Cockring

Een cockring is een ring van leer, rubber, siliconen of metaal die op de penis en/of de ballen past. Hij zorgt ervoor dat de penis langer stijf blijft omdat het bloed niet uit de zwellichamen kan vloeien. Je kunt het beste de ring er omheen doen, als de penis nog slap is. Je hebt ze in allerlei vormen in maten en in sommigen zit zelfs een kleine vibrator verwerkt om de clitoris extra te kunnen stimuleren. Maar je hebt ze ook met borsteltjes, spijkertjes of noppen.

De ring wordt zo dicht mogelijk bij de wortel van de penis gedragen. De meeste cockringen worden om de penis en achter de balzak bevestigd. Een bijkomend effect is dat de testikels niet te strak tegen de penis getrokken kunnen worden, waardoor je beter met de ballen kunt spelen als de man op het punt staat klaar te komen. Een orgasme zal door de ring absoluut heftiger zijn omdat ook de plasbuis wordt afgeknepen.

Gebruik een cockring niet te lang

Gebruik een cockring echter niet te vaak of te lang. Het brengt risico’s met zich mee dat de bloedvaten afgekneld kunnen worden en daardoor beschadigen. Daarnaast kan het langdurig hinderen van de bloedsomloop schadelijk zijn voor de penis. Liever niet langer dan 20 à 30 minuten.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

2 reacties

  • Ik ben een beginnende bdsmer,en experimenteer voornamelijk met een ring en veters om mijn ballen.
    Mijn vraag is hoe kom ik in contact met mensen die ook op het bdsm gebied experimenteren en tips kunnen uitwisselen.

Geef een reactie