Ballstretcher

Nog zo´n leuk speeltje voor bij de CBT, de ballstretcher. De naam zegt zijn werk al een beetje, maar de ballstretcher is er voor bedoeld om de balzak zoveel mogelijk op te rekken. Het is een ring of koker (te koop in allerlei soorten materialen) die tussen de ballen en de scrotum wordt geplaatst. Het trekkende gevoel geeft een opwindende werking. De erectie wordt hierdoor verlengd en ook het orgasme wordt intenser ervaren. Een voorbeeld van een spannende ballstretcher is bijvoorbeeld de parachute of ballenhoedje. Deze zijn er met en zonder spikes.

Beetje aan het gevoel wennen is wellicht handig. In het begin zal een half uur al behoorlijk lang zijn maar na oefening moet een avondje prima te doen zijn. Afgezien van de werking, ziet het er ook nog eens mooi uit.

Dagelijkse ballstretcher voor low hangers

Sommigen dragen de ballstretcher dagelijks om ‘low hangers’ (laag hangende ballen) mee te kweken. Hoe lager, hoe mooier. Kan. Ik zeg even niks.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg
Productbespreking – Parachute ballenhoedje met spikes

Een reactie

  • patrick van de walle

    zijn er balstrechers die je zonder gevaar een ganse dag of meerdere uren kan aanhouden zonder schade . ik zou graag mijn testikels lager willen hangen hebben voor een groter genotsgevoel tijdens het vrijen

Geef een reactie