Uit het dagboek van…Slavin Katinka #blog 14

SlavinKatinka
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… slavin Katinka’ lees je de ervaringen van de stappen van slavin Katinka, uit het hoge Noorden, in de wereld van BDSM. Zij is inmiddels alweer twee jaar de slavin van Meesteres Moriah. slavin Katinka vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

99 stuks!

Nee, geen 99 luftballons, maar liefst 99 poespunten voor afgelopen Pinksterweekend. Alsof mijn D een emmer had leeggeschud! Ik was heel verbaasd, ik dacht ze gaat straks vast zeggen 99 seconden. Wat heel goed gekund had in Haar geval. En ik had er drie dagen voor, de zaterdag en de 1e en de 2e Pinksterdag. En op de 2e Pinksterdag was de deadline 23:00 uur. Daarna was het klaar. En als er wat over was had ik pech gehad. Poespunten zijn overigens masturbatie punten. Per poespunt mag ik 1 minuut masturberen.

Weekend

In het weekend zijn poespunten erg fijn, vooral in de ochtend omdat ik dan niet al te vroeg hoef op te staan. Dus ik had drie ochtenden om na het wakker worden te masturberen. Om niet alles in 1 x op te maken verdeelde ik het in drieën, dus 33 minuten per dag. En per dag, het liefst 2 of meer momenten. En 1 ding scheelde ik had sowieso een hele lange TO DO list voor het Pinksterweekend, met dingen op de lijst om voor mijn D te doen maar ook dingen die ik zelf thuis moest doen, nee allemaal niks met seks te maken. Gewoon de dingen die moeten gebeuren in en rondom mijn huis. In de tuin werken, schoonmaken, allemaal van dat soort dingen.

De start

Op zaterdagmorgen had ik dus mijn eerste poespunten in gebruik, ik had die avond ervoor al een handdoek klaargelegd en een dildo, dus daar heb ik toen ik wakker werd eerst even gebruik van gemaakt. Ik drukte de dildo direct mijn kutje in, want die was al kletsnat. Blijkbaar had ik al spannend gedroomd. Ik bewoog er hard en snel in. Keihard totdat ik bijna kwam. Daarna ging ik op mijn buik liggen met mijn vingers op mijn klit en fantaseerde dat mijn D mij sloeg op mijn billen, afwisselend hard en zacht. Met eerst een flogger, daarna met de wat zwaardere slaginstrumenten. Zodat pijn en genot zich vermengden en ik kwam tot een fantastisch orgasme. En ik lag nog maar net een minuut bij te komen van dit geweldige orgasme toen de telefoon ging en mijn D zei “nou, jij bent vast heerlijk wakker geworden”. En ja dat was ik. Hoe zij nu wist dat ik net was klaargekomen? Maar ja ze kent me dus ze weet blijkbaar hoe het werkt. Daarna ging ik met mijn TO DO lijst bezig en dan zijn er van die klussen waarbij je hoofd soms op hol slaat qua fantasieën en dat gebeurde dus ook. Ik deed gauw even een zogenaamde quicky in de keuken, met mijn blote kont tegen het aanrecht aan en mijn vingers op mijn keihard geworden klit, met zo’n orgasme waar je wankel van op de benen wordt. Toen de dag voorbij was en ik mijn bed weer indook, maakte ik het laatste restje van die dag op. En dat eigenlijk gewoon heel saai twee vingers op mijn klit en bewegen. Omdat mijn hoofd dan vol zit met andere dingen is het meer een soort van ontspanning. Ik hou dat bij op de timer van mijn telefoon. Dus instellen op het aantal minuten dat ik per dag had, en op de pauzeren knop drukken als ik klaar was.

Op een mooie Pinksterdag

Op de 1e Pinksterdag werd ik wakker met wederom een enorm nat kutje. Ik pakte mijn telefoon en stelde de timer weer in op mijn dagrantsoen aan poespunten. Ik ging vrijwel direct op mijn buik liggen en drukte mijn vingers op mijn klit, en daar ik een rvs fetisj hebt ging mijn fantasie daar naar uit. Het krassen met de uienkam op mijn rug en met die kattennagel van RVS, ik voel terwijl ik het schrijf het kippenvel op mijn lichaam. En ik voelde hoe mijn D met een mes mijn billen bewerkte. Ik hoorde haar zeggen “zo ik kerf nog groter mijn initialen op je”. Want je bent van mij, helemaal van mij. Ik voel mijzelf week worden, als Ze dat zegt voel ik mij totaal aan Haar overgegeven. Bij knifeplay heb ik ook geen tegenspraak, ik ben dan helemaal in een andere wereld. Ze kan dan alles met mij doen. Ik voel de druppeltjes bloed langs mijn billen gaan, het mes duwt ze tussen mijn benen tegen mijn schaamlippen aan, tegen mijn kutgaatje aan, mijn vingers bewegen sneller op mijn klit, ik voel het krassen van het mes, het schrapen langs mijn schaamlippen. Ik begin bijna te komen, Ze legt haar hand op mijn mond, en zegt: “en nu mag je komen, geile slet!”. En ik kom gigantisch klaar, mijn lijf schokt. Ik druk snel de timer in. En zie dat ik gewoon 21 minuten ben bezig geweest en dat is ook wel te merken, want ik heb een natte plek op mijn handdoek. Dat was een enorme geile fantasie.
De rest van de dag benut ik de andere minuten, 1 x voor de tv terwijl ik keek naar foto’s die mijn D maakt tijdens sessies. Dat ze mijn borsten bewerkt totdat ze donkerblauw zijn. Ik kneep daarom flink in mijn borsten tijdens deze minuten.

De laatste punten

En ja daar was de 2e Pinksterdag. En ik begon deze dag ook zeer goed, ik fantaseerde dat mijn D mijn kutje ging oprekken met het RVS speculum. Mijn kutje is best nauw merkte ik tijdens het mezelf neuken met een dildo. Ik lag met mijn benen wijd, geheel vastgebonden op de bondagetafel, geblinddoekt. Ik hoor en ruik dat Ze latex handschoenen aantrekt. Ik voel hoe het koude staal in mijn kutje werd gedrukt en Zij het speculum steeds wijder maakte in mijn kutje. Mijn kutje begon steeds natter te worden. Ik kreeg klauwklemmen op mijn tepels. Ik vind het heerlijk als Ze me dan op dat moment een slet noemt, en dat ik van Haar ben. Ik zuchtte op dat moment ook diep, van geilheid maar ook van de overgave die dan enorm versterkt wordt. Ze trekt het speculum eruit, en ik voel dat ze een dildo in mijn kut drukt, en Ze begint erop te slaan, met vlakke hand. En ik kom…….
Het is 22:30 uur en ik ben alle dagen druk bezig geweest en ik denk ineens verhip het is al half elf. Ik ren naar boven, doe alles wat ik doen moet en duik mijn bed in. Ik tik op hervatten van de resterende tijd, en vinger mijzelf naar een heerlijk orgasme…

Slavin katinka

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn