Uit het dagboek van… rachab #blog13

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Muziekdoosje

We zijn alweer een tijdje aan het praten met elkaar, wanneer ik, uit mijn hoofd, een zelfverzonnen tekst/liedje begin te zingen, over hoe ik hem mis, bij hem wilde zijn etc.
Meester kan me soms erg vernederen, ook als ik zulke sentimentele toeren uithaal. traantjes enzovoorts niet uitgesloten.
Toch doe ik het weer en ik verwacht deze keer ook weer een vernederende uithaal van Meester.

Maar deze keer loopt het toch iets anders, een beetje dan..

Hij glundert bij het horen van mijn emotionele simpele tekstje op een monotoom melodietje. een pruillipje, een paar traantjes. ik mis hem.
Wanneer hij zegt: “ga eens liggen en trek je benen op”
ik doe wat hij zegt en lig nu in elkaar gedoken op de bank.
Hij vervolgt zijn verhaal:
“wat zou ik je graag in een doosje willen doen. een heel klein doosje. stel je voor, dat je de wanden strak langs je armen en benen voelt, in elkaar gedoken in dat kleine doosje”
ik glimlach en word rustig bij het idee. Het voelt geborgen en warm.
“Dan ben je mijn eigen muziekdoosje, want ik vind het mooi zoals je zingt en dan kan ik zoveel naar je luisteren als ik wil”
Dat is zo mooi gezegd door Meester en zo ontzettend lief, dat de tranen nu echt over mijn wangen biggelen.

nou dat was weer genoeg emo voor Meester blijkbaar, want dan vervolgt hij
“Oh wacht, een doosje heb je ook al… en als ik je even in je tepels knijp en aan je haren trek, dan komt er ook muziek uit.”
diepe zucht van mijn kant.. 😉

“Grapje hoor engeldel, ik hou van je”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie