Push It! Stotende Anaal Vibrator

Push It! Stotende Anaal Vibrator – Push it real good….

Stotende Anaal Vibrator
lijn bdsm

Algemeen – Push It! Stotende Anaal Vibrator

OMG, wat is dit een mooie anaal vibrator! Je kunt hem opladen via je USB, geen gedoe met batterijen dus. Deze vibrator kan niet alleen trillen, hij kan nog stoten ook! Het is eigenlijk een soort hand-neukmachine! Hoe vet is dat! Ik moest hem gewoon hebben, want hij leek me perfect voor mijn twee varkentjes. Een achter uitgang hebben ze immers beiden en deze stotende anaal vibrator, kan natuurlijk ook gewoon van voren bij mijn slavin. Geen twijfel over mogelijk, ik wilde deze vibrator! En toen ik hem eenmaal in mijn handen had, was ik nóg enthousiaster!

De vibrator voelt namelijk zijdezacht aan. Wie wil dat nu niet in z’n kontje of kutje. Wel met glijmiddel, ook als je de vibrator vaginaal gebruikt want hij is best fors. Hoewel mijn slavin dat niet zo snel nodig heeft, die druipt al bij het woord ‘mes’. Een geile slet is het.

Vervelend

Het is weer eens zo’n dag, waarbij ik het idee had dat er storm op komst is. Je kent dat wel. Mijn sub en slavin zijn flink aan het klieren; elkaar achterna aan het rennen, water naar elkaar gooien en elkaar meppen met houten pollepels. Erg vermoeiend die drukte om me heen. Meestal moet ik er wel om lachen, maar soms gaan ze ook net even te ver. Zoals nu. Het lijkt wel een dierentuin.
“Hier komen, nu!” zeg ik. Verontwaardigd kijken ze mij aan.
“Ik tel tot drie!” Dat werkt altijd en nu dus ook. Binnen die drie tellen staan ze allebei voor mijn neus.
“Het is klaar nu. Jullie lopen al zeker een uur door het hele huis te rennen en ik ben het nu zat.”
“Ja Meesteres” zeggen ze tegelijk en schieten daarvan direct in de lach.
“Vinden jullie jezelf grappig?! Ga dan maar snel naar boven, kleren uit en klaar staan!”
Ze knikken en rennen naar boven, onderweg toch nog wat geduw en getrek op de trap. Ach, ik maak er zo wel korte metten mee.

Stotende Anaal Vibrator

Braaf

Als ik mijn speelkamer binnenkom, staan ze braaf naakt naast elkaar. Althans het lijkt braaf, maar ineens haalt mijn slavin een pollepel achter haar rug vandaan en slaat mijn sub op zijn kont. Mijn sub is verstandig en doet niets terug. Hij wrijft alleen met een zeer verontwaardigd gezicht over zijn kont en geeft haar een vernietigende blik.

Mijn slavin weet dat ze nu niet best af is. Ik pak de pollepel uit haar hand en sla haar hard op haar borsten en billen. Net zo lang tot ze allebei felrood kleuren. De borsten zie ik zelfs al blauw worden.
“Ga jij maar even daar staan om na te denken.” Ik bind haar vast aan het Andreaskruis maar wel zo dat ze kan zien wat er verder in de kamer gebeurt.
Mijn sub geef ik de opdracht zijn latex korset aan te trekken en zijn high heels.

Stotende Anaal Vibrator

Sesam open je

Als mijn sub de gewenste outfit aan heeft, pak ik mijn latex handschoenen en de fles glijmiddel. Ik smeer de latex handschoenen in met een flinke dot glijmiddel. Met mijn linkerhand pak ik zijn pik en met mijn rechterhand ga ik naar zijn kontgaatje terwijl hij onhandig op zijn hakken staat. Ik begin zijn kontgaatje op te rekken met eerst één vinger, maar al snel kan daar makkelijk een tweede vinger bij. Zijn pik steigert. Ik laat mijn sub over de bondage tafel heen hangen en ik blijf hem nog even bewerken met mijn vingers totdat ik het idee heb dat hij de anaal vibrator wel kan hebben. Zodra ik dat idee heb, haal ik mijn vingers eruit en duw ik langzaam de vibrator bij hem naar binnen. Eenmaal binnen zet ik de trilfunctie aan. Mijn sub is anaal niet zo heel veel gewend (hij zit sinds kort op training), dus hij moet best even slikken en kreunen. Het weerhoudt mij er niet van om ook de pompknop aan te zetten, waardoor de vibrator niet alleen trilt maar ook nog eens heen en weer beweegt. Ik hoor mijn sub steeds harder kreunen en ik heb eerlijk gezegd geen idee of dit van de pijn is of dat hij het stiekem toch erg lekker vindt. Zijn pik staat echter fier vooruit, dus volgens mij zit het wel goed. Ik blijf dus voorlopig nog even doorstoten.

Mijn slavin zie ik verlangend kijken naar mijn sub. Dit wil ze ook wel. Dat weet ik zeker, want hier houdt ze van. Zonder het te controleren weet ik 100% zeker dat ze zeiknat is. Maar ja, ze heeft het echt voor haar zelf verpest. Zij mag er alleen maar naar kijken. En als ze heel braaf is, nou misschien mag ze dan nog even met een komkommer spelen. Maar van de anaal vibrator blijft ze af.

Push It! Stotende Anaal Vibrator

Push it! Stotende anaal vibrator

De anaal vibrator is van zijdezachte siliconen gemaakt. Hij voelt heerlijk zacht aan, ook voor de ontvanger. De anaal vibrator is vrij fors, een doorsnede van 4,2 cm. Deze vibrator wordt verkocht als anaal vibrator maar is ook goed te gebruiken bij een slavin. Eigenlijk is het meer een hand-neukmachine. Bij anaal zou ik zeker een glijmiddel gebruiken op waterbasis. Je wilt natuurlijk niet je sub kapot maken vanbinnen. Blauwe plekken, striemen aan de buitenkant prima, maar anaal moet je toch wat voorzichtiger zijn.

Stotende Anaal Vibrator

In de praktijk

Een hele fijne vibrator die zowel anaal als vaginaal te gebruiken is. Het is een supermooi afgewerkt apparaat. En er is een USB oplaadsnoer bijgeleverd. Wel tijdig opladen voor gebruik. Glijmiddel is geen overbodige luxe vanwege de grootte van de vibrator. Het stotende effect van de vibrator vind ik ook een pluspunt. Geen standaard vibrator dus. Na afloop goed reinigen met een toycleaner. Natuurlijk kun je ook een condoom over de vibrator doen, maar dat zou wel ten koste gaan van een deel van de beleving. Wil je hem echter voor meerdere subs gebruiken, dan is dat natuurlijk wel veiliger en hygiënischer.

Waardering Push it! Stotende anaal vibrator

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

De anaal vibrator kun je overal gebruiken, tenminste wat mij betreft. Bij anaal trainingen van je slet, of vaginale trainingen als het kutje van je slavin nauw is.

Technische productinformatie

NaamPush It! Stotende Anaal Vibrator
MerkYou2Toys
Gewicht484 gram
MateriaalSiliconen, ABS
EAN4024144603275
KleurZwart
Prijs101,96 euro
Stotende Anaal Vibrator
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Anaal

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie