Uit het dagboek van… rachab #blog103

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Grotere tieten?

Nou eindelijk zijn mijn borsten weer op vol formaat teruggekeerd en dat terwijl ik verder gewoon nog slank ben gebleven. Het apparaat heeft zijn werk gedaan.

Mijn bh met D-cup is weer echt te klein en trots show ik mijn uitpuilende bh-tje aan Meester voor de cam

“Kijk Meester, mijn borsten zijn weer groter geworden he?” zeg ik
“Ik zie het” zegt Hij. Het is kort stil en dan gaat Hij verder
“je bh-tje is gekrompen!”

zucht.. hhahahaa

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie