Uit het dagboek van… rachab #blog1

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Hoogste tijd om…

Ben een beetje traag vandaag. Moe. Veel gedaan gisteren en gistermiddag om 18 uur al in slaap gevallen en tot de volgende morgen 08.00 uur doorgeslapen.

Nog steeds moe als ik wakker word, dus ik doe rustig aan. Om 09.30 ga ik pas douchen en aankleden. De cam staat al die tijd nog aan, als ik aangekleed weer tevoorschijn kom.

“Zo eens denken. Wat moest ik ook weer doen?” denk ik hardop
“Hhm wat dacht je van .. uitkleden?” zegt Hij met een grijns
“Haha. ik heb me nét aangekleed” zeg ik lachend
“Ja daarom juist.. heeft wel weer lang genoeg geduurd. Hoogste tijd om je weer uit te kleden” houdt hij vol
“Boef!” zeg ik lachend
“Ja boefje ben ik he? en wat zeg je ervan? gaat ’t nog uit? lekker naakt?”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie