Power Pinchers vibrerende tepelklemmen

Mijn slavin heeft een behoorlijke voorgevel (lees: grote tieten). Prettig, want persoonlijk vind ik dat zeer uitnodigend om er met een zweep of paddle op te slaan. Het is dus niet zo vreemd dat ze regelmatig rondloopt met blauwe borsten. Hoewel ik merk dat de intensiteit van de kleuring in de loop van de jaren is afgenomen. De reden hiervoor is niet te vinden in de hardheid of felheid van mijn meppen (uiteraard ligt het nooit aan mij), want die is waarschijnlijk alleen maar toegenomen, maar blijkbaar kweekt ze inmiddels een soort eelt op haar borsten. Is de huid gehard in de loop van de jaren. Best een beetje jammer, want die paarsblauwe (tegen het zwarte aan) borsten, vind ik prachtig.

Power Pinchers vibrerende tepelklemmen

Martelwerktuig

Dit keer wilde ik naast het slaan ook nog wat ander martelwerktuig op haar borsten plaatsen. Mijn oog viel op deze prachtige vibrerende tepelklemmen. Deze kun je dus niet alleen op de tepels klemmen, maar kunnen ook nog eens in 10 verschillende standen vibreren. De knellende pijn wordt hiermee alleen maar feller. Ik hou ervan.

Levering

De vibrerende tepelklemmen worden geleverd in een eenvoudige kartonnen verpakking. Er zit geen bewaarzakje bij, dus misschien is het handig om daar zelf voor te zorgen zodat de klemmen schoon blijven. De klemmen zijn matzwart en gemaakt van ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen), een stevige kunststof. De set bestaat uit twee klemmen die beiden verbonden zijn door middel van een stroomdraad aan een afstandsbediening. Op de afstandsbediening zitten twee knoppen waarmee je de klemmen kunt laten vibreren en een stand (10 mogelijkheden) kunt bepalen. De afstandsbediening werkt op twee kleine AAA batterijen die niet standaard worden meegeleverd. Als je die dus niet in huis hebt, vergeet ze dan niet erbij te bestellen!

Lak Jarretelkorset zonder cups

Zachtjes kreunen

Zodra ik de klemmen op haar tepels plaats, hoor ik mijn slavin zachtjes grommen en wanneer ik de vibratie aan zet, gaat haar gegrom over in gekreun. Bijna op fluistertoon hoor ik haar mompelen: “Ze kunnen ook ergens anders…”, wat ik beantwoord met een paar flinke tikken met mijn cane op haar borsten. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat zij gaat bepalen waar Ik die klemmen aanbreng. En dat ik ze ook op haar schaamlippen of klit kan zetten, dan kan ik écht zelf ook wel bedenken. Maar vandaag niet. Vandaag komen ze keurig op haar tepels. Op haar schaamlippen zet ik dit keer gewoon een stel knijpers, zonder tril mogelijkheden.

Natuurlijk heeft ze helemaal gelijk en kun je deze klemmen overal zetten op het lichaam en hoeft het niet beperkt te blijven tot tepels. Ik had ze ook al bedacht op de ballen van mijn sub. Lijkt me een prima optie voor hem! Maar vandaag is hij niet aan de beurt en richt ik me volledig op mijn slavin. Die zichtbaar geniet van het getril op haar tepels. De knijper die ik zojuist op haar klit heb gezet, voelt zichtbaar een stuk pijnlijker. En dat is dan precies de goede combinatie. Pijn en genot. Nu nog een trilei van binnen aanbrengen en mijn slavin is als was in mijn handen…

Verschillende vibratiestanden

De afstandsbediening werkt heel eenvoudig. Er is een aan/uit knop en er is een knop waarmee je door de verschillende vibratiestanden kunt lopen. Het materiaal laat zich goed reinigen met een goede toycleaner, zodat ze uitnodigen om vooral op zoveel mogelijk verschillende plekken gezet te worden. Zeker weten dat ik deze klemmen nog heel vaak ga gebruiken! Uiteraard voor de tepels, maar ook zeker op andere plekken… en dan is de keuze aan mij of ik ze dan laat trillen. Ik weet nu al dat ik nog heel vele plezier ga beleven aan deze klemmen. Nu eerst op zoek naar een fijne bewaarzak!

Waardering

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Technische productinformatie

NaamPower Pinchers vibrerende tepelklemmen
MerkFrisky
Gewicht95 gram
MateriaalABS
EAN0848518019042
Kleurzwart
Prijs54,95 euro

Verkoopinformatie

Deze Power Pinchers vibrerende tepelklemmen zijn te koop bij Easytoys.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Hoofd harnas met mondspreider
Mond open BDSM Masker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn