven hangen, voor een paar uur.

Het antwoord was nee. Is nee. En zal altijd nee zijn. Om meerdere redenen, waarvan ik niet eens de moeite ga nemen om deze uit te leggen. Ik hoef mijn “nee” niet te verklaren, al denken sommige subjes daar anders over. “Waarom niet?” is een veel gestelde vraag.

Doe ik niet aan ontvoering?

Doe ik niet aan ontvoering? Oh jawel hoor. Mijn eigen sub is echt wel eens door mij ontvoerd, geboeid afgevoerd en met een masker op. Maar gewoon op de achterbank en dus niet in de achterbak. En ook niet omdat hij erom had gevraagd. Nee. Hij werd door mij meegelokt voor een surprisebeleving, omdat hij dat had verdiend. Nota bene naar zijn eigen huis, maar dat had hij niet door. Hij kon immers niks zien en ik was er met een gekke kronkel naar toe gereden. Het ging immers niet om de locatie, het ging om de totale beleving.

Veelvoorkomende fantasie

Een ontvoering is een veelvoorkomende fantasie van subjes. Ze zien het helemaal voor zich, ontvoerd te worden door een Meesteres en vastgebonden in de achterbak naar een onbekende bestemming worden gereden. Vervolgens op de plaats van bestemming (ge)misbruikt en/of opgesloten worden. Het klinkt allemaal über geil, maar ze vergeten één ding. De Meesteres is verantwoordelijk en ontvoering is strafbaar. Als zij – onverhoopt – een aanrijding krijgt, terwijl jij in haar kofferbak ligt, heeft zij een serieus probleem. En waarom zou zij dat risico willen nemen? Voor jou? No way.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Rape play of verkrachtingsfantasie
Hoe realistisch is een slavenveiling?
Het spelen van een rollenspel, hoe realistisch maak je het?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn