Uit het dagboek van…slavin Katinka #blog19

SlavinKatinka
lijn bdsm

Sopperdesop

Vorige week donderdag werd ik gebeld door mijn D en zij zei het volgende “morgen vertrek je uiterlijk 13:00 uur hier naar toe en je neemt je kinky kleding mee. Vergeet je zwarte laarzen niet!”. “Ja Meesteres, uiteraard. Ik zie U morgen” stamelde ik. “Tot morgen, Abbeltje en app zodra je vertrekt”. “Ja Meesteres, doe ik. Tot morgen”. En de verbinding werd verbroken. Ik rende direct naar boven om mijn tas in te pakken en die alvast klaar te zetten. Want dan is dat maar uit mijn hoofd. Toen ik daarmee klaar was kreeg ik een app van mijn D. O bak nog even wat kaneelsuiker bladerdeeg koekjes. Daar heb ik zin in. Ik stuurde uiteraard terug Ja Meesteres. Met alle liefde en plezier. Ik bood nog aan om een boterkoek te bakken, maar dat was niet nodig want sub2bees had de opdracht gekregen een appeltaart te bakken.

Tijgerbalsem

Nadat ik mijn werk had gedaan, nam ik gauw een paar boterhammen en vertrok naar mijn D en haar mannen. Daar aan gekomen rende ik naar Haar werkkamer om Haar te begroeten met de nodige attenties. Ik was weer zeer blij haar te zien, en Zij mij ook. Ik hoor haar nu zeggen “tja wie zegt dat?”. Daarna mocht ik naar beneden om bij te komen van mijn reis en wat te chillen. Enkele uren later was het tijd om te eten, altijd een erg gezellige happening. Na het eten was het tijd voor koffie en omdat ik last had van mijn rug zou mijn D een deel van mijn rug insmeren met tijgerbalsem. Erg lief. Wat nog liever was is dat ze zei “pak maar even met je wijsvinger een klodder uit het potje”. Ik deed uiteraard wat Ze mij opdroeg. “Zo en nu smeer je dat op je klit, hup”. Ik kon mijn panty en slipje aanhouden. Ik begon te smilen, en dacht och dat valt vast mee. Met mijn wijsvinger ging ik mijn slipje in en drukte de klodder op mijn klit. “Smeren slet, smeren” gebood Ze mij. Toen de tijgerbalsem erop zat dacht ik dat ik van het bed af kon.

Onverwacht orgasme

Maar nee, Ze begon met haar hand op mijn kutje te drukken en te slaan. Oef, als ik nog niet nat was geworden, dan was ik het nu wel, zeker weten. Ik weet niet hoe Ze het doet, maar Ze kan mij gigantisch opwinden. Niet veel later, zat ik al tegen een orgasme aan. Dat merkte Ze en ik kreeg, een aantal seconden. Hoeveel weet ik niet meer eigenlijk, want het was een super intens orgasme. Even later gingen we weer naar beneden, en ik mocht Haar voeten masseren. Heerlijk om te doen want ik word er zelf altijd heerlijk rustig van. Op een gegeven moment begonnen mijn oogleden dicht te vallen, want het was voor mijn doen al laat. “Nou je houdt nog maar even een half uurtje vol, daarna ga je naar bed”. Ik hield het nog wel even vol.

Hoge laarzen

De volgende dag, ben ik nog even gauw naar de bloemenwinkel gelopen om een bloemetje voor Haar te halen en een leuk plantje voor buiten. Zij wordt daar altijd erg blij van, en als Zij blij is, dan ben ik dat ook. Toen ik terugkwam moesten sub2bees en ik bij Haar komen. Zo jullie gaan je nu omkleden. Allebei je hoge laarzen aan. “Ja Meesteres” zeiden we in koor. Sub2bees moest zijn korset aan, en zijn cb aan/om. En ik had mijn rode korset aan waarbij mijn borsten bloot zijn aan, met een rokje dat niet past. Maar inmiddels heb ik een nieuw prachtig jurkje in huis. Deze is al geheel goedgekeurd en ik ben er erg blij mee. Een vrouw kan nooit genoeg kleren hebben toch. En als een soort van verrassing had ik een mooie string besteld. Gelukkig was Ze hierover niet boos, maar vond de string ook erg mooi. Alles wat ik wil kopen overleg ik met Haar, niet de boodschappen en verzorgingsproducten maar wel als het andere aankopen betreft. Of ik kreeg een nee, bedenktijd of het is een ja.

Puppyplay

Inmiddels waren sub2bees en ik aangekleed. En ik stond zo goed en zo kwaad als het kon met mijn rugpijn op mijn hakken. Ik hoefde ze niet perse aan maar ik vind het toch fijn. Dingen doen op karakter en niet bij pijntjes dingen niet doen. En kinky kleding en schoeisel is altijd fijn om te dragen.  Ondanks dat sub2bees geen rugpijn had stond hij nog erger te wiebelen dan ik. Hij mocht eerst een poosje op de grond op zijn knieën en zijn neus op de grond. Uiteraard met zijn masker op. Hij droeg nl een puppy masker. Geweldig om te zien, moet er nog om lachen. Hij kreeg daarover nog een oogmasker want hij hoefde niet te zien want onze D met mij ging doen. Nou en dat was niet mals. Er lag weer genoeg klaar aan slagmateriaal. Ik kreeg een stoffen masker op. Nu ben ik daar niet zo van, mijn ogen kan ik wel hebben maar over mijn mond vind ik lastig,  maar ik blijf het proberen. En wat moet dat moet.  Eerst begon ze met opwarmen met een flogger. Nu duurt dat opwarmen nooit zo heel lang, want eigenlijk is dat meer een verwennerij voor mij. Ik krijg dan ook gewoon kippenvel zonder echt heel veel pijn te hebben. Dus daar was ze gauw zat van. En dat snap ik. Daarna kwamen er allerlei andere zwepen Ze sloeg enorm hard op mijn borsten, mijn billen en deels op mijn rug. Waarbij Ze uiteraard wel informeerde naar mijn rug.

vernedering

Kruimels

Sub2Bees moest tussentijds drinken gaan halen op zijn hakken, althans dat dacht hij. Hij moest kruipend drinken gaan halen. Dat was best hilarisch, en ik moest lachen door mijn tranen die al wat begonnen te komen. Hoe het inmiddels met mijn rug was? Daar kreeg ik eigenlijk inmiddels minder last van. Of dat nu was omdat de pijn van het slaan overheerste ik weet het niet. Sub2Bees moest weer op zijn knieën en zijn neus op de grond. En hij kreeg ook de nodige petsen en onze D kon het niet laten om af en toe keihard in zijn tepels te knijpen. Volgens mij houdt sub2bees daar echt van. Met een grote glimlach kwam Ze weer naar mij toe, met een zweep in haar hand en begon me flink te slaan En dan altijd op die plekken die ik echt niet fijn vind. Maar ja ik heb niks te willen.  Nadat de traantjes alweer rijkelijk vloeide en ik in de armen van onze D mocht uithuilen was het tijd om dat te eten. Sub2Bees moest de appeltaart gaan snijden, en twee stukjes brengen naar Haar en een stukje voor mij.

Tafeltje

Omdat er geen tafel in de buurt stond werd sub2bees de tafel en onze D zette haar bordje met appeltaart op zijn rug. Ik keek haar aan, en wou de mijne ergens anders neerzetten maar nee, mijn bordje moest ook op zijn rug. “Zo, pak even de kam en ga hier voor mij zitten op een stoel met je benen wijd’, zei Ze streng. En ze ging hard met de kam over mijn benen, mijn buik en mijn al kletsnatte kutje. Waar ik tijdens het omkleden een trileitje in moest stoppen, terwijl Zij de afstandsbediening in handen had. De kam liet mooie sporen na. “Zo nu opstaan en pak het mes van tafel”. Ik deed wat Zij zei en gaf Haar het mes. Zij bewerkte mijn kutje met het mes, mijn borsten, mijn benen. Zo dan gaan we nu de appeltaart opeten. Toen we klaar waren met het opeten van de appeltaart, gaf Zij de borden aan sub2bees zodat hij de kruimels kon opeten.

Inwendige dingen

Daarna gebood Zij mij om op de bank te gaan liggen, “hup 1 been over de rugleuning dan kan die kut van je beter openstaan” zei Ze. “trek je trileitje eruit, geile slet. Handdoek goed eronder leggen want ik hoef niet overal jouw kutsappen te zien”. “En jij gaat plat bij mijn voeten liggen, met je neus op de grond”, zei Ze tegen sub2bees. Ik trok het trileitje eruit en volgens mij viel het mee wat er uit kwam qua vocht. Maar ja dat is ook niet aan mij ter beoordeling. Ze lachte hard en zei: “zie je wel, ik zei toch al, in jouw geile kut hoeft geen glijmiddel. En ze drukte een RVS speculum zo mijn kutje in. En jeetje wat was ik geil. Ze had zwarte latex handschoenen aan. En die voelde ik over mijn kutje gaan. En het duurde niet lang of ik voelde een orgasme opkomen, een heftig orgasme. Het windt me enorm op dat Zij bepaalt wat Zij met mij doet, en hoe Zij mijn lichaam gebruikt. Heerlijk!! Dank U wel, Meesteres!! Ik kon Haar nog niet knuffelen en bedanken omdat ik mijn eigen kutsappen aan mijn handen had zitten. Sub2bees lag nog steeds aan Haar voeten terwijl Zij mij geneukt had met het speculum.

Woefwoef

Sub2bees was die middag een puppy en we hebben zo gelachen om zijn capriolen op zijn hakken. Hij moest allerlei dingen doen, en onthouden. Er kwam steeds een opdracht bij. Vooral toen hij een grote hond nadeed moest ik mij inhouden om niet keihard te gaan lachen. Ik weet namelijk op dat moment niet of dat mag van onze D. Sub2bees moest keer op keer netjes lopen. Pirouetjes draaien, blaffen als een jonge hond, pootje geven, blaffen als een grote hond, kwispelen en net doen alsof hij een plasje deed. En echt zijn masker stond hem zo goed. Vooral die lieve oortjes. Sub2bees kreeg te drinken via de mond van onze D, ze liet het water zo zijn masker inlopen. En hij kreeg de nodige vernederingen voor zijn kiezen. En zo hebben wij allebei andere behoeftes. Die nacht sliep ik als een roosje, en mijn rug? Nou eigenlijk was dat diezelfde dag voor 85% wel over. De rest wou Zij er ook wel even uitslaan. Zo lief is Ze voor haar sub en slavin.

Ik schrijf dit nu een week later, en ik kreeg aan het einde van de middag al een whatsapp dat ik mocht masturberen, 25 poespunten, dus 25 minuten. Op te maken voor 21:00 uur. In de tussentijd van dit blog heb ik daar rijkelijk vloeiend gebruik van gemaakt met nodige flasbacks naar vorige week. Ik ben en blijf Haar dankbaar dat ik Haar slavin mag zijn. En dat ik van U ben, en dat U bepaalt wat U met mij doet. Dank U wel Meesteres.

Slavin katinka

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn