Slavenbingo, een happening die je niet mag missen

Meesteres Moriah en haar Meesteres-vriendinnen organiseren een slavenbingo. En dan wil jij zeker weten wat dit gaat inhouden? Nou vooruit, we leggen het uit. Bij de entree zit één bingolot inbegrepen, maar op de avond kun je – als je dat wilt – voor 25 euro per lot, loten erbij kopen. Hoe meer loten hoe meer kans je hebt op BINGO, maar ook hoe meer loten, hoe meer spel!

slavenbingo

Datum: Donderdag 3 september 2015
Tijd: 20.00 uur – 23.00 uur
Locatie: Den Haag (adres volgt na aanmelding)
Kosten: 75 euro per persoon
Dress code: uiteraard naakt

Een unieke happening die je als slaaf niet mag en wil missen

Op ieder bingolot staan acht verschillende SM-belevingen, bijvoorbeeld: 10x cane, 1x CBT rits, 1 naald en een anaalonderzoek, et cetera.
Er zijn natuurlijk nog veel meer opties (en dus vele combinaties), en van al die verschillende mogelijkheden, hebben we bingoballen gemaakt. Uit al deze ballen wordt (blind?) door één van de Meesteressen een bal getrokken. De activiteit in de bal wordt vervolgens ± 10 minuten door ons op de aanwezige slaven uitgevoerd. Je kunt er voor kiezen – bij een Meesteres naar keuze – alles te ondergaan, maar je hoeft het niet. Stel we trekken ‘Naalden’ en je hebt een vreselijke angst voor naalden, dan hoef je dit niet te ondergaan en als het niet op je bingokaartje staat, is er niks aan de hand.

Heb je echter de pech dat het er wel op staat, dan mag je die niet afstrepen. Helaas kun je dan op dat bingo lot geen kans meer maken op BINGO, heb je echter meerdere loten, dan blijf je gewoon nog steeds kanshebber.
Zo zijn er nog meer regels, maar die leggen we je ter plekke wel uit.

Leuk hoor, maar wat kan ik winnen?

De winnaar is uiteraard diegene die als eerste BINGO heeft! Hij wint een kwartier lang speciale en individuele aandacht van alle aanwezige Meesteressen (Meesteres Moriah, Meesteres Elcee-N, Meesteres Roos Pleasure en Meesteres Serena). Uniek, want dat kun je op een andere manier nooit voor elkaar krijgen!

Een privésessie met vier Meesteressen?? Dat klinkt wel héél leuk, hoe meld ik me aan?

Aanmelding gaat eenvoudig. Stuur een mailtje naar mrsmoriah@meesteresmoriah.nl en meld je aan.
Na ontvangst krijg je een bericht toegestuurd met daarin de voorwaarden voor aanmelding. Wees er snel bij, want we hanteren een maximaal aantal inschrijvingen en vol=vol.

Enne… wat maakt dit feest zo speciaal?

  • Iedere slaaf die aanwezig is, krijgt dus gegarandeerd hartstikke veel aandacht van de aanwezige Meesteressen.
  • Je bepaalt zelf aan welke onderdelen je wilt mee doen! Zo worden je absolute no-go’s door jezelf bewaakt. Of misschien durf jij op deze avond je grenzen wel te verleggen als je ziet dat anderen het ook ‘overleven’?
  • Je krijgt op een leuke manier de kans, aan verschillende belevingen te ‘proeven’.
  • Je kunt zoveel aandacht krijgen als jij wilt, door meerdere loten te kopen.
  • De winnaar maakt kans op een minisessie met maar liefst vier Meesteressen!!

Aanwezige Meesteressen

Meesteres Moriah – Meesteres Elcee-N – Meesteres Roos Pleasure – Meesteres Serena

BDSMforyou lijn

Geef een reactie