Ageplay – terug naar de babytijd

Terug naar de babytijd, hoewel zover terug in de tijd hoeft helemaal niet. Voorop gesteld: dit spel wordt uitsluitend door volwassenen gespeeld. Met ageplay neemt één van de partner de rol van iemand die jaren jonger is dan hij is. De ander speelt de rol van mama, papa, oom of andere vorm van verzorger. Voel je hulpeloos met een luier om, speen in je mond en overgeleverd aan ‘de volwassene’. Weer even helemaal kind zijn en je ‘pappa’ of ‘mamma’ verzorgt je.
Je kunt dit spel met een seksuele vorm spelen maar dat is absoluut geen noodzaak. Je kunt er ook voor kiezen, het kind puur kind te laten. Dus het wordt dan helemaal verzorgd maar ook echt alleen als kind.
Voor volwassenen kan dit een manier zijn van compenseren wat er vroeger nooit is geweest. Je kunt je daarom afvragen of dit nog bij SM hoort of dat het op die manier meer (een soort) therapie is.

Ageplay en vooroordelen

De ageplayers lopen doorgaans tegen heel wat vooroordelen op. Ook vanuit de BDSM-community. Jammer, want of je er wel of niet iets mee hebt, ook in het ageplay is het een kwestie van vertrouwen. ‘Het kind’ legt immers zijn volledige vertrouwen bij de ‘verzorger’. Ook hier kan in gestraft worden. En waar de ander ‘Ja Meester(es) zegt, is het hier ‘Ja mama/papa’ en billenkoek, is billenkoek.

Mommydom ageplay – Een eerste beleving als Mammie

Mijn lieve babyboy en ik zijn op een soort van minivakantie, in een piepkleine KIPcaravan. Onze relatie is nog pril, we zijn elkaar nog aan het ontdekken en dit is onze eerste vakantie samen. We lachen, we genieten, we kennen elkaars verlangen. Ze lijken naadloos op elkaar aan te sluiten, maar toch is het spannend. Het is nieuw, zowel voor hem als voor mij. Maar ondanks de schroom van het ontdekken, voel ik dat het goed is. Mits ik dat piepkleine stemmetje negeer dat in mijn hoofd voet aan de grond probeert te krijgen met: ‘Is het écht niet gek?’

Lees verder: ‘Mommydom ageplay – Een eerste beleving als Mammie’

Ageplay ervaring

Lees de ervaring van een Mammie.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

Geef een reactie