Slavenveiling

Soms wordt er een slavenveiling georganiseerd. Slaven worden er niet echt verkocht maar gaan voor een symbolisch bedrag een paar uur over in de handen van een andere Meesters of Meesteressen. Het is meer een fetisjfeest met thema, waarbij de slaaf even kan worden uitgeleend aan een andere Dominant, dan dat er daadwerkelijk sprake is van een veiling.

Het wordt tijd dat er weer eens een slavenveiling wordt georganiseerd, dan kunnen we gelijk wat foto’s maken! Wie heeft er tijd over om iets te organiseren? Mail me gerust: mrsmoriah@bdsmforyou.nl.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

3 reacties

 • Evert-Jan van Harskamp

  Ik ben een zeer onderdanige slaaf van in de 50 en verlang er al jaren lang na om als slaaf naakt en geketend tentoongesteld te worden op een slavenveiling om zo door MEESTERESSEN en MEESTERS bekeken en betast te worden om als hun lust-, sex- en pijnslaaf te mogen dienen. Ik hoop van U een reaktie te krijgen.

  Met zeer onderdanige groeten,

  slaaf Evert-Jan

 • Evert-Jan van Harskamp

  Zeer onderdanige slaaf zal graag spiernaakt en geketend op een slavenveiling tentoongesteld worden om door MEESTERESSEN en MEESTERS bekeken en betast te worden om als lust-, sex- en pijnslaaf te mogen dienen.

  Met zeer onderdanige groet,

  slaaf Evert-Jan

Geef een antwoord