Uit het dagboek van…Slavin Katinka #blog 11

SlavinKatinka
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… slavin Katinka’ lees je de ervaringen van de stappen van slavin Katinka, uit het hoge Noorden, in de wereld van BDSM. Zij is al bijna twee jaar de slavin van Meesteres Moriah. slavin Katinka vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

In de touwen

Vorig weekend mocht ik weer bij mijn D zijn. Het zou eigenlijk haar verwen massageweekend zijn, en daar ging ik ook vanuit. Maar niets was minder waar….

Vanwege de bondageworkshop van vorige week, wilde ze mij in de touwen leggen. Inmiddels had ik conform opdracht, de touwen een mooi paars kleurtje gegeven. Ik vond het aardig chill en ook opwindend zo met de touwen om mijn armen en mijn borsten. Af en toe haar nagels in mijn vlees. Haar warme adem terwijl ze de touwen vakkundig om mijn borst heen wikkelt. Als slavin heb je dan gewoon niks te klagen en alleen lekker te genieten. Op een gegeven moment kreeg ik een harnas om mijn ranke lijfje, kuch. En ik moet zeggen, dat beviel me wel. Heerlijk dat strakke touw. Ik bekeek het in de spiegel en wow ik moet zeggen dat bondage iets is waar ik weinig ervaring mee heb, maar ik moet zeggen ik vind het fijn. Niet wetend wat mijn D gaat doen, gewoon draaien zoals Zij het wil.

Paasartikelen

Ik keek terwijl Ze bezig was om de touwen om mijn lijf te wikkelen eens op bed, ik zag daar een tulp en paasartikelen. Ik fronste en dacht wat zal Ze daarmee gaan doen. Mooie tulp trouwens, mijn D houdt van tulpen, ik ook trouwens. Ik kan Haar niet blijer maken dan met een mooie bos tulpen! En dat doe ik dan ook met liefde. “Zo en dan ga je nu op de bondage tafel liggen” zei Ze ineens terwijl ik met mijn gedachten bij de tulp was en de paasartikelen. “Op mijn buik of op mijn rug?” vroeg ik vanwege het feit dat ze paasartikelen had dacht ik dan gaat ze vast een stilleven maken op mijn rug en/of billen. Maar ja we weten allemaal, als slavin/sub moet je niet teveel denken. “Op je rug natuurlijk, rollade!” zei Ze. Dus ik ging liggen op de bondagetafel zoals mijn D het wenste. “Nou wat dacht je, dat je nu lekker relaxed kon gaan liggen? Trek je benen op en doe je benen wijd”. OMG ik kreeg het nu wel heel erg warm. Want het was een fantasie van mij om zo vastgebonden te worden. Ik weet niet of ik deze ooit tegen Haar uitgesproken had, maar dat maakt niet uit. Fantaseren mag altijd, en niet alles hoeft werkelijkheid te worden.

Tulp

Mijn hart bonkte als een bezetene. Ik kon niet zo heel veel zien vanwege het harnas waardoor ik weinig bewegingsruimte had. Mijn handen werden vastgebonden ter hoogte van mijn navel. Ze sloeg een paar keer op  mijn kutje.  En daarna deed Ze met haar nagel, alsof ze een propje weg schoot, op mijn klitje. En dat deed Ze, vooral niet, zachtjes. Ineens voelde ik wat prikken in mijn kutje. Mijn D drukte de tulp in mijn kutje. Die voelde ik best even binnenkomen, sinds dat mijn masturbeertijd gelimiteerd en alleen na toestemming is, is de boel daar best nauw. Maar het duurde maar eventjes of het was een prettig gevoel. Want de combinatie met de latex handschoenen die ze aanhad, en de tikken op mijn kutje maakte dat ik nog meer opgewonden raakte. “Geile slet”, zei mijn D. En ja ik weet niet hoe dat werkt, maar als Ze dat zegt dan ja raak ik nog meer opgewonden. Ik wil dan eigenlijk allerlei dingen zeggen, van gebruik mij Meesteres, maar het enige dat ik kon zeggen is “mijn kutje is van U, Meesteres. mijn lichaam is van U”. Ze glimlachte, zoals Ze altijd doet. Ook tijdens een zwepensessie. En die lach, daar doe ik het voor. Dat maakt me week, dat maakt me trots. Dat ik Haar die glimlach kan bezorgen.

Kaarsvet

Ik hoor ineens dat ze een kaars aansteekt. Ow okay prima, dat kan ik wel aan. Waxplay maakt mijn D ook erg blij, dus ach ik geef me gewillig over. “O en je mag geen geluid maken. Want we zijn niet alleen in huis. En nee je krijgt geen gag. Je houdt je maar gewoon rustig”. Ik riep nog van een washandje dan of een stukje keukenpapier, maar ze negeerde dat gewoon. En o daar kwam het eerst kaarsvet al. En ja gewoon direct op mijn klitje. “Dan hebben we dat maar weer gehad” lachte Ze. En ik wou mijn vingers in mijn mond doen, maar ja die zaten vastgebonden. OMG. “Och, je weet toch zodra het eerste laagje erop zit, dan voel je de rest niet meer zo intens”. Ik murmelde wat. En auwwwwww ik wou gillen, want Ze weet precies waar de pijnplekjes zitten. En ja natuurlijk druppelde het ook nog eens in mijn lies… En tussen mijn schaamlippen! Aaauw! De tulp gleed spontaan mijn kutje uit, en ik zei tegen mijn D, alstublieft beweeg de tulp even heen en weer. Ze moest hard lachen en zei: “haha geile slet dat je bent, ik ga de tulp wel even vastzetten met kaarsvet”.

Pijnlijk maar geil

En ik, ik had het niet meer. Ik wou gillen, mijn handen losrukken. Maar ja dat kon allemaal niet. Ik zuchtte diep en ik beheerste me. “Is het nog niet klaar?” en dat probeerde ik heel lief te zeggen maar ja in nood kwam dat er even anders uit. Dus daar ging weer wat kaarsvet. Ik zuchtte wederom. En tegelijkertijd werd ik erg geil van wat Ze allemaal met me deed. Ze plantte de kuikentjes in het kaarsvet. De tulp zat mooi vast. En o wacht Ze had ook nog een lading veertjes. En die moesten nog even kennismaken met de binnenkant van mijn benen. Mijn D is zo lief. En deze veertjes werden ook  in het kaarsvet geprikt, nu het kaarsvet nog warm was. Ik moest stil blijven liggen, nu kon ik ook niet anders. Ze maakte allerlei foto’s.

Scherpe kantjes

Naderhand pakte ze een rol bondage tape uit de kast, roze omdat het zo mooi kleurde bij het bondage touw en bond de tape rondom mijn ogen. Ik hoorde Haar van alles pakken. En mijn gedachten schoten alle kanten op. Zou Ze het mes pakken, of nee toch geen naalden hé. Want ja of ik dan geen geluid zou maken, kon ik dan niet meer garanderen. Ik hoorde haar lachen. Terwijl Ze heen en weer liep en dingen uit Haar kast pakte. Ineens trok Ze met een ruk het kaarsvet van mijn kutje. Of ik toen binnensmonds vloekte? “Mocht ik nu toch nog wat haren op mijn kutje hebben gehad, dan zijn die er nu af” zei ik bijdehand. Ik verwachtte een tik, maar ineens voelde ik wat scherps, ik kon het niet thuisbrengen. En ze ging op verschillende plekken over mijn lichaam, over mijn kutje, over de binnenkant van mijn benen, wat na later bleek zo’n wheels of pain in twee varianten, en een uienkam. Er zit nu nog een spoor op mijn been, wat ik toch erg fijn vind. Ik kreunde zachtjes, want metaal, ik voelde mijn kutje steeds natter worden. “Geile slet dat je bent, lekker met je benen wijd hé, dat is wat je wilt.”. En ik mompelde “Ja Meesteres, ja ik ben Uw geile slet, doe wat U wilt”. En zo voelde ik mij ook, een geile slet, voor Haar. Op het moment dat ik niet meer wist wat ik moest doen, van genot van het gekras op mijn lichaam, drukte ze iets op mijn kutje, op mijn klitje. Ik wist even niet wat, het vibreerde, en voordat ik me realiseerde dat het dé Magic Wand was, zei ze “Je hebt tien tellen!” En ze telde tot tien, gelukkig niet te snel. Want wat was dit lekker, een heerlijk gevoel. En op het moment dat zij bij 9 was, kwam ik tot een hoogtepunt. Wow wat was dit heerlijk, zo onverwacht. Zo fijn. Ik bedankte uiteraard mijn D voor dit heerlijke cadeau. Terwijl ik dit schrijf gebeurt er wederom van alles…en alsof ze het wist, ze belde me net. Met een opdracht. Vrolijk Pasen!

Slavin katinka

Meer informatie

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn