Uit het dagboek van… Meesteres Moriah #blog6

strapon
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… Meesteres Moriah’ lees je de openhartige woorden en foto’s van een ervaren Meesteres. Natuurlijk vind ik het leuk als je (hieronder) een reactie achterlaat. Wat heb ik er nou als je alleen een beetje in stilte zit te lezen? Ik lees veel liever wat het met je doet, of je het leuk lijkt of juist helemaal niet! Kortom: laat wat van je horen!


Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De strapon

Mijn sub moest gisteren zowel op de dag als in de avond werken. Maar werk of geen werk, het ‘puntmutsensysteem‘ gaat gewoon door. Dus moest mijn sub, hoe dan ook, iets uit de puntmuts trekken. Het was al laat en ik was moe, dus uitvoering was in dit geval niet aan de orde. Maar er moest en zou getrokken worden. In het komende weekend is er tijd en gelegenheid genoeg. Dat er dan nog meer kaartjes bij komen, is natuurlijk – voor mij – geen enkel probleem!
Dus trok mijn subje een kaartje uit de puntmuts en overhandigde deze blind (want hij mag uiteraard niet zelf als eerste kijken) aan mij. Wanneer ik het kaartje omdraai zie ik de letters: ‘Strapon’. En ik denk OMG…

Gi-ga-garnaaltje

Blijkbaar ben ik wat overmoedig geweest tijdens het aanmaken van de kaartjes. Vooral bij het maken van dit kaartje. Mijn sub heeft zo’n beetje formaat ‘garnaal’. Niet van voren, maar wat ik er aan de achterkant zo’n beetje in krijg zonder interne bloedingen. Zelfs de kleinste buttplug is een behoorlijke uitdaging. Hoe ga ik daar in hemelsnaam een strapon in krijgen? Als ik denk aan het formaat van de kunstpik in mijn strapon, dan weet ik één ding zeker! Dat gaat niet lukken. Vandaag niet. Morgen niet. Over een jaar niet. Nooit niet.

Maar ja… er staat toch écht strapon op dat kaartje.

En dan weet ik het. Er staat nergens op het kaartje dat ik die strap-on ook daadwerkelijk in zijn kont moet steken. Pijnigen is leuk maar zijn endeldarm verminken is een heel ander verhaal. Gelukkig laat mijn fantasie mij niet in de steek en weet ik precies wat ik met mijn strapon ga doen. Mijn sletje krijgt dit weekend, gratis en voor niks, een workshop pijpen. Deepthroat. Dat dan weer wel.

Wordt vervolgd.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van Meesteres Moriah
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

2 reacties

  • Wat schrijf jij leuk. ‘Van het Maatje garnaal’!! Geweldig.
    Genomen worden met een strapon is zo’n beetje mijn allereerste Femdom gedachten die ik ooit had. En hij blijft mijn meest onderdanige gevoel ever!

    Fijn weekend jullie.
    Ciao Marco.

  • Gebruiker avatar

    Deepthroat, oei, echt zo niet mijn ding…….Dan toch maar liever weer met mijn buttplugs trainen.

Geef een reactie