Uit het dagboek van…Slavin Katinka #blog 10

SlavinKatinka
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… slavin Katinka’ lees je de ervaringen van de stappen van slavin Katinka, uit het hoge Noorden, in de wereld van BDSM. Zij is al bijna twee jaar de slavin van Meesteres Moriah. slavin Katinka vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een verwenweekend

Klauwklem op mijn klit

Afgelopen weekend was ik vanaf donderdagmiddag al bij mijn D. Op die middag gingen we samen boodschappen doen en ik zorgde ervoor dat de slaapkamer van mijn D. helemaal opgeruimd, en schoongemaakt werd. Mijn D. kookt het liefst altijd zelf, zo ook vandaag, zodat we aan het einde van dag heerlijk met elkaar hebben gegeten. Ik mocht op tijd naar bed. Maar net voordat ik naar bed ging, maakte ik een iets te bijdehante opmerking en moest ik de klauwklemmen uit mijn tas halen! Mijn bro moest boven latex zwarte handschoenen pakken. Mijn D. scheurde mijn panty kapot en deed mijn rokje omhoog, slipje naar beneden en ik gilde al bij voorbaat….dat was een grote angst, de klauwklem op mijn klit. Ik moest op een gegeven moment gaan zitten met mijn benen wijd zodat mijn klit goed zichtbaar was. Het leek wel een klein piemeltje zo hard. En ik probeerde er onderuit te komen, maar mijn D duldde geen tegenspraak en wat Zij wil doet ze toch, en ineens stond de klauwklem op mijn klit. Auwwwwww. “Zo en nu mag je naar bed” zei Ze terwijl ze de klem van mijn klit trok…Ik ging een tikkeltje opgewonden naar bed.

De doorbraak

De volgende dag heb ik allerlei dingen geregeld omdat Zij bezoek kreeg. Terwijl Zij met haar afspraak bezig was, mocht ik mij even een twee uurtjes afzonderen om daarna de badkamer te poetsen. Vervolgens was het alweer lunchtijd en na de lunch moest ik naar boven. Mijn D. zocht allerlei slagmateriaal uit, de bondagetafel moest zelfs voor deze keer verzet worden omdat Zij meer ruimte wou hebben om flink uit te halen. En wat deed het zeer! Maar ondanks de pijn kwam ik er niet doorheen. Ik was er aan toe, dat wist mijn D ook dus ze bleef doorslaan en af en toe zeggend….”Je weet dat ik net zo lang door ga tot je je overgeeft…”. En ja toen eenmaal de ijzeren cane flink op mijn billen landde brak ik… En o wat was ik daaraan toe. Ik legde mijn hoofd in Haar schoot en Zij troostte me. En blijkbaar voelde ze nog dat er meer was en droeg mij wat op, iets mentaals. Na een paar pogingen, veel pogingen, ik weet niet hoe en waar het vandaan kwam, maar het kwam! En wat was mijn D trots op me, ik ben het zelf nog steeds aan het laten landen, beseffen. Hier was mijn D al wat eerder naar toe aan het werken. En nu was het moment er, mijn D voelde dat blijkbaar feilloos aan, ik niet.

Een verwenweekend

Mijn grootste angst

Ik mocht heel even bijkomen, maar daarna moest ik op de bondagetafel gaan liggen met mijn benen wijd. Ze deed latex handschoenen aan, en ze pakte de schaamlippenklem. Ze trok mijn schaamlippen door de klem heen. En ik hoopte op het mes, maar nee! ze pakte een naald, ik gilde het uit en smeekte om het niet te doen. Maar wat ik ook smeekte, het bleek niet te helpen. Ineens drukte ze de naald door mijn schaamlip. Ik uitte een oerkreet. “Nou de naald zit er door hoor,” zei mijn D. Ik was verbaasd want zo pijnlijk was het eigenlijk niet. Maar ja angst voor naalden en dit is iets waar mijn D al bijna anderhalf jaar mee dreigt, en ik hoopte steeds dat het zou blijven bij dreigen en ineens was het zover. En ben ik blij, blij dat Ze mijn over de grens heeft gezet/getrokken. Daarom ben ik ook blij dat ik nooit een sublijstje heb moeten invullen, en dat we geen stopwoorden hebben. Want dan had ik nooit de ervaringen kunnen hebben, die ik nu heb.

Happy end

Nadat ze alles op de foto had vastgelegd, trok Ze de naald eruit. En Ja! Daar kwam het mes, ze ging ermee over mijn schaamlippen, ze drukte het mes tussen mijn schaamlippen op mijn klit, en echt….voor iemand die heel moeilijk klaarkomt, en al helemaal niet als een ander het doet, kwam ik binnen tien seconden tot een orgasme…

Bondage workshop

Op diezelfde dag had mijn D in de avonduren een workshop bondage geregeld, waarbij ik degene was op wie geoefend werd. En dan moeten dingen worden voorgedaan, en ik ben iemand met heel veel persoonlijke ruimte, selectief en hou het liefst afstand van mensen die ik niet ken of nauwelijks ken. Maar eigenlijk heb ik me er niet druk om gemaakt. Ik weet dat mijn D op mij let, over mij waakt. Voor de D/’s tijd was dit echt nooit maar dan ook nooit gebeurd. En wat vond ik het leuk die bondage workshop. Erg mooi om mee te maken. Na de workshop heeft mijn D nog wat knopen, en manieren van bondage op mijn geoefend. De zondag heeft mijn D wederom geoefend op mij met bondage, vooral de borstbondage (ze moest natuurlijk er nog wel even op slaan met de ijzeren cane), en de touwen die rondom mijn borst zaten vond ik erg prettig, dat strakke. Ik had daar nooit beeld of gevoel bij bedacht. Maar best erg fijn, ondanks soms een onhandige houding. Ik ben mijn D erg dankbaar dat Zij mij over mijn grenzen heen trekt of regelmatig even aantikt anders had ik nooit deze mooie ervaringen gehad. Het voelde echt als een verwenweekend voor mij….dank U wel Meesteres. Uiteraard blijf ik altijd dienstbaar aan U, op verschillende vlakken zoals U dat wenst.

Slavin katinka

Meer informatie

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn