Chastity Belt with Anal plug harness

Chastity Belt with Anal plug harnessChastity Belt with Anal plug harness
lijn bdsm

Chastity Belt with Anal plug harness, een kuisheidsgordel met een stoer karakter!

Algemene informatie Chastity Belt with Anal plug harness

Er stond een leuk BDSMfeestje op het programma en ik wilde dat mijn sub gekuisd met mij mee zou gaan. Nou kon ik hem natuurlijk zijn CB om doen, maar dit keer wilde ik eens wat anders. Al ronddwalend op verschillende BDSM webshops, kwam ik bij BDSMstore, deze stoere ‘Chastity Belt with anal plug harness’ tegen. Ik wist direct dat dit het ging worden!
De kuisheidslip heeft een stoer uiterlijk (ik hou van leer), zijn kuisheid kun je afsluiten met een slotje en je hebt gelijk een gave outfit! Mooi passend bij zijn leren boeien, leren collar, zijn hondenriem (leash) en natuurlijk – míjn favoriete – leren prik BH.

Het harnas werd de dag na mijn bestelling al bezorgd in een bruine neutrale doos. Het harnas zelf zat in een doorschijnende plastic zak verpakt. De plastic zak scheurde ik er gelijk van af, want ik was reuze benieuwd naar het product zelf.
De belt bestaat uit het harnas, riemen en een extra stukje… En dit extra stukje kun je gebruiken om een anaalplug in te doen, zodat hij netjes op zijn plek blijft zitten. Dat maakt dit harnas extra spannend! Het leuke is, dat je hem kúnt gebruiken als je dat wilt, maar het hoeft natuurlijk niet. Je kunt dit stukje er ook niet op doen.

Vlak voor vertrek verraste ik mijn sub met dit prachtige cadeau. Uiteraard kreeg hij hem gelijk aan, zodat hij mij er gekuist naar toe kon rijden. Door de verstelbare riemen, paste hij perfect en ik kon niet ontkennen dat ik hem er heerlijk uit vond zien in zijn nieuwe outfit!

In de praktijk

Het leer is in het begin nog een beetje stug, daardoor kan hij op een gegeven ogenblik wat pijnlijk in de lies worden. Dit is heel simpel te verhelpen, door je sub een paar avonden het leer soepel te laten maken. Door met wat leervet over het leer te wrijven en het een beetje te masseren, wordt het leer vanzelf steeds soepeler (en dus zachter). Verder zit de slip comfortabel. Het grote voordeel van deze Chastity belt vind ik de stoere uitstraling. Je sub is direct gekleed voor de avond. Je hebt er verder niks bij nodig.

Het harnas wordt geleverd met verstelbare riemen, zodat je hem precies op maat kan maken. Zowel de omtrek als de riem aan de achterzijde, kunnen worden versteld. Hij wordt overigens zonder slotje geleverd, dus die moet je zelf regelen. Geen slotje voor handen? Dan kan een ty rap natuurlijk ook prima. Die krijgt hij toch nooit los zonder een schaar te gebruiken. Wel handig als je uitgaat voor de zekerheid een schaar en extra ty rap mee te nemen, want hij zou maar ineens moeten plassen…

Het harnas biedt de mogelijkheid een buttplug te gebruiken. Dat maakt het nog spannender en leuker, want ook de buttplug kan er met geen mogelijkheid worden uitgehaald. Alles zit immers op slot.
Afmetingen: taille riem passend voor 82,6 cm tot 102,9 cm omvang, achterzijde riem passend voor 25,4 cm tot 36,8 cm omvang, geschikt voor anale pluggen tot een diameter van 3,7 cm.

Waardering

Uiterlijk5 Stoer en mooi afgewerkt
Gebruikersgemak5 Lekker simpel
Prijs/kwaliteit5 Door zijn multifunctionele karakter en de kwaliteit van dit product, is het zeker zijn geld waard.
Vaker gebruiken:Ja Uiteraard
AanbevelenJa Zeker weten!
Eindcijfer9

Van dit product kun je vaak plezier hebben. Het bewaakt niet alleen zijn kuisheid, maar je hebt er ook een stoere outfit mee!

Technische productinformatie

NaamSafety Net Leather Male Chastity Belt
MerkStrict Leather
Gewicht354 gram
EAN0848518002853
Kleurzwart
MateriaalLeder
Prijs169,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over kuisheid
Meer informatie over de kuisheidsgordel

BDSMforyou lijn

2 reacties

 • Wat ik mis in uw overigens prachtige beschrijving, of deze belt langere tijd (bijvoorbeeld 1 dag als u uw sub alleen laat) om kan?
  Ik vermoed namelijk dat dit om sanitaire redenen niet kan 😉

  Met vriendelijke groet,

  sub Eric

 • Gebruiker avatar

  Dat heb je goed gezien. Dit is een prachtige belt maar niet geschikt voor 24/7 wanneer de Keyholder niet bij je in de buurt is. Hij is dus meer voor gebruik in bijzijn van de Dom, bijvoorbeeld op speelfeestjes. Als je iets zoekt voor dagelijkse kuisheid, kun je beter een ander soort kuisheidsgordel (bijvoorbeeld een CB 6000) kiezen.

  Mrs Moriah

Geef een reactie