BDSM Workshop voor single Dominant

BDSMforyou, lijn met roos

Misschien ben je, net als ik destijds was, op zoek naar de weg een goede Meester of Meesteres te worden. Zit er een pracht van een Dominant in je verborgen en mis je alleen net dat kleine duwtje in je rug.

Iemand die de schroom van je weg blaast, iemand met wie je op een veilige manier kennis kan maken met de verschillende attributen. Want je pakt niet ‘zomaar’ een zweep om iemand mee te slaan en je zet ook niet ‘zomaar’ elektro op je partner/sub en hoeveel zweepslagen kun je iemand geven?

Tijdens deze SM workshop leer je dat het begrip SM erg breed is, dat er verschillende slaven en belevingen zijn. Maar ook wordt er aandacht besteed aan veiligheid, betrouwbaarheid, materiaalkennis, loslaten van schroom, opbouw van een SM beleving en hygiëne. Waar moet je op letten als Dominant? Waar kun je tegenaan lopen?
We gaan samen kijken wat jou het beste ligt en welke technieken daarbij komen kijken.
Uiteraard kan ik zorgdragen voor de aanwezigheid van een oefenslaaf, maar je kunt deze natuurlijk ook zelf meebrengen zodat je alles ook echt in de praktijk kunt ervaren en misschien nog het meest belangrijke: Na het volgen van deze SM workshop zal het vertrouwen in je zelf als Dominant, absoluut gegroeid zijn!
De duur van de workshop is 3 uur.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten: seksuele handelingen, drugs, Golden shower, vleeshaken, coprolangnie, messen en alles wat bij wet verboden is.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 350 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg.

Locatie

De workshops worden gegeven op een centrale plek in Nederland. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien.

Meer informatie

BDSM Workshops
BDSM workshops voor koppels
Wie ben ik?
BDSM workshops voor de single sub

Meesteres Moriah
BDSMforyou, lijn met roos

10 reacties

Laat een reactie achter