Uit het dagboek van… Meesteres Moriah #blog3

Hoe houd je het spannend
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… Meesteres Moriah’ lees je de openhartige woorden en foto’s van een ervaren Meesteres. Natuurlijk vind ik het leuk als je (hieronder) een reactie achterlaat. Wat heb ik er nou als je alleen een beetje in stilte zit te lezen? Ik lees veel liever wat het met je doet, of je het leuk lijkt of juist helemaal niet! Kortom: laat wat van je horen!


Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Hoe houd je het spannend

Mijn sub en ik hebben naast een D/s ook een ‘gewone’ relatie. Dat wil zeggen dat we samenwonen, voor een kind zorgen, feesten met elkaar vieren, met elkaar eten, kortom alle dagelijkse beslommeringen met elkaar doormaken, zoals ieder ander. Daarnaast werken we beiden als ZZP’er. Je kunt wel stellen dat we het druk hebben. Soms zelfs heel druk. En op die heel drukke momenten is BDSM nog wel een dingetje. Want als zich iets niet leent voor een ‘vluggertje’ dan is het wel BDSM.

Dagelijkse beslommeringen

Natuurlijk zit de D/s verweven in onze dagelijkse beslommeringen. Als ik hem bijvoorbeeld bij me roep om met hem te kletsen, doe ik dat het liefst als hij voor mij geknield op de grond zit en als hij ‘s ochtends wakker wordt is het eerste wat hij moet doen, mijn voeten kussen. Dit schiet er nog wel eens bij in, maar meestal denkt hij er wel aan. Zo zijn er nog wel een paar dagelijkse D/s-momenten, maar je kunt je voorstellen dat ik hem niet iedere dag onderste boven in de touwen hijs, afransel aan mijn Andreaskruis of als een varken door het huis laat kruipen. Dat laatste is sowieso een tikkeltje lastig met een loslopend kind in huis. Nog los van het feit dat ik daar dagelijks niet de tijd, noch de energie voor zou hebben.

Hoe hou je het dan spannend? Hoe blijf je er voor zorgen elkaar binnen de BDSM te blijven zien. Ik vind het namelijk belangrijk omdat het zorgt voor een goede focus of zelfs een lievere partner. Want bij mij geldt, hoe sadistischer ik kan zijn, hoe liever ik zal worden. En bij hem geldt, hoe meer pijn hij heeft doorstaan, hoe meer hij van mij kan houden. Voor de doorsnee ‘vanilla-mens’ klinkt dit vast als voer voor de psychiater.

De puntmuts

Sinds kort heb ik er een oplossing voor bedacht. De puntmuts! De puntmuts gaat meehelpen om de BDSM in ons leven te laten stromen. Ik zie je denken… dus ik ga het uitleggen. In die puntmuts heb ik briefjes gedaan met allerlei handelingen die ik leuk vind. Zoals bijvoorbeeld: CBT, humbler, bondage, tepeltorture, single tail, electro, sounding, needleplay, strap-on ga zo maar door. Het is dus een volle puntmuts. Waarom een puntmuts? Nou die lag toevallig binnen handbereik toen ik het bedacht.
Iedere dag als mijn subje thuis komt van zijn werk, mag hij er iets uit trekken. En nog diezelfde avond gaan we daarmee aan de slag. Of… als het écht niet uitkomt dan blijft het briefje liggen tot de volgende dag en wordt die handeling meegenomen met de handeling van die dag. Dat kan dus behoorlijk oplopen als je niet regelmatig aan de slag gaat…

Leuk!

Heftig? Ja, dat vindt hij ook. En wat vind ik? Ik vind het alleen maar leuk!! Vooral omdat het mij scherp houdt. Normaal heb ik de neiging om naar de meest gebruikte martelwerktuigen te graaien en nu is het voor mij ook iedere dag weer een verrassing! En daar word ik blij van. Mijn sub is het er niet volledig mee eens, maar gelukkig hebben wij een D/s, zodat mijn wil uiteindelijk wet is.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van Meesteres Moriah
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

4 reacties

  • Prachtige oplossing Meesteres, die puntmuts!!
    Hoe verzint U het toch altijd weer.
    Hartelijke groetjes van Mimmi

  • Het is wel een goede oplossing voor drukke mensen om zo niet heel vaak hetzelfde patroon in het spel te hebben.vooral als je elkaar vaak ziet. Bij mij is het anders want ik zie mijn sub maar eens per zes weken. Dus ik moet veel inhalen en proberen de spellen te doen die wij tijdens onze chatgesprekken elkaar hebben beloofd. Dat kost zoveel heerlijke tijd dar we geen moment van verveling kennen. In de drie uur dat wij per zes weken bij elkaar komen kan het voot bijna 100% hetzelfde zijn als de vorige keer.maar genieten doen wewel helemaal. Zoals je zult begrijpen zijn wij geen stel. Ik vind het wel een leuk idee om briefjes met opdrachtrn of spellen te maken. Altijd verrassend wat er dan gaat gebeuren.bedankt voor jouw mooie verhaal.

  • Meester Tiemo

    Altijd handig en nuttig om tips te lezen van iemand met veel praktijkervaring, zoals deze blog van Meesteres Moriah.

  • Wat een geweldig idee! En wat een heerlijk leven hebben jullie.

Geef een reactie