Strict Leather bal uitrekker met dubbel gewicht

bal uitrekker
lijn bdsm

Strict Leather bal uitrekker met dubbel gewicht – Alle ballen verzamelen….

Algemeen – Ball Stretcher

Ik ben dol op CBT, vooral als het om het pijnigen van de ballen gaat. Heerlijk om te zien hoe mijn sub in elkaar zakt als hij er een flinke tik tegen krijgt. Het maakt de stoerste en breedste mannen, zo kwetsbaar als een klein kind. Ik blijf dat een mooie combinatie vinden. Kracht in combinatie met kwetsbaarheid.

Voordat ik de Strict Leather bal stretcher bestel, heb ik al mooie beelden in mijn hoofd over alles wat ik eraan zou kunnen hangen. En met alles, bedoel ik natuurlijk ook echt alles. De eikel van mijn sub is nogal een kwetsbaar puntje (letterlijk), maar aan zijn ballen kan hij best wat hebben. Dat maakt de uitdaging voor mij des te groter.

Zondagmorgen

De zondagmorgen is een uitgelezen “kans” voor bepaalde bezigheden, of beter omschreven: “voor mijn vermaak”. Zo ook deze zondagmorgen. Het was nog erg vroeg, vijf uur. Een mooie tijd om mijn sub wakker te maken. Ik tik op zijn arm. “Wakker worden, en kom naast mijn bed staan”. Mijn sub opent zijn ogen en hij is verbaasd en wil wat zeggen. “Zip”, sis ik hem toe “en binnen drie tellen sta je naast me.” Hij stapt uit bed en weet niet hoe snel hij aan mijn kant van het bed moet gaan staan. Ik maak de ballen uitrekker vast aan zijn zak. “Hou die stijve pik van je in toom! Anders ga ik die in een kooitje stoppen”. Zijn eikel tikt steeds tegen arm terwijl ik de ballen uitrekker om zijn zak vastmaak met de riempjes. Ik kan het niet laten om even uit te halen naar zijn pik. En als je dan denkt dat zijn pik daar slapper van wordt, heb je het mis. Uitdagend blijft zijn pik fier naar mij toe wijzen. Stom ding.

bal uitrekker

D-ringen

De ballen uitrekker heeft D-ringen waaraan je van alles kunt hangen. Ik heb zware chrome handboeien op mijn nachtkastje liggen die wel wat gewicht hebben. Mooie objecten om er als eerste aan te hangen. Mijn sub wil weglopen maar mijn blik naar hem zegt voldoende dat het beter is om te blijven staan. En ik begin te trekken, nee niet aan zijn pik maar aan de boeien zodat ik zijn zak uitrek. Ik hoor hem kreunen. Wat is dat toch een heerlijk geluid, daar moet je toch een gewoonte van maken om de zondag mee te beginnen?

bal uitrekker

Gewichtig lopen

Ik trek nog een paar keer aan de handboeien, en mijn sub begint te piepen: “Ik moet plassen, Meesteres”. Ik begin heel hard te lachen en zeg “en dan denk jij dat je dat kunt met die grote stijve pik van je?”. “Ja Meesteres, want ik moet heel nodig” zegt mijn sub. Ik moet nog harder lachen en zeg dat het zijn probleem is, en dat de ballen uitrekker plus gewichten lekker eraan blijven hangen en wens hem veel succes met het naar de wc gaan. Heel voorzichtig, alsof hij op eieren loopt, loopt hij de slaapkamer uit. Voor de zekerheid roep ik hem nog even na: “Je kunt naar de beneden WC lopen, je gaat niet naar het toilet op deze etage. Die wil ik graag schoon en fris houden voor mijn eigen gebruik.”

Ik hoor hem vervolgens zuchtend en steunend naar beneden lopen. Ondertussen kijk ik om me heen wat ik er nog meer aan kan hangen.

bal uitrekker

Bal uitrekker met dubbel gewicht

De baluitrekker is gemaakt van echt leer en dat ruik je ook. De ringen zijn van zeer stevig materiaal. Daar kun je wel heel wat gewicht aanhangen, aan twee kanten dus. Je kunt dus kiezen voor evenwicht, of juist helemaal niet.

bal uitrekker

In de praktijk

De baluitrekker maak je vast met verstelbare riempjes. Dat wijst zich vanzelf. Er worden geen gewichten meegeleverd maar met een beetje creativiteit sta je nog versteld wat je er allemaal aan kunt hangen. Soms tot aan het hilarische toe! Gewichten van een klok doen het trouwens ook erg goed. Je kent ze wel, van die tegengewichten. Oe lalal!

Waardering Ball Stretcher

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

De baluitrekker kun je gebruiken op kinky feestjes, femdom feestjes of gewoon bij je thuis. Als hij staat te koken bijvoorbeeld, of de WC aan het poetsen is of de vloer aan het schoonlikken.

Technische productinformatie

NaamBal uitrekker met dubbel gewicht
MerkStrict Leather
Gewicht64 gram
MateriaalLeer
EAN0848518002464
KleurZwart
Prijs49,95 euro

Verkoopinformatie

De bal uitrekker met dubbel gewicht is te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – CBT

bal uitrekker
BDSMforyou lijn

Geef een reactie