Opdracht 2 “Houd je focus”

Ik wil dat je morgen op ieder heel uur een foto maakt van hetgeen je op dat moment aan het doen bent. Belangrijk om deze binnen de minuut naar mij toe te sturen, dus veel tijd om te positioneren of poseren is er niet. Zorg ervoor dat het tijdstip op de foto zichtbaar is. Dit kan bijvoorbeeld door je horloge, de kerkklok, de tijdsaanduiding van je telefoon of desnoods de koekoeksklok aan de muur, in beeld te brengen.

Je doet dit van 10.00 tot 15.00 uur. Dat betekent dat ik 6 foto’s van je ontvang op mijn telefoon (Whatsapp) of via de mail. Let er goed op dat je deze dus ook op tijd verstuurd zodat hij op het hele uur bij mij binnen is. Dit betekent dat je 1 minuut hebt, om zowel de foto te maken als naar mij toe te sturen.

Opdracht niet goed uitgevoerd, dan krijg je een boete. Deze bestaat uit een Bol.com-bon t.w.v. 25 euro.

Succes en veel plezier!

Opdracht voor de Meesteres
BDSMforyou lijn