BDSM Workshop voor koppels

zwepen

Wil je wegdromen in de wereld van 50 tinten grijs, of zelfs voorbij het grijs de wereld verkennen van 50 tinten rood, roder, roodst? Misschien zijn jullie er nog niet mee bekend, of wellicht bewandelen jullie deze weg al, maar wil je samen een stap verder gaan. Dan is deze SM workshop perfect geschikt voor jullie, vooral omdat deze workshop puur maatwerk is en volledig op jullie van toepassing. Discreet en aansluitend op jullie verlangen en nieuwsgierigheid.
Misschien zelfs als boost voor jullie relatie

Aangezien er geen anderen bij de workshop aanwezig zullen zijn, is het dus ook nog eens volledig discreet. Met heldere gesprekken vooraf en met de mogelijkheid tot evaluatiegesprekken en begeleiding achteraf. Want een goede communicatie, is onlosmakelijk verbonden aan een intense BDSM beleving.

Vooraf hebben we uitgebreid telefonisch- en mailcontact, zodat jullie duidelijk kunnen aangeven wat jullie in deze workshop hopen te vinden en dat daardoor de inhoud van de workshop volledig zal aansluiten op jullie vragen en wensen.
De duur van de workshop is 3 uur.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten: seksuele handelingen, drugs, Golden shower, vleeshaken, coprolangnie, messen en alles wat bij wet verboden is.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (op basis van 2 personen): 450 euro.
Dit bedrag is inclusief de huur van de ruimte, een drankje tijdens de workshop, gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg.

Aangezien de locatie vooraf moet worden gereserveerd is het noodzakelijk de helft van het bedrag vooraf – op een discrete bankrekening – over te maken. Het resterende bedrag kan voorafgaande aan de workshop contant worden voldaan.

Locatie

De workshops worden gegeven in de prachtige SM-ruimte in Den Haag. Deze ruimte biedt vele mogelijkheden, zoals een andreaskruis, een schandpaal en diverse opsluitmogelijkheden.

Meer informatie

BDSM Workshops

7 reacties

Geef een reactie