Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi #blog1

Uit het dagboek van... poetssletje Mimmi #blog1
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi’ lees je de ervaringen van Travosletje Stelle dat door Meesteres Moriah werd omgetoverd in Poetssletje Mimmi. Poetssletje Mimmi vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Hoe het begon

Het was in het voorjaar van 2010 dat Stella, een klein, geil travosletje in de ochtend het fatale bericht ontving van haar Meesteres L.
De sms kwam als een donderslag bij heldere hemel binnen voor Stella. Meesteres L liet weten dat zij door haar ziekte genoodzaakt werd te stoppen. Het was het einde van een langdurige relatie tussen Stella meisje en Goddess L. Stella meisje was van slag en had geen idee hoe ze verder zou moeten gaan zonder haar Meesteres L. Jarenlang bleef Stella worstelen met de vraag “Wie is mijn nieuwe Meesteres?” Stella was immers gewend aan haar strenge Meesteres L en had daarbij de naam Stella gekregen omdat het hondje (teefje) van Meesteres L ook zo heette.

Jarenlange zoektocht

Jarenlang heeft teefje Stella gezocht naar haar nieuwe Meesteres. Het bleek een ware zoektocht te zijn. Stella zocht die Meesteres die haar begreep. Een Meesteres die wist hoe zij een Travosletje moest domineren. Die wist over haar voorkeur te moeten poetsen, luisteren, onderdanig te zijn. Een ware SLET te zijn, biseksuele handelingen te moeten verrichten. Kortom een nederig sletje zijn, die hoerig haar opdrachten diende uit te voeren! Stella was de moed langzamer verloren.

Meesteres Moriah!

TOTDAT!! Ze zag een advertentie van Meesteres Moriah!! Deze Meesteres zou ervoor zorgen dat het wereldje van sletje Stella zou gaan overgaan in een nieuwe fase: de fase waarin Meesteres Moriah duidelijk haar richting ging aangeven en waarin Stella niet meer Stella zou zijn. Nee!
Een nieuwe fase, waarin Stella haar nieuwe poets- en slettennaampje MIMMI zou krijgen. Niet alleen haar naam veranderde maar nog veel meer!!

Meer informatie

Meer blogs van Poetssletje Mimmi
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie