Cuckolding

Het woord is waarschijnlijk afgeleid van het Engelse woord voor Koekoek (cuckoo bird). Het begrip heeft te maken met overspel. Bij overspel kan zowel de man als vrouw overspelig zijn, bij cuckolding (plegen van overspel) is het uitsluitend de vrouw. Er is echter geen sprake van bedrog want de cuckold (de man) accepteert het feit dat zijn vrouw er meerdere seksuele relaties op na houdt. Hij haalt zijn opwinding uit de wetenschap dat zijn vrouw met andere mannen vrijt. Je kunt het vergelijken met swingen alleen bij cuckolding, swingt alleen de vrouw en kijkt de man toe.

Cuckolding is voor de man een puur mentale seksuele beleving. Door een mix aan emoties kun je de hoogste staat van extase bereiken, zonder dat er fysiek contact is. Emoties maken stoffen vrij in je lichaam die werken als genotsmiddel.

Binnen het begrip cuckolding zijn er meerdere disciplines:

 • cuckoldry– het overspel
 • cuckolding– het plegen van overspel
 • cuckold– de man met een overspelige vrouw
 • cukoldress – de vrouw die overspeel pleegt

Cuckolding: vrouw mag alles, man mag niets

De beleving die bij cuckolding komt kijken is pure onderdanigheid (de Meesteres mag alles en de sub mag niets), vernedering (toekijken hoe je vrouw seks heeft met een andere partner, misschien zelfs met een veel betere minnaar), jaloersheid (vrouw moeten delen), angst (verlies) en voyeurisme (kijken naar seks). Kortom, je kunt je voorstellen hoe heftig een dergelijke beleving kan zijn.

De term cuckolding wordt binnen de BDSM echter ook op andere manieren gebruikt, namelijk om het verlangen aan te geven van iets dat je niet kunt krijgen. Dus breder gericht en en niet alleen seksueel georiënteerd.

Vaak is de cuckoldress tevens keyholder van de kuisheidsgordel van de cuck.

Als je meer over cuckolding wilt weten, op deze website vind je uitgebreide informatie.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

7 reacties

 • Cuckolding ! Daar weet ik alles van , want ik ben reeds 15 jaar een echte cuck en slaaf ! Ik weet nog goed van de eerste keer , mijn beste vriend kwam op bezoek bij ons thuis , samen keken wij naar tv , wat mij wel opviel was dat mijn vrouwtje naast hem in de zetel ging zitten en toen ik in de keuken drinken op bevel van vrouwlief , ging halen en plots achterom keek , begonnen ze net te kussen ! Mijn hartslag bonkte in mijn keel en toen ik licht begon te protesteren , zette zij mij onmiddellijk op mijn plaats en moest naar haar eens heel goed luisteren ! En toen maakte ze mij duidelijk dat zij alles mocht en ik niets meer , alleen moest ik alles vragen aan haar en moest een cuckolding contract ondertekenen ! Alles was al geplant ! Toen ik alles eens goed gelezen had wist ik dat mijn leven een ommezwaai maakte , en ik kreeg het heel warm en vreemd gevoel ! Ik voelde mij ergens wel goed daarbij .
  Toen wij gingen slapen met zijn drieën , lagen zij lang te babbelen tot ik in slaap viel , wat later beweegde het bed en ik werd wakker , mijn vrouw zat met haar poep boven mijn hoofd en hij was haar langs achter aan het neuken ! Op 15 cm van mijn ogen zag ik zijn penis in haar wondermooi kutje schuiven en bonken en plots kwam zij spuitend klaar wat zowat de helft ervan in mijn mond ! Ik dacht eerst dat zij plaste want ik had dit nog nooit gezien of meegemaakt !wat later na veel geschuif en gebonk zag ik zijn kontspieren samentrekken en schreeuwde het uit , hij kwam klaar in haar kutje !!!! Na enkele minuten uitbollen haalde hij zijn pik achteruit en ze zei tegen mij mijn mond open te doen om heel veel sperma te deponeren ! De sperma kookte zowat , ze sloot mijn mond met haar hand zolang tot ik alles ingeslikt had ! Toen moest ik alsnog haar vuurrood kutje volledige proper likken !
  Toen begon ze mij nog meer te vernederen door mij duidelijk te maken dat ik tot zoiets niet in staat was , en dat ik gewoonweg niets waard was in bed , ze zei mij dat ze voor de allereerste keer spuitend klaar kwam tijdens een neukbeurt ! Dus werd dit duidelijk voor mij ! Zij plaste niet maar kwam zo hevig klaar .
  Zij zei toen gelijk dat zij mij voor de seks niet meer nodig had en dat mijn ballen beter eruit gingen , maar ze had reeds navraag gedaan om mij te laten castreren en wist dat dit niet meer gedaan werd ! Daarom bonden zij mij vast aan handen en benen wijd open ! Ik vroeg wat ze ging doen en ze antwoorde dat ze ervoor ging zorgen dat ik geen problemen meer zou hebben met mijn gevoelens en dus geen erectie meer zou krijgen ! Ik was wel bang en zweete aan 100 per uur ! Ze trok haar nachtkastje open en haalde een hele bende injectie naalden eruit , mijn beste vriend !! Bond rond beide teelballen een elastiek zodat ze goed zichtbaar kwamen , en ze duwde heel langszaam de eerste naald dwars in mijn teelbal, er kwam zo een helder en kleurloze vloeistof uit wat ze liet lopen tot wanneer er bloed begon mee te stromen , toen was bal 2 aan de beurt en zo duwde ze er 4 in 1 bal ! Ze lieten mij daar liggen gedurende 4 uren , mijn balzak sloeg alle kleuren uit ! Vanaf dan heb ik geen zaadlozing meer
  Geregeld bind ze mij vast ergens aan de zetel of balken ! Dan weet ik hoelaat het is , haar minnaar is op komst wellicht en moet ik dan toekijken hoe ze neuken en soms
  Plassen ze in een wijnglas en moet ik dit dan uitdrinken en lachen mij dan vierkant uit
  Op een bebaald moment kwam hij eens bij ons binnen voor de zoveelste neukbeurt maar zij was niet in stemming ! En ik lachte er beetje mee ! Maar dit had ik beter niet gedaan ! Ze bond mijn handen en voeten samen vast en legde mij op de poef! Daar lag ik dan , met mijn kont omhoog ! Samen zag ik ze bellen met iemand en na zo een uur kwam er weer iemand binnen , ook een goede kennis van ons en homo
  Ik dacht nee dat kan toch niet waar zijn hé maar ze stonden daar wat te konkelfoefelen en plots stak hij zijn broek af en zij beiden trokken mijn billen open en droog begon hij in opdracht mij te verkrachten ! Zeker een halfuur heb ik geschreeuwd van de pijn terwijl hij pompte ! Ik voelde hem harder en harder worden en dan die ontlading ! Hij schoot mijn kont vol en alsof het nog niet genoeg was moest ik zijn lul proper likken
  En door dit te zien kreeg mijn vrouw ook goesting en nam een voorbind penis ! Wat ik zelfs niet wist dat zij dit had , en verkrachte mij ook nog eens ! En terwijl zij mij nam , nam hij haar ook langs achter en zo voelde ik hem neuken ! Hij stopte plots , kwam naar voor gelopen en trok hem verder af terwijl zij mij verder verkrachte en toen kwam hij in mijn mond klaar !
  Toen dit allemaal achter de rug was maakten ze mij los maar kon bijna 2 weken niet zitten of lopen
  Voor de rest ben ik haar slaaf
  Dus !! Ik denk wel te mogen zeggen dat ik een echte
  Cuck ben hé

 • Ik zou me gruwelijk depressief voelen, net zoals bdsm. Kennelijk kan ik er niet vrolijk van worden. Liefde doet alleen maar pijn. En als het dan nog fijn zou zijn, maar zelfs daar geniet ik niet van en zij of hij ook niet. Ik moet eerst depressief gemaakt worden dan heb ik er al lang geen zin meer in. Waarom hebben mensen eigenlijk nog seks als je toch decennialang droog mag staan? Als je toch alleen maar teleurgesteld mag worden? Als niemand je kiest. Als je alleen maar kutopmerkingen naar je hoofd geslingerd krijgt, en nergens goed voor bent.

  • Gebruiker avatar

   Lieve Anoniem,
   Iedereen is anders. Cuckolding is blijkbaar niet iets waar jij blij van wordt. Dat geeft ook niet, er zijn genoeg andere leuke dingen waar jij vast opgewonden van wordt. Er zijn echter ook mensen die juist de vernedering en intensiteit van cuckolding geweldig en bevredigend vinden. Juist die diversiteit maakt ons mensen uniek. Het is echter wel altijd belangrijk naar jezelf te blijven luisteren en daar dichtbij te blijven.

   Mrs Moriah

 • Alles heeft een keerzijde, zo ook cuckolding, voor het ene koppel pakt het goed uit voor het ander is het de doodsteek voor hun relatie.
  Ons heeft cuckolding alleen maar goede dingen gebracht, ondanks dat mijn opoffering als cuck erg groot is.
  Ik ben zo trots op mijn vrouw, trots dat andere mannen haar zo aantrekkelijk vinden, trots op haar dat mijn vrouw die mannen geeft wat hun eigen vrouw niet klaarspeelt.
  Het feit dat zij mij kuist zodat ik geen zeggenschap heb over mijn pikje geeft nog steeds ook na jaren een heerlijk gevoel, ik voel haar aanwezigheid/macht/liefde ieder moment van de dag.
  Onze liefde voor elkaar is door cuckolding alleen maar gegroeid, het vertrouwen dat wij in elkaar hebben is bijna onbegrenst.
  Mijn vrouw spreekt eerlijk haar verlangens uit, ze is eerlijk over het feit dat ze haar sexvriendjes betere minnaars vindt, ze is eerlijk over haar voorkeur voor een groter formaat pik. ze is eerlijk over het feit dat ik haar nooit bevredigd hebt op de manier waarop Bull mannen haar wel laten genieten.
  Wie ben ik om haar tegenwoord te bieden? wie ben ik om rechten te claimen?
  Overgave en gehoorzaamheid maakt van mij een betere echtgenoot.

 • Al jaren ben ik de cuck van mijn vrouw. Eigenlijk heb ik nooit echt seks met haar mogen hebben. Jaren lang was er een lange rij van mannen waar zij voor kortere of langere tijd een relatie mee had. Inmiddels heeft mijn vrouw al weer voor langere tijd een vaste vriend. Hij woont zo ongeveer bij ons en maakt echt deel uit van ons leven. Hij deelt met mijn vrouw het bed, ik ben verbannen naar de logeerkamer.
  Hij deelt mijn vrouw graag met anderen en laat haar dan ook regelmatig door andere mannen gebruiken. Ook heeft hij er plezier in om mij te vernederen samen met mijn vrouw. Dit doen zij door mij een kuisheids voorziening te laten dragen en regelmatig een butplug. Ook dien altijd en overal luier en plasticbroek aan te hebben en die moet ik gebruiken zoals ze bedoeld zijn.
  Ook moet ik veel ik veel in extreme vrouwen kleding lopen. Eerst alleen in huis, maar nu ook al regelmatig als vrouw mee de deur uit. Ook wordt ik inmiddels regelmatig anaal genomen.

  Nu denken jullie misschien “die is gek”. En misschien is dat ook wel zo, wie zal het zeggen. Maar dit past bij ons en wij hebben daar voor gekozen. Echter wat je samen ook doet, en hoe ver je ook gaat, blijf met elkaar praten, anders loopt zo iets altijd fout.

  • Gebruiker avatar

   Hallo Jaap,

   Wat een prachtige en eerlijke woorden. Jullie zijn zeker niet ‘gek’, jullie leven het leven zoals bij jullie past en wat jullie happy maakt. Het doet er niet toe wat anderen hiervan denken, anderen vinden overal wel wat van. Je leeft echter het leven voor jezelf en niet voor anderen. Ik vind het mooi dat jullie deze manier hebben gevonden en er ook voor durven gaan. Ik proef de liefde en adoratie voor je vrouw door je woorden heen. Liefde heeft meer kanten, niet alleen wat we voorgeschoteld krijgen als ‘normaal’.

   Geniet van elkaar en bedankt voor je mooie toelichting.

   Mrs Moriah

 • Dank U Mrs Moriah. Inderdaad is dit het leven wat bij ons hoort. Dat leven heeft heel moeilijke momenten waarin ik mijzelf voor gek verslijt. Wie accepteert het om zo vernederd te worden en zo gekleed te moeten koekijken hoe zijn vrouw het vergaand met een ander doet.
  Afgelopen week moest ik mijn vrouw en haar vriend in mijn natte nachtluier en plasticbroek ontbijt op bed brengen en dan vraag ik me af “wil ik dit”.
  Maar geloof me hoe moeilijk dit ook is, ik wil dit. Wat ik zou niet zonder kunnen.

Geef een reactie