Valentijnverrassingen voor je Meesteres

Valentijnverrassingen voor je Meesteres
lijn bdsm

Ja, de eerste keer dat ik Valentijnsdag vergat zal ik nooit meer vergeten. Dat heb ik moeten bezuren. Meesteres Moriah heeft zo’n beetje Haar hele arsenaal aan zwepen op mij losgelaten. Ik heb wekenlang blauwe plekken gehad en kon nog maar moeilijk zitten. Het was ook een van de eerste keren dat zij mij anaal bevredigde. Nou ja bevredigde, ze vernederde me volop. Had ik maar niet zo dom moeten zijn. Het was ook wel mijn eigen schuld. Want ze had voldoende aanwijzingen gegeven maar ik ben het toch alsnog gewoon vergeten.

Dat is mij gelukkig maar één keer overkomen, want daarna heb ik er ieder jaar aan gedacht. Want eerlijk is eerlijk, mijn Meesteres verdient het natuurlijk ook om uitgebreid verwend te worden. Niet alleen op Valentijnsdag, maar altijd.
Waarschijnlijk vindt jullie Meesteres het net zo fijn om verwend te worden als Meesteres Moriah, dus wil ik graag mijn zoektocht naar leuke cadeautjes voor Valentijnsdag, met jullie delen. Ik moet trouwens wel eerlijk zeggen dat ik de cadeautjes samen met Slavin Katinka heb uitgezocht. Een beetje (vrouwelijke) hulp kan natuurlijk nooit kwaad.
Ik zag dat mijn Meesteres op dit moment zelfs korting geeft in de shop (als dat geen hint is)! Als je de code valentijn gebruikt, krijg je maar liefst 10% korting op je bestelling. Dat is lekker meegenomen en daar hoeft je Meesteres natuurlijk niks van af te weten!

De leukste Valentijnverrassingen voor je Meesteres

Tip 1: Zweep Bad Kitty

Een zweep met een hartje, hoe toepasselijk voor Valentijnsdag! Dat zal je Meesteres vast leuk vinden. Ik vind er ook wat van, maar dat is niet aan mij. Het gaat erom dat je Meesteres het leuk vindt. Deze zweep kost 22,95 euro.

lijn bdsm
Tip 2: Tough Love Zweep

Het is voor Valentijnsdag, dus ook deze zweep heeft een hartje. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dit hartje, vooral heel hard aankomt! Ook deze zweep kost 22,95 euro

lijn bdsm
Tip 3: Rode siliconen zweep

Rood doet het bij Meesteressen altijd erg goed. Deze siliconen zweep kocht ik ooit eens voor mijn Meesteres. Nou ik had de rode striemen overal staan. De zweep is te koop voor 17,95 en de striemen krijg je er gratis bij.

lijn bdsm
Tip 4: Pitchfork Zweep

Hoe grappig en stoer is deze Pitchfork zweep! Het lijkt op een duivelsdrietand. Weer eens wat anders dan een hartje. Deze duivelse zweep is te koop voor 22,95 euro. Als ze nu maar niet denkt dat ik haar op een duivel vindt lijken…

lijn bdsm
Tip 5: Zwarte Leren Paddle XOXO

Wil je lekker hard gekust worden door je Meesteres, maar dan op je billen? Dan is deze zwarte leren Paddle XOXO een aanrader. Voor 17,95 euro weet je zeker dat je kussen op je kont krijgt, hard. Heel hard.

lijn bdsm
Tip 6: Leren plankje

Hou jij wel van een pittige spanking? Dan wordt jouw Meesteres vast blij van dit leren plankje. Want slaan met je handen, doet na een tijdje echt wel pijn, weet ik van mijn Meesteres. Liever slaat Zij met ‘iets’ in plaats van haar zachte handen.
Voor 22,95 euro, ter bescherming van haar handen.

lijn bdsm
Tip 7: BITCH Paddle – Rood

Als je je Meesteres wilt uitdagen dan zou ik zeer zeker deze paddle voor je Meesteres kopen, kost 14,36 euro. Weet je zeker dat je straf krijgt. Ik durf hem niet te kopen. Misschien heb jij meer lef.

lijn bdsm
Tip 8: Rode kietelaar

Ook leuk voor je Meesteres toch? Ik word van deze kietelveer wel blij van. Die gaat mij geen pijn doen, ook wel eens lekker toch? Hoewel de kans groot is dat ik ermee mag gaan afstoffen en als een dienstmeisje mee door het huis mag paraderen. Mijn Meesteres is niet zo van de kietelveren. Behalve als ik ben vastgebonden en geen kant op kan. Dan vindt Ze het leuk om er mee onder mijn neus te kietelen… De kietelveer kost 9,95 euro.

lijn bdsm
Tip 9: Kanten Jarretelkorset Met Wetlook Details

Gun jezelf ook wat toch? Je Meesteres in dit prachtige korset? En jij mag haar aanbidden en naar haar kijken, mits je niet geblinddoekt bent. Dit korset kost 119,95 euro. Kijken, kijken en wie weet wat je mag of niet. Ik geniet alvast van het idee.

lijn bdsm
Tip 10: Cold Shoulder Wetlook Mini Jurkje – Zwart

Nog eentje dan, ten behoeve van jezelf toch, meer zeg ik er niet over. Het jurkje kost 44,95 euro. Volgens mij is dit jurkje dik genieten voor twee. Of is het gewoon een gevalletje wishful thinking?

lijn bdsm
Tip 11: Kamasutra Sweet Heart Massageset

Mijn Meesteres is er dol op en misschien die van jou ook wel. Wie houdt er immers niet van een heerlijke massage? Meesteres Moriah kan hier altijd volop van genieten en het kan haar ook niet lang genoeg duren. Soms zie ik slavin Katinka haar wel 3 uur achter elkaar masseren. Drie uur!
Deze smeerseltjes zijn likbaar. Misschien mag jij na afloop? Ik weet zeker dat Katinka en ik dit niet van onze Meesteres mogen. Als wij dat zouden proberen, vrees ik dat er klemmen op onze tong worden gezet. De set kost 42,95 euro.

lijn bdsm
Tip 12: Vibrating Octo-Pleaser

Niet likbaar, wel lekker. Een onschuldig massage apparaatje, waarmee je je Meesteres kan masseren als zij wil ontspannen. Voor als je na drie uur masseren, kramp krijgt in je handen. Uiteraard kan zij er als jij weg bent ervoor kiezen om er andere dingen mee te doen. Dit leuke apparaatje kost 22,95 euro en vergeet niet er batterijen bij te bestellen. Anders heb je je eerste strafpunten al te pakken.

lijn bdsm
Tip 13: Latex kousen

Prachtige kousen als je van latex houdt, belangrijker als je Meesteres van Latex houdt. Dan scoor je echt bonuspunten met deze kousen. Kosten 52,95 euro.

lijn bdsm
Tip 14: Confettikanon Hartjes

En een lieve afsluiters! Deze hoor je sowieso bij je Meesteres af te laten gaan. Schiet de hartjes in het rond terwijl je op je knieën je Valentijn cadeau aanbiedt. Mag je daarna zelf waarschijnlijk de hartjes opruimen, misschien wel met je tong. Dit confetti kanon kost 14,95 euro.

lijn bdsm

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Zelf heb ik mijn Valentijnscadeau voor mijn Meesteres al in huis, dan weet ik zeker dat ik het niet kan vergeten.
Op 14 februari begin ik de dag met het kussen van Haar voeten – zoals iedere dag, dan maak Haar ontbijt en zet ik koffie. Op een groot dienblad breng ik Haar ontbijt op bed en bied ik gelijk mijn cadeau aan. Met liefde en omdat ik meer dan blij met Haar ben.

sub2Bees, sub van Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van sub2Bees

BDSMforyou lijn

Geef een reactie