Uit het dagboek van… rachab #blog102

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meester in mijn hoofd

Eigenlijk wilde ik dat al op vrij jonge leeftijd. Een Meester in mijn hoofd. Een Meester die alles wist wat ik dacht en deed, de hele dag door. Het is een reden waarom ik altijd veel te open naar mijn vriendjes was. Die er geen raad mee wisten en dat was ook te merken.

Misschien denk je dat een vrouw mysterieus hoort te zijn, wat te verbergen hoort te hebben voor haar partner, zodat hij haar nooit helemaal bezit en altijd iets houdt om voor te vechten en op te jagen.
Dat zit gewoon totaal niet in me. Wat ik laat zien, is wat je krijgt, niets meer en niets minder. Het is plain, transparant, open, it’s me.
Het is zo, omdat ik wil dat mijn Meester me vormt, mijn Meester me bespeelt en Hij zo uit mij kan krijgen wat Hij wil.
Daarvoor moet Hij weten wat er in me omgaat en hoe ik over alles denk en hoe ik op zaken reageer.

Ik snap nu best wel, waarom dat in eerdere relaties verkeerd ging. Waarom de meeste mannen daar niet mee willen en kúnnen omgaan. Dat zit niet in ze, maar het zit ook niet in mij om het anders te doen.

Deze Meester weet wel hoe Hij ermee om moet gaan. Bij Hem mag ik alles rauw laten komen zoals het bij mij is en dan dealt Hij ermee en dat is heerlijk en dat is precies zoals ik het wil en precies zoals Hij het wil. Alhoewel, ik het soms toch nog wel eens een beetje kan overdrijven geloof ik.

“Meester? Zou het niet heel veel makkelijker zijn als Je de hele dag in mijn hoofd kon, zodat je alles kan horen wat ik denk?” vraag ik me mijmerend af.
“Nee rachab! alsjeblieft niet! Er komt nu al zóveel onzin uit, ik wil écht niet weten wat voor kwats je de hele dag loopt te bedenken met dat brein van je. Dat kun je me toch niet aandoen? en dat noemt zich een masochiste???????”

Hahahahhaaa 😀 😀 😀 Heerlijk, love Him!

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie