The key holder tijdslot

The key holder tijdslot
lijn bdsm

The key holder tijdslot – Twee uur is twee uur en geen seconde eerder…!

Algemeen The key holder tijdslot

Ik hou van sloten, ik hou van beperking, ik hou van bondage. Ik hou van alles waarmee ik mijn sub kan vastzetten. Of het nou een dwangbuis is, een bench, een kooi, een CB of gewoon een spreidstang of Andreaskruis. Het maakt me niet uit. Ik hou gewoon van zijn machteloosheid. En vastzetten met dit slot is niet alleen een heerlijk idee, het is ook nog eens een enorme mindfuck. Damn, wat een heerlijke combinatie!

Aan je CB

Je kunt natuurlijk ervoor kiezen om dit slot, bijvoorbeeld, aan de CB te hangen, maar dan is het slot misschien een beetje te groot. Wat je daarentegen beter kunt doen, is de sleutels van de CB in een kluisje leggen en die kluis af te sluiten met dit tijdslot! Dat is vooral perfect als je niet 24/7 met je sub kunt zijn, maar wel gewaarborgd wilt zijn van zijn kuisheid. Je bergt gewoon de sleutels op en bewaakt ze met deze timer. Moet hij tot de volgende dag 15.00 uur op slot? Prima, dan stel je gewoon tot die tijd de timer in. Pas wanneer jouw ingestelde tijd voorbij is, springt het slot open! Je sub kan dan bij de sleuteltje en zijn eigen CB afdoen. Soms kan dit handig zijn, bijvoorbeeld als hij naar de dokter moet. Ik noem maar wat.

Jij bepaalt de instelde tijd

Jij bepaalt en pas als jouw ingestelde tijd voorbij is, springt het slot open. Eerder niet. Zelfs geen seconde. Dat is natuurlijk een supervet en beregeil idee! Zelfs al zou je willen, dan kun je nog niet smokkelen. Ik zie zoveel mogelijkheden voor me… Jij ook? Dit slot gaat voor heel wat spannende en zwetende momenten zorgen! Want een CB is één optie, maar wat dacht je van een dwangbuis? Of handboeien, zodat hij geen kant op kan. Ik zie het al helemaal voor me… Ik hou bijvoorbeeld van vernedering, stel je voor…

The key holder tijdslot

Mijn fantasie…

Hij krijgt die avond visite, bijvoorbeeld om 20.00 uur. Voor die tijd laat ik mijn sub zich uitkleden, een luier om doen en een varkensmasker opzetten. Zijn handen maak ik vast met deze tijdklok. Ik stel de timer in op 19.45 uur. Pas dan springt het slot open en heeft hij nog precies een kwartier de tijd om zich aan te kleden voor de visite er is.

En ik? Ik ga heerlijk met mijn vriendinnen op stap. Hij zoekt het thuis maar uit. Hopelijk heb ik de timer goed ingesteld. Want stel je voor…

The key holder tijdslot

In de praktijk

The Key holder is makkelijk in te stellen en kan maximaal 99 uur gedragen worden. Mocht je er toch niet uitkomen, dan vind je een eenvoudige handleiding in de verpakking.
Met deze tijdklok kun je spannende momenten wel heel erg spannend maken! Perfect als je niet overal zelf bij aanwezig kan (of wil) zijn.
Bondage in combinatie met mindfuck! Ik hou ervan.

Het slot wordt geleverd met een USB-oplaadkabel. Je kunt het slot dus eenvoudig opladen middels een USB-stekker.

Waardering The key holder tijdslot

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7

Technische productinformatie

NaamThe key holder tijdslot
MerkMaster Series
Gewicht63 gram
MateriaalABS en metaal
EAN0848518028822
Kleurzwart
Prijs63,71 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Bondage

The key holder tijdslot
BDSMforyou lijn

Geef een reactie