Review Manita on Tour – 4e editie PartyPlayers

De party’s van Meesteres Manita zijn natuurlijk een begrip in BDSM-land. Ik zou bijna zeggen, wie kent ze niet! Ooit begonnen in Showboat en sinds oktober 2022 is zij met haar party’s “On tour” gegaan, door heel Nederland. Ik moet eerlijk bekennen dat wij er nog niet toe waren gekomen om één van de “tourparty’s” te bezoeken, maar toen ik onlangs zag dat er haar party bij PartyPlayers in Lelystad zou zijn, kon ik niet anders dan ons direct aanmelden. Wij zijn ieder weekend in ons speelhuis op Flevoland, dus zo’n “thuiswedstrijd” leek me erg prettig. Daarbij had ik Meesteres Manita al veel te lang niet gezien en zag ik dat er allerlei andere leuke bekenden zouden komen, dus het leek mij een win-win situatie!

Review Manita on Tour - 4e editie PartyPlayers

Locatie

Doordat we vooral veel tijd doorbrengen in het verbouwen van ons speelhuis (lees: sub verbouwt, ik speel) komen we de laatste tijd niet zo heel veel op feestjes. We waren dus nog niet eerder bij PartyPlayers geweest. Ondanks dat het voor ons zo lekker dichtbij is. Het blijkt echter een super gezellige tent met – ondanks 15 (!) verschillende ruimtes toch – een knusse indruk. Ik krijg (gelukkig) niet direct het idee van een parenclub, maar eigenlijk ook niet van een BDSM-club. De sfeer doet me nog het meest denken aan de vroegere Marathon (discotheek) in Den Haag. Daar was ook veel van hout met allerlei nisjes (als ik me dat nog goed herinner).

Is dat erg? Nee, totaal niet. Het ziet er gewoon sfeervol uit, met een gezellige bar en super vriendelijke medewerkers (met extra complimenten voor de barvrouw). Hier en daar zie een je Andreaskruis, een paal, een sling, een bok of wat kettingen hangen. Genoeg mogelijkheden om je sub (of in mijn geval, mijn schlemiel) aan vast te maken.

Lekkere muziek

Zoals ik al schreef, bestaat de locatie uit verschillende ruimtes zowel binnen als buiten, groot en klein. Het is niet super druk, zodat er altijd wel een plek te vinden is waar je rustig kunt spelen. Wil je echter de drukte ervaren, dan kun je naar de grote ruimte, waar ook een DJ aan het draaien is. Het is lekkere muziek en ik merk aan mijn sub dat hij best wel zin krijgt om te dansen. Helaas voor hem zit hij aan een leash en krijgt hij van mij niet de ruimte. Integendeel. Ik zet hem vast in de bar aan een Andreaskruis om hem even goed “te verwennen” met rake tikken en een flinke faceslapping.

Adres

PartyPlayers
Kofschip 14
8223 EZ Lelystad

De kosten

De kosten zijn een beetje variabel en afhankelijk van hoe laat je binnenkomt en of je vooraf hebt gereserveerd. Het meest goedkoop ben je uit als je vooraf reserveert en tussen 16.00 en 17.00 uur naar binnen gaat. In dat geval betaal je 45 euro per persoon. Ben je na 17.00 uur binnen en heb je wel gereserveerd, dan betaal je 60 euro per persoon. Heb je niet vooraf gerserveerd, is het nog steeds mogelijk naar binnen te gaan, maar dan betaal je 70 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief eten en drinken. Parkeren kan (gratis) op loopafstand.

Dresscode voor de party

De toegestane materialen zijn leer, lak, latex, Synleather, Neopreen, Wet-lak-rubber-look, Datex, Rubber, PVC en touw bondage. Combineren met stof, kant of wat dan ook is prima, zolang de fetish look er maar is! Mogelijke fetish stijlen zijn Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Full Uniform, Burlesque, Kilt, Lolita, Cat Girl, Age Play. Hier moet wel de nodige aandacht aan besteed zijn en de stijl moet duidelijk herkenbaar zijn. Een mooie smoking of een net zwart pak met overhemd is ook toegestaan (tijdens het spel mag het jasje natuurlijk best wel uit). Helemaal naakt is alleen toegestaan onder begeleiding van een Dominant.

Een absolute no-go: de spijkerbroek

Openingstijden

De openingstijden van de party zijn van 16:00 uur tot 00:00 uur. De speelplekken kun je van 16:00 uur tot 23:30 uur gebruiken.

De party

De party is super gezellig en er wordt aan alle kanten volop gespeeld. Uitbundig, ingetogen, heftig of juist wat milder. Meesters, slavinnen, Meesteressen, subjes en slaven. Je ziet het allemaal. Er is een speciale “trampling brug” zodat de dames over de subjes kunnen lopen, katrollen om opgetakeld te worden en diverse plekken waar subjes vast gezet kunnen worden. Wil je gewoon even lekker zitten, dan zijn er genoeg rustige plekken om even te chillen. Het is prachtig weer, dus de stoelen in de tuin worden optimaal benut.

Zelf heb ik nog een “cane-afspraak” die ik natuurlijk met veel enthousiasme nakom. De foto spreekt voor zich, met dank aan deze topper (@Sereena). Niet alleen een geweldige slavin, maar vooral een geweldig mens. Love you!

Helaas word ik halverwege de avond ziek (dat staat los van de party) waardoor we eerder naar huis moeten. Echter super jammer, want ik had nog allerlei (snake whipe) plannen waar ik helaas niet aan toe ben gekomen (Sorry Luke!). De eerste indruk is echter goed, en het nodigt absoluut uit om dit zeker te gaan herhalen. Zowel “Manita on Tour” als “PartyPlayers”.

Tot de volgende party! (Yeah, gauw beter worden, want die is volgende week alweer bij C10!)

Meesteres Moriah

Meer informatie

Waarom is een bezoek aan een Meesteres zo duur?
Aandacht is fijn, maar niet altijd vanzelfsprekend

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: @Gielfotografie (Fetlife) – www.art-of-pictures.com

BDSMforyou lijn