Speculum

speculum
lijn bdsm

Speculum – Wijd, wijder, wijdst

Algemeen – Speculum

Toen mijn Meesteres het speculum ontving was zij direct enthousiast over de verpakking. Het speculum zat verzorgd verpakt in een tasje dat je gewoon overal mee naar toe kunt nemen. Erg luxe en netjes. Ik hoorde mijn Meesteres goedkeurend mompelen. Met het speculum kun je allerlei rollenspellen doen zoals medical play, slettentraining of andere fantasieën. Als ik mijn Meesteres met het speculum in haar handen zie, slaat mijn fantasie direct op hol.

Op de tafel

Alhoewel ik er niet aan moet denken om een inwendig onderzoek te moeten ondergaan bij – bijvoorbeeld – de huisarts, windt het speculum mij direct op. Alleen de gedachte al… Ik voel direct de kriebels in mijn poes als mijn Meesteres – in mijn bijzijn – het speculum uitpakt. Nog met het speculum in haar handen kijkt ze mij aan en vraagt: “En? Wat vind je ervan?” Ik voel mij direct rood worden en even weet ik niet waar ik moet kijken. Ik zie namelijk de beelden direct voor me. Ik liggend op de tafel en mijn Meesteres… Dus ik stamel iets als: “Ja prachtig Meesteres, mooi materiaal en ook een prachtig tasje erom heen”. Mijn Meesteres glimlacht en geeft mij direct de opdracht alle producten netjes op te bergen in de kast. Heel even voel ik het gevoel van ‘jammer’ door mij heen gaan. Ik had best wel gelijk het speculum willen ervaren…

Ik moet echter geduld hebben en pas een week later roept mijn Meesteres mij naar boven. Op het moment dat dit gebeurt ben ik in mijn hoofd met hele andere dingen bezig. Ik ben de huiskamer aan het poetsen en ik heb de afgelopen dagen geen seconde meer aan het speculum gedacht. Als ik eenmaal boven ben, krijg ik de opdracht mij uit te kleden. Hoewel ik eigenlijk nog in de ‘poetsmodus’ sta, luister ik natuurlijk wel.

Eenmaal naakt moet ik op mijn rug op de bondagetafel geen liggen. Meesteres Moriah pakt mijn linkerbeen en buigt deze naar mijn kin, en ze bindt mijn onderbeen en mijn bovenbeen middels een touw aan elkaar. Dat doet ze ook met mijn rechterbeen en beiden maakt ze vast aan de bondagetafel, zodat ik uiteindelijk wijdbeens op de bondagetafel kom te liggen. Vervolgens krijg ik een blinddoek om en hoor ik dat Meesteres Moriah haar latex handschoenen aan doet. Van dat beeld in mijn hoofd word ik direct opgewonden.

speculum

Ineens krijg ik een flinke tik op mijn schaamlippen. “Geile slet dat je bent! Je ligt alweer te soppen! Bij jou heb ik geen glijmiddel nodig he?!” Ze heeft gelijk, natuurlijk heeft ze gelijk, maar ik schaam mij er wel een beetje voor, dus echt veel zeggen kan ik op dat moment niet. Ik mompel iets, maar meer ook niet. Dan ineens voel ik hoe het koude metaal van het speculum mijn kutje binnendringt. Zonder glijmiddel en inderdaad dat blijkt ook niet nodig. Het koude metaal, in combinatie met de in latex gestoken handen van mijn Meesteres voelen in eerste instantie koud en kil, maar aan de andere kant ook enorm opwindend. Het metaal neemt al snel de warmte van mijn kutje over.

“We gaan jou eens even oprekken, sletje!”, hoor ik mijn Meesteres zeggen. Ik voel dat ze het speculum wat wijder zet. Ze beweegt hem een beetje heen en weer, wat mij nog verder opwindt. Niet veel later voel ik hoe het speculum er weer uit wordt gehaald en hoe mijn Meesteres vervolgens een grote dildo in mijn opgerekte kut stopt.
“Zo, die gaat nu wel passen!”
Ik voel hoe ze de dikke dildo heen en weer haalt en ik voel de sensatie door heel mijn lichaam gaan. Ik voel me zo opgewonden, zo geil dat ik bijna… Maar dan wordt de dildo er met een ruk uitgetrokken. Ik voel hoe mijn Meesteres de touwen losmaakt.
“Zo sletje, kan je nu alles schoonmaken en opruimen. En nee, ik wil geen gezucht horen!”

Ik haal diep adem en zeg: “Ja Meesteres” maar in mijn hoofd sta ik nog steeds op knappen… Hopelijk mag ik vandaag of ergens deze week nog even een paar minuten met mijzelf spelen om tot een ontlading te komen.

speculum

Inwendig

Omdat het natuurlijk niet nodig is om de gaatjes van je slavin of sub kapot te maken moet je natuurlijk wel voorzichtig zijn. Even kijken hoe de ingang is van het te onderzoeken of op te rekken gaatje. Want niet ieder ingang/uitgang is hetzelfde. Gebruik voor de zekerheid eventueel glijmiddel, zeker als je de speculum anaal wil gaan gebruiken.

Het speculum

Het speculum is gemaakt van roestvrijstaal en is verpakt in een mooie tas. Een ander zal niet weten dat er een speculum inzit. Mijn Meesteres vindt het erg mooi om roestvrijstalen dingen in een vitrinekast te zetten of ergens anders uit te stallen. Ze houdt van mooie dingen. Dus dit speculum heeft zeker een mooi plekje gekregen.
Het speculum kan tot 6 cm doorsnede. De invoerdiepte is 8,5 cm. Je kunt er temperature play mee doen. Daar is het speculum uitermate geschikt voor.

Het RVS is goed te reinigen. Dit is belangrijk wanneer je hem voor meerdere subs wil gebruiken of voor meerdere gaten. Zorg er altijd voor dat de speculum goed gereinigd is voor je hem gaat gebruiken. Je kunt hiervoor een special toycleaner gebruiken, maar je zou het speculum bijvoorbeeld ook kunnen uitkoken.

Wil je een beetje lief voor je sub zijn? Verwarm het speculum dan even voor, voor je hem gaat gebruiken.

speculum

In de praktijk

Het speculum is van heel sterk materiaal. Uiteraard beter dan een plastic speculum. Het gebruik wijst zich vanzelf. Het speculum is verstelbaar tot maximaal 6 cm doorsnede. Gebruik voldoende glijmiddel, indien nodig.

Alles zit mooi verpakt in een speciaal etui en wordt discreet bezorgd.

Waardering Speculum

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Het speculum is eigenlijk bij iedere vorm te gebruiken, bij medical playing, vernedering, straf of wat je dan ook maar bedenkt. Het is makkelijk schoon te maken, met een toycleaner.

Technische productinformatie

NaamSpeculum
MerkSinner Gear
Gewicht737 gram
MateriaalRoestvrijstaal
EAN8719497661305
Kleurzilver
Prijs118,96 euro
speculum
katinka

Meer informatie

Meer blogs van slavin Katinka
Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – rollenspel
BDSM termen – Speculum of eendenbek

Bronvermelding

Tekst: slavin Katinka
Foto’s: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie