Productinformatie – Premium lederen armboeien van Strict Leather

Premium lederen armboeien van Strict LeatherPremium lederen armboeien van Strict Leather
lijn bdsm

Premium lederen armboeien van Strict Leather voor een stevige en sterke bondage…

Algemene informatie Premium lederen armboeien van Strict Leather

Wanneer ik van een korte vakantie terug kom, zie ik het pakket al netjes voor mij klaar liggen. De postbode had het bij de buren bezorgd en een goede vriend, die voor mijn post heeft gezorgd, had het daar al voor mij opgehaald. Ik kon het pakket prima online vanaf mijn vakantieadres bestellen, want ik kon er op vertrouwen dat het discreet bezorgd zou worden.
Als ik het pakje zie, verheug ik mij direct op het spel wat ik voor mijn sub in gedachte heb.

Wanneer ik het pakket open maak zie ik een plastic zak waarin de lederen zak netjes zit opgevouwen. Ik haal hem er snel uit en vouw hem open. Voor mij ligt nu een prachtige lederen armbondage en twee losse lederen riemen. Het valt mij op hoe netjes het allemaal is afgewerkt. Sterk, stevig, stoer en mooi. De geur van leer bereikt direct mijn neus. Heerlijk. Dit is een super mooi product, eentje die ongetwijfeld vaak gebruikt gaat worden.

Nog diezelfde avond verras ik mijn sub met dit mooie product. Het voordeel van deze armbondage is dat je sub het veel langer kan uithouden om vast gebonden te zijn, omdat er nergens knellende banden of touwen zitten. Het draagt comfortabel, terwijl hij toch geen kant uit kan. Althans, niet met zijn armen. De riemen zijn nog wat stug, maar mijn sub zal de komende dagen de opdracht krijgen deze met behulp van wat leervet, soepeler te masseren. Dat is immers in zijn eigen belang. De zak zelf is van heel soepel leer gemaakt en wanneer ik zijn armen hierin heb vastgebonden, zie ik aan mijn sub dat hij er van geniet. En dat is ook belangrijk. Genot in combinatie met lijden. Mijn favoriete combinatie.

Natuurlijk kan je er voor kiezen om het alleen te houden op een bondage. Ik vind het echter leuker om dingen met elkaar te combineren, dus plaats ik de leren prik bh op zijn borsten en het parachute ballenhoedje met spikes aan zijn ballen, met daaraan natuurlijk een zwaar gewicht.
Ik geniet van het uitzicht. Dan ineens zie ik dat er aan de onderkant van de lederen armboeienzak een D-ring zit en dat brengt mij op het idee om de zak onderlangs vast te maken aan de parachute, zodat hij zelf deze nog wat extra om zijn ballen heen trekt. Zo mag hij een tijd gaan staan, terwijl ik van het uitzicht ga genieten.

In de praktijk

Deze armboeien van Strict Leather zijn prachtig uitgevoerd. Het gebruik spreekt voor zich. Je gespt de twee riemen aan de lederen zak, laat deze over de schouders van je sub vallen en bindt deze kruislings weer vast aan de zak. Met de dikke zwarte veter bind je de zak strakker aan en met de bovenste riem zet je alles nog eens extra vast. Zijn armen kunnen geen kant meer uit.
De boeien zijn gemaakt van kwaliteitsvol leer, wanneer je sub is vastgezet, kunnen zijn armen geen niks meer. Met de ring aan de onderkant van de zak, kun je natuurlijk alle kanten op. Het nodigt zeker uit om de zak te combineren met allerlei andere spannende speeltjes of bondage producten.

De armboeien zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Small/medium, 38,1 cm breed aan de top en 59,7 cm lang en Medium/large, 58,4 cm breed aan de top en 66 cm lang. Aangezien het grootste formaat voor mannen werd aanbevolen, had ik deze besteld. Hij was zeker niet te klein, dus ook voor wat grotere mannen is deze armboeienzak, perfect geschikt.

Premium lederen armboeien van Strict LeatherPremium lederen armboeien van Strict Leather

Waardering

Uiterlijk5 Ik vind de armboeien echt prachtig afgewerkt
Gebruikersgemak5 Hoe je de boeien moet gebruiken, spreekt voor zich
Prijs/kwaliteit5 Natuurlijk is het niet goedkoop, maar lederen producten zijn nou eenmaal duur. Het is echter een eenmalige aanschaf, want deze boeien gaan jaren en jaren mee.
Vaker gebruiken:Ja Dat gaat zeker gebeuren.
AanbevelenJa Ik raad dit product absoluut aan!
Eindcijfer10

De armboeien zijn snel te bevestigen met een doeltreffend resultaat. Het staat bovendien ook nog eens enorm stoer. Het nodigt uit om deze vorm van bondage te combineren met andere lederen producten.

Technische productinformatie

NaamPremium lederen armboeien
MerkStrict Leather
Gewicht601 gram
EAN(S/M) 08118470419922 / (M/L) 0811847019915
Kleurzwart
MateriaalLeder
Prijs294,95 euro

Verkoopinformatie

De lederen armboeien zijn te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over bondage

BDSMforyou lijn

2 reacties

Geef een reactie