Uit het dagboek van…Slavin Katinka #blog 15

SlavinKatinka
lijn bdsm

Een week naar mijn D

Diegenen die thuiswerken vanwege de huidige situatie zullen het zich wel kunnen voorstellen dat je af en toe even een weekje vrij moet nemen om los te komen van je werk en van allerlei dingen. Ik plande een week vakantie in, in overleg met mijn D ook omdat Zij in die week jarig zou zijn. Ze gaf ook direct aan dan kom je gewoon de hele week gezellig hier. De maandag zou een prima dag zijn om naar Haar te vertrekken zodat ik mijn huis en tuin netjes kon achterlaten. Ook dat vind Zij belangrijk.

Op pad

Zo, alles was geregeld en ik kon op pad. Zoals bekend rijd ik dan vanuit het noorden naar het westen, prima ritje. Daar aangekomen deed mijn D de deur open. Ik was erg blij Haar weer te zien, en Zij mij. Ik hoor Haar nu zeggen “o ja is dat zo?” Daarna heb ik direct mijn spullen opgeruimd. Ik neem altijd zoveel mee alsof ik een maand wegga, maar als je met de auto reist is dat geen probleem vind ik. Na het eten masseerde ik mijn D Haar voeten. We namen alvast het boodschappenbriefje door. Want morgen moest ik boodschappen doen, voor Haar verjaardag die dag erna. De volgende ochtend werd ik vroeg wakker en bracht Haar koffie op bed. Ik haalde de boodschappen in huis en “instrueerde” de rest van het gezin omdat het huis natuurlijk wel netjes moet zijn omdat de volgende dag de verjaardagsvisite op bezoek kwam. Dus dat is helemaal goed gekomen. O nee niet helemaal. Ze zag ineens in de avond dat er nog slippers onder de salontafel lagen. Nou die heb ik gevoeld. Op mijn dijbenen aan de binnenkant stond de afdruk van een slipper. “Tja dat had je maar beter op moeten letten” zei Ze toen ik daarover mopperde.  

Verjaardag

De volgende dag was het zover, mijn D was jarig! De avond ervoor samen met sub2bees de kamer versierd. Ik bracht Haar koffie op bed met de cadeautjes die ik voor Haar had gekocht. Zij was er erg blij mee daar doe je het dan ook voor hé als s. Je D, je Meesteres verwennen. Gewoon omdat Zij dat verdient. Om jullie verder niet te vervelen met dagelijkse dingen en er ook nog zoiets is als privacy….Haar verjaardag was erg gezellig. We hebben voornamelijk buiten gezeten.

Beweging

De volgende dag heb ik een stuk gefietst, en nee niet erg spannend, gewoon voor mijn conditie. Mijn D vind het belangrijk dat ik gezond eet en in beweging blijf. Vooral omdat ik nu al vrij lang thuis werk. Zodra ik weer thuis ben, moet ik minimaal een half uur per dag gaan fietsen. Want varkens vind Ze wel heel lief en schattig, maar luie varkens daar heeft ze niet zoveel aan. Verder deed ik nog wat klusjes voor Haar en bracht natuurlijk koffie op bed, en regelde het ontbijt en de lunch. Op de vrijdag gingen we samen naar de markt en naar de drogisterij. En natuurlijk kon ik het niet laten om haar te verwennen bij de drogisterij.  

Verrassende spelletjesavond

Toen we weer thuiskwamen vertelde sub2bees dat een vriend had gebeld en gevraagd had of wij langskwamen. Voor een spelletjesavond. Nu is dat niet ongewoon, naast kinky spelletjesavonden doen we ook wel andere spelletjes zoals ganzenbord, mens erger je niet, klaverjassen of van die nieuwerwetse spellen waarvan me de namen even niet te binnen schieten. Of ik ook meeging? Het leek een vraag, maar het klonk meer als je gaat ook mee. Nu ben ik niet zo van mensen bezoeken die ik niet ken, deze vriend had ik al een keer gezien, zijn vrouw niet, maar mijn D zorgt er met sommige dingen voor dat ik niet zoveel tijd heb om na te denken. Na het eten stapten we in de auto, en we reden naar de plaats van bestemming althans dat dacht ik, we moesten zogenaamd nog ergens wat ophalen. Dit bleek anders te zijn. De gordijnen gingen dicht, sub2bees kwam met de zwepentas aanzetten, ik moest me uitkleden. Maar sub2bees ging weg en ik was alleen met onze D. Ik was helemaal verbaasd, alhoewel ik wel wat signalen had van heu, nemen we niet even een bloemetje mee.

Auw!

Ik kreeg de opdracht mij even op te frissen, want tja ik wist natuurlijk niet voordat we weggingen wat er ging gebeuren. Ze deed de deur van de kamer dicht en ik moest er tegen aan gaan staan. Ik had gezien dat ze heel wat soorten slagmateriaal had meegenomen. Ook hier gaf Ze mij geen kans om na te denken en ze pakte de ene na de andere zweep. En o wat was het pijnlijk, Ze sloeg ook meerdere malen behoorlijk hard op mijn kutje. En dat is in de fantasie geil, maar zo hard leek me nou echt niet zo geil en dat zei ik tegen haar. Ze begon hard te lachen en zei “voel je geile kut dan, wedden dat deze nat is!”. En ik voelde en ja hoor, kletsnat. Ze sloeg op mijn dijbenen, mijn kont, mijn borsten. Mijn lichaam was er toch aan toe, of laat ik het zo zeggen mijn hoofd. Die was aldoor zo druk. En o wat heb ik geschreeuwd, en ik vloekte…1x,  daarna zei Ze “je mag niet meer vloeken!” Dus daarna heb ik niet meer gevloekt, wel geschreeuwd, en gehuild. En Ze bleef heel lief voor me ondanks dat ik zo aan het schreeuwen was, en aan het huilen. Oude pijnen die van heel ver komen. Dit is verder iets tussen Haar en mij daar ga ik verder niet op in. Ze trok me aan mijn haren naar haar toe. Op een gegeven moment brak ik. Alles deed zo’n pijn. Ik kan me trouwens niet herinneren of Ze de ijzeren cane heeft gebruikt ondanks dat Zij die mee had. Ik mocht bij haar komen, Ze knuffelde me en voelde dat ik er nog niet helemaal was, maar ik was even een soort van op. Maar wist wel dat Ze gelijk had. Dat heeft Ze altijd trouwens.

Slet!

“Pak een handdoek en ga erop liggen” gebood Ze. Automatisch ging ik gewoon op mijn rug liggen. “Ja geile slet, dat wil je wel hé op je rug liggen” zei Ze. Ik wist nog niet wat Ze ging doen, ik wachtte geduldig af. En ineens hoorde ik de aansteker klikken. En ja het duurde niet lang voordat Ze het kaarsvet op mijn kut liet druipen. Ze goot het kaarsvet zelfs tussen mijn schaamlippen en op mijn harde klit.  En die was al zo gevoelig na het meppen erop. En ik gromde, schreeuwde, blijkbaar moesten er nog meer dingen uit mijn hoofd. Ze gebruikte verschillende soorten kleuren, ik moest vooral stil blijven liggen om Haar kunstwerk niet te verpesten. “Benen wijd en stil blijven liggen!” zei Ze. Op een gegeven moment blies Ze de laatste kaars uit en Ze maakte wat foto’s. Ik dacht zo nu hebben we het ergste gehad, totdat Ze de doos met naalden pakte. Ik begon wederom allerlei geluiden te maken, niet van genot terwijl ze vijf naaldjes door het vel mijn kutje heen stak. En achteraf viel de pijn mee, maar omdat er blijkbaar nog wat aan emotie zat in mijn hoofd/lijf moest ik dat ook nog even uiten. Nadat de naalden erin zaten werden er weer foto’s gemaakt. Ze weet dat ik het fijn vind om later de foto’s terug te kijken.

Vingeren

Ik had dus zowel mijn kutje vol kaarsvet en de naalden die door het vel van mijn kutje staken. Mijn D trok haar latex handschoenen aan. En toen gebeurde er iets, dat ik nog niet eerder had ervaren. Ze stak een vinger in mijn kutgaatje en vingerde me. Uiteraard stak ze wel eens voorwerpen in mijn kutgaatje maar niet eerder haar vinger. En wow wat werd ik daar bloedgeil van. Uiteraard maakte Ze van het vingeren ook een filmpje. Ineens trok Ze haar vinger uit mijn kutgaatje en zei “zo even die vieze handschoen uit”. Ik zei toen direct heel bijdehand “nou als ze jou vragen van ‘wat kun je beter niet zeggen tijdens de seks’, dan heb je zelf net het antwoord gegeven” en we schoten allebei in de lach. We weten beiden namelijk hoe het zit tussen ons beiden. Ze raakt me daar niet mee, met zo’n opmerking, en we hebben geen seks samen zoals al eens eerder in een blog heb geschreven. Ik heb geen seks met anderen. Ik ben van Haar en Zij doet met mij wat Zij zelf wil. En ik heb alleen te doen wat Zij wil. En dat doe ik met alle liefde.

Knifeplay

Nadat Zij mijn kut gevingerd had, klopte mijn kutje als een bezetene. Maar ja ik lag daar met kaarsvet en naalden. Ik hoorde het mes klikken en ja, zucht als ik er aan denk, dat is toch heel spannend, geil en de ultieme overgave. Niet dat ik dat anders niet doe, maar knifeplay ik kan het niet omschrijven wat dat voor gevoel geeft. Ze “trok” met haar mes, het kaarsvet van mijn kut die niet helemaal glad was dus dat was even een extraatje. Ze trok het mes langs mijn schaamlippen, ze klopte ermee op mijn keiharde klit. “Je bent een geile slet, met je benen wijd lig je te druipen, slet dat je bent!” Ik kon niet anders dat het beamen, en herhalen dat ik een geile slet ben, en van haar ben, haar eigen geile slet. “Nu jezelf klaarmaken” gebood Ze. Ik drukte een paar keer op mijn klit, en Zij trok het mes een aantal keren over mijn schaamlippen en ik kwam. Heerlijk! Wat een genot. Daarna trok Ze de naalden eruit en mocht ik Haar bedanken en knuffelen. Wat een heerlijk gevoel had ik in me.

Chill

De rust, de ontspanning. sub2bees kwam ons daarna ophalen en we reden weer naar huis, ik ging direct door naar bed. Want ik was helemaal rozig. Die nacht sliep ik heerlijk en aan een stuk door. De volgende dag heb ik eigenlijk nog alleen maar alle materialen schoongemaakt die mijn D had meegenomen naar de andere locatie. En natuurlijk heb ik Haar voorzien van koffie en alles wat Ze nodig had, maar daarna heb ik eigenlijk alleen maar chill op de bank gezeten. En ik heb enorm genoten van het fijne gevoel. Maar dat zullen velen wel herkennen. Ik ben mijn D erg dankbaar voor deze ervaring en natuurlijk ook sub2bees dat hij in het complot zat en ons naar een andere locatie had gebracht. O en wisten jullie dat mijn D heel hard kan bijten? Nou dat kan Ze zeer zeker.

Slavin katinka

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn