Uit het dagboek van… rachab #blog101

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Sjans in het zwembad

Een jongen van een jaar of 17 a 18 komt naast me zitten in een groot bubbelbad in het zwembad. Ineens voel ik zijn hand. Misschien nog per ongeluk, ik schenk er niet zoveel aandacht aan. Tot hij toch verder gaat met die hand.

Even denk ik na, wat hier gebeurt? Wil ik dit? Het is wel spannend en zo ging het vroeger ook altijd in het zwembad in mijn tienerjaren. Contact zoeken met jongens. Best wel onbeholpen en puberaal en direct eigenlijk. Toch ook wel spannend.

Maar nee, een jaar of 17? Dat vind ik echt té jong en daarom niet aantrekkelijk. Boos worden kon ik er ook niet eens om. Ik ben opgestaan en weggegaan en ik moest er eigenlijk wel om lachen en vertelde het mijn oudste.

Die daarop heel verbaasd keek en zich afvroeg of die jongen een bril nodig had.

Nou bedankt hoor 🙂

“ik ben gewoon nog wóest aantrekkelijk” zeg ik gekscherend tegen mn kind die daarop haar neus ophaalt…

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie