Ik heb een metaalfetisj. Nooit geweten.

metaalfetisj
lijn bdsm

Ik wist het niet, nooit geweten en ineens wist ik het! Ja wat dan, zul je je afvragen. Dat zal ik uitleggen. Toen ik anderhalf jaar geleden de slavin van Meesteres Moriah werd wist ik eigenlijk heel weinig van het hebben van een fetisj. Hoe het allemaal zat en hoe het werkt in een D/s relatie. Eigenlijk wist ik niet zo heel veel van BDSM. Ach ja een zweepje en een paddle dat dan weer wel. En toch wist ik dat ik het nodig heb om onderdanig te zijn aan Meesteres Moriah. Nu hebben wij geen enkel stopwoord. Meesteres Moriah doet datgene waarvan zij denkt dat ik dat aankan of trekt mij net over de grens, een onbesproken grens maar wel zo dat ik daarna trots ben dat het is gebeurd. Mijn eerste kennismaking met naalden bijvoorbeeld doodeng vond ik, nu nog, maar als daarna foto’s zie van mijn doorboorde tepel dan ben ik vol trots. Dan denk ik jeetje, ik hou niet van naalden, doodeng en toch zit er eentje door mijn tepel of meer. En zo zijn er meer dingen waarvan ik nooit had bedacht dat ik ze mee zou maken. Lopende de tijd ervaarde ik steeds meer dingen, en waar ik soms ook aan moest wennen. Voor zover dingen wennen.

Kippenvel

Ik merkte dat ik van bepaalde dingen heel erg opgewonden werd, en dan bedoel ik niet alleen mijn kutje, maar dat ik een verhoogde hartslag kreeg, een van diep uit komend verlangen dat ik het bijna niet kan hebben, de spanning. En dat ik er heel erg naar verlang. Ik er kippenvel van krijg, maar dan van het kippenvel over mijn hele lichaam. Het natte kutje kwam later pas. En waar heb ik het dan over…ik merkte dat ik het fijn vond als Meesteres Moriah met een mes in de weer ging. Oftewel knifeplay, dat ze met de punt van het mes over mijn lichaam ging. De eerste keer kraste haar initialen op mijn billen. Ze staan er nog steeds op, als Meesteres Moriah op mijn billen slaat dan zie je ze extra. En o wat heb ik gehuild, niet van de pijn maar de acceptatie, door haar doordat zij haar initialen op mijn billen kerfde. Klinkt misschien gek maar zo heeft iedereen zijn of haar beleving.

metaalfetisj

Glimmend

En nu weten jullie nog steeds niks. Maar heb geduld… Mijn Meesteres had behoefte aan een nieuw zwepenrek, met een plank. Die maakte ik voor haar. En wat was ze er blij mee, en trots op mij. Als ik dit typ glimlach ik nog van oor tot oor. En wat kwam er op dat plankje. Allemaal glanzende, glimmende dingen. Die ik regelmatig mag (lees: moet) afstoffen. Wat ik natuurlijk doe. Nu hou ik niet zo van afstoffen maar met die mooie glinsterende dingen, die laten mijn hart op hol slaan. Zo ook de ijzeren RVS cane. Een mooie ijzeren dildo, RVS. Alle andere RVS dingen, de tepelklemmen. En zelfs de martelwerktuigen die voor mannen zijn bedoeld brengen mijn hart op hol. Want ik zie altijd mogelijkheden, zo’n martelwerktuig kan best rondom mijn tepel of mijn schaamlip er tussen gepropt. Mijn Meesteres heeft voor mij een harnas, waarbij er kettingen tussen mijn benen lopen. Echt ik vind het een fijn harnas, mijn borsten zitten er lekker strak in, ik voel het ijzer van de kettingen tussen mijn schaamlippen. Ik voel de sluitingen van de riempjes over mijn hele lijf! Zucht, ik vind het heerlijk. Wat wel heel jammer is, dat als ik wat zie en koop van metaal/RVS dan moet ik dat direct inleveren. De gedachte alleen al wat er allemaal bij mijn Meesteres aanwezig is, bezorgd me op dit moment ook hartkloppingen en kippenvel.

metaalfetisj

RVS

Onlangs sliep ik bij mijn Meesteres, nee uiteraard niet bij haar in bed, maar in een eigen bed. En ze gaf mij een RVS speeltje mee en daarmee mocht ik spelen. Nu lag het speeltje toen ik eindelijk in mijn bed lag op een koude plek, dus het speeltje was ijskoud. Ik ging er langzaam mee over mijn lijf, en eigenlijk vond ik het te spannend. De kennismakingen die ik met metaal heb is als mijn Meesteres bijvoorbeeld knifeplay bij mij doet. Dus ik had een verhoogde hartslag. Ik durfde het speeltje mijn kutje niet in te drukken terwijl ik er erg naar verlangde. Maar door de spanning had ik veel tijd nodig, en gelukkig had ik die tijd, want ik mocht die avond onbeperkt. En o wat heb ik genoten, van het metaal over heel mijn lichaam, de trillingen die ik mijn lijf kreeg, het kippenvel. Dat hele gevoel, waarbij ik fantaseerde dat mijn Meesteres dat bij mij deed, want ikzelf vond het te spannend. Op een gegeven moment heb ik het speeltje in mijn kutje gedrukt, heel even. En wat een genot, dat harde ijzer erin.

Voor deze keer

Toen ik naar huis ging gaf ze mij een ijzeren dildo mee, en die mocht ik pas gaan gebruiken als mijn Meesteres het aangaf. En dat was dus gisteren. En OMG ik moest wachten totdat ik naar bed ging. En nu is ze heel goed in mindfuck dus ze wist dat het mijn hoofd op hol zou brengen. Waarbij mijn kutje snel zou volgen. En eindelijk mocht ik naar bed. Ik ging snel alles doen zodat ik snel in bed zou liggen. De dildo lag al op mijn nachtkastje te wachten. Ik pakte de dildo en ja die was ijskoud. Ik overwoog nog even om de dildo onder de warme kraan te houden maar die instructie had ik niet gekregen. Langzaam ging ik met de dildo over mijn borsten, mijn tepels plopten keihard uit mijn tepelhofjes. Bij mijn schaambeen aangekomen ging ik langzaam over mijn schaamlippen, ik voelde hoe mijn klit begon te groeien. Ik begon hard over mijn klit te wrijven. Het vocht begon al flink te stromen, en ik wachtte nog even met mijn kutje naar binnengaan. Mijn klit begon enorm te kloppen, tijd om te dildo mijn kutje in te drukken en met harde bewegingen bewoog ik de dildo heen en weer. En tijdens het heen en weer bewegen ging ik telkens met de bovenkant over mijn klit. En het duurde niet lang….binnen de 27 minuten die ik kreeg…of ik kwam klaar. Heerlijk!
Mijn fetisj is dus ijzer/metaal/RVS van dat zware glimmende. En wat ligt er zoal op het zwepenrek van mijn Meesteres of zag ik in haar shop.

Metalen Pinwheel

metaalfetisj

O wat is zo’n metalen pinwheel heerlijk! Deze heb ik 1x mee mogen maken. Maar alleen het kijken ernaar bezorgt me al kippenvel. Het liefst zou ik een poosje gaan liggen, en dan lekker dit wieltje over me heen laten gaan, gewoon omdat je niet meer weet wat je moet voelen. Pijn of genot.

22,95 euro

lijn BDSM

Metalen Cock- En Ballring

metaalfetisj

Ik heb geen cock, en ook geen ballen maar ik heb wel fantasieën bij deze metalen cock- en ballring. Maar goed het is voor een man. Het is niet allemaal voor Katinka.

34,95 euro

lijn BDSM

Extreme sensatie klauw klem

Deze enorme pijnlijke klauwklemmen liggen bij mij thuis. Mijn Meesteres wil er ooit naar toe dat ik ze op mijn klit zet. Dat is mij pas één keer gelukt. Want ze zijn pijnlijk, mijn schaamlippen en tepels weten dat. Mijn Meesteres gebruikt ze als straf. Dan krijg ik een whatsapp of een telefoontje met de opdracht om deze klemmen ergens op te zetten. Ze wil dan een filmpje van begin tot eind. Ik hoor haar dan gewoon lachen

44,95 euro

lijn BDSM

Leren Harnas met kettingen

Dit leren harnas met kettingen tussen mijn benen is zo fijn om te dragen. Een leren harnas, de kettingen tussen mijn benen. Deze zou ik wel de hele dag willen dragen als ik bij mijn Meesteres ben of tijdens het boodschappen voor haar doen.


67,95 euro

lijn BDSM

RVS cane

Toen mijn Meesteres deze RVS cane had besteld, werd ik al blij. Toen de cane binnenkwam werd ik al meer gespannen. Wanneer zou ik deze mogen voelen. Mijn kutje werd door de gedachte alleen al enorm gestimuleerd. En toen ik de cane eindelijk mocht voelen, wow wat een ding. Prachtig mooi om te zien, maar wat was de cane pijnlijk. Op zowel mijn billen als mijn borsten. Bijna niet te harden en toch blijf ik er naar verlangen.
99,95 euro

lijn BDSM

Metalen Buttplug

Deze metalen buttplug heeft mijn Meesteres nog niet (en ik ook niet), maar deze zou prima in mij passen. Zowel van voor als van achter. Hij is lekker zwaar en dat gevoel alleen al, heerlijk. Van achteren zou ik wel wat glijmiddel moeten gebruiken maar van voren is dat echt niet nodig. Deze buttplug kan ook prima tijdens bondage worden gebruikt.

119,95 euro

lijn BDSM

Anaalhaak

Deze anaalhaak heeft mijn Meesteres duidelijk in het zicht op de plank liggen. Ik dacht eerst waar is dat nu weer voor bedoeld. Maar nu weet ik beter. Tijdens de bondage kan de haak anaal erin, en aan de ring kan dan een touw worden bevestigd om iemand vast te binden. Zou dat ook vaginaal kunnen?

57,95 euro

lijn BDSM

Speculum

De speculum heb ik ook regelmatig in handen, om af te stoffen. Ik denk dat ik maar eens een balletje op moet gooien over medical play. Denk dat ik eens onderzocht moet worden.

139,95

lijn BDSM

CBT

Mijn “broertje” heeft regelmatig (lees: vaak) deze peniskooi om zijn pik. Als ik zulke dingen zie dan zou ik willen dat er ook zoiets was voor kutjes. Lijkt me heerlijk om iets om mijn schaamlippen te hebben en over mijn klitje heen.

89,95 euro

lijn BDSM

Buttplug

Deze buttplug vind ik echt mooi qua kleur! En niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen dit prima dragen zeer zeker als ze een slettentraining krijgen of graag een sletje willen zijn.

19,95 euro

lijn BDSM

Bestellen met korting!

Tot zover mijn RVS/metaal fetisj. Ga ik nu mijn Meesteres appen of ik nog even met het ijzeren speeltje van gisteren mag spelen. Ik ben trouwens benieuwd naar jullie fetisj.
Klik gerust op de linkjes en kijk eens rond want mijn Meesteres heeft een leuke verrassing als je voor 5 december bestelt kun je 15% korting krijgen met de code Sint2019
Veel plezier en genot!

Slavin katinka

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
BDSM termen en uitleg – Elektro
Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug

Possessor Electro Scrotum Sack
Shock Therapy Reis set
Elektronische ballenklem
Magic Gloves
Mighty Merlin
Plunging Pete Corona strap
Pure Vibes bedieningsunit van Mystim
Tingly Timmy E-dildo van Mystim

Bronvermelding

Tekst: Slavin Kathinka

BDSMforyou lijn