Productbespreking – Tepelklemmen met regelbare druk

Tepelklemmen met regelbare druk
lijn bdsm

Tepelklemmen met regelbare druk – Omdat afwisseling van strak, strakker, straks, altijd leuk is…

Algemene informatie Tepelklemmen met regelbare druk

Ik ben gek op nippletorture (tepelmarteling) en ik hou ervan om mijn sub in zijn tepels te knijpen. Niet soms, maar eigenlijk heel vaak. Denk dat ik dagelijks echt wel één of meerdere keren venijnig in zijn tepels knijp. Soms wat harder, soms wat gemener met mijn nagels en een enkele keer een beetje plagend. Eigen schuld, moeten ze maar niet zo uitnodigend door zijn truitje priemen.
Op feestjes nodig ik ook net zo makkelijk mijn Femdomvriendinnen uit om ook eens goed in zijn tepels te knijpen. Doorgaans doen ze dat met veel plezier. Ik geniet vervolgens enorm van het gespring en gekerm van mijn sub.

Tepelklemmen met regelbare druk

Met je vingers kun je goed doseren. Het ene moment verdient hij gewoon meer pijn dan het andere moment, of heb ik er gewoon meer zin in om hem te pijnigen. Natuurlijk kan ik het knijpen ook uitbesteden aan tepelklemmen, maar dat is vaak een constante pijnprikkel en daar zit dan weinig afwisseling in. Terwijl ik juist die afwisseling zo leuk vindt.

En… dat is nou juist het leuke van deze tepelklemmen. Met deze tepelklemmen kun je wel heel goed doseren! En dat maakt deze klemmen net een tikkeltje leuker dan de rest van de tepelklemmen.
Daarnaast zijn deze klemmen ook nog eens met een ketting aan elkaar verbonden en daarmee kun je natuurlijk andere leuke dingen doen. Touwtje eraan en verbinden met een pikbondage, of mee vastbinden aan een andere sub, of lekker hard aan trekken zodat beide tepels in één handeling worden gemarteld, of… nou ja, verzin het maar lekker zelf. Zo’n ketting is gewoon superhandig.

Tepelklemmen met regelbare drukTepelklemmen met regelbare druk

In de praktijk

Deze tepelklemmen zijn gemaakt van edelmetaal. Op de uiteinde van de klemmen zit een rubber dopje, zodat je de tepel niet beschadigd, want martelen en pijnigen is leuk, maar je moet er natuurlijk geen (blijvend) letsel van oplopen. Met de hendel aan de zijkant kun je de druk van de klemmen per tepel regelen. Ook leuk om de ene klem wat strakker te zetten dan de ander… onevenwichtige pijn is altijd lastig(er) om te handelen.

De klemmen zijn met een ketting aan elkaar verbonden. Aan die ketting kun je natuurlijk ook nog een extra gewicht hangen, zodat er nog meer druk op de klemmen komt te staan.

De klemmen zien er mooi uit en zijn goed stevig, zodat je er lang plezier van kan hebben. Dit mooie speeltje mag eigenlijk niet ontbreken in je speelkoffer…

Meesteres Moriah

Waardering Tepelklemmen met regelbare druk

Uiterlijk5 Stoere klemmen, mooi afgewerkt
Gebruikersgemak5 Het wijst eigenlijk vanzelf
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Deze tepelklemmen zien er niet alleen mooi en stoer uit, maar zijn ook nog eens erg doeltreffend…

Technische productinformatie

NaamTepelklemmen met regelbare druk
MerkMaster Series
Gewicht100 gram
Materiaaledelstaal
EAN0848518014917
Kleurzilver
Prijs77,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

Geef een reactie