Uit het dagboek van… rachab #blog15

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Sentiment versus nuchterheid

ik kan best nogal eens sentimenteel zijn en Meester broodnuchter. Dat kan soms best komisch zijn…

Op een mooie zomeravond zit ik met laptop in de tuin en zijn we al even aan het cammen, wanneer ik ineens weer zo’n sentimentele bui op voel komen.
“Lieve Schat, kijk eens naar die sterren” zeg ik op zangerige toon.
“Ja, zijn gewoon vuurbolletjes hoor in de verte” zegt Hij nuchter
“Lieve Schat, kijk eens naar die schitterende wolk” Ga ik onverminderd door op melodieuze toon
“Waterdamp is dat rachab… niet veel bijzonders” gaat hij ook onverminderd door
Ik moet lachen
“En kijk eens naar de maan, die heeft zo lang geschenen” vervolg ik mijn ‘liedje’
“Nou hij schijnt net zo lang als altijd hoor. Dat hangt af van de tijd van het jaar” zegt Hij
“Het is zo lang geleden dat je hier voor me hebt gestaan” ga ik door
“rachab nu moet je ophouden. Ik heb nog nooit daar voor je gestaan. Er komt allemaal onzin uit je mond, als je nu niet stopt met die onzin uitkramen dan ga ik straks nog denken dat je niet bestaat”

hahahaha daar kon ik mijn lachen niet meer inhouden… wat een komediant is het ook 😀

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie