Uit het dagboek van… SlavinJet #blog137

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Dagdromen

Tsja, daar zit je dan. Heerlijk onderuit gezakt in je stoel. En wanneer je schuin voor je kijkt…
Hmmmm…heb je een prima beeld voor je.

Een donkere volle bos haren, daaronder zitten een paar mooie donkerbruine ogen. Je fantasie slaat op hol.

En je vraagt jezelf af, zou hij dominant zijn? Enne…zou hij ook een beetje sadistisch kunnen zijn en kunnen uithalen? Zijn handen zien er wel sterk uit. Je ogen blijven er maar op rusten.

In de spiegel ontmoeten jullie ogen elkaar en je wordt er warm van. Door zijn blik droom je steeds dieper en dieper. Je voelt, dat je lekker vochtig wordt vanbinnen.

En je stoutste dromen zie je opeens zo voor je. Oooh wat zit je toch lekker te genieten. Dit hou je nog wel even vol zo hoor.

En voor je het weet, roept de buschauffeur door de microfoon je eindbestemming om. Weg droom, weg fantasieën, weg buschauffeur.

Maar…vanbinnen was het geen droom. Daar ben je nog steeds lekker vochtig. Heerlijk hoor, dat dagdromen.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord