Uit het dagboek van… rachab #blog105

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Verliefd

“Heerlijk als je huilt rachab. je bent zooo mooi als je huilt. Veel mooier dan dat je boos bent!” Meester kijkt me smachtend aan, alsof Hij de tranen zomaar heel hongerig/dorstig uit mijn oogbollen op kan zuigen.

“Haha, bent U verliefd op me Meester?” vraag ik hem, voorzichtig lachend, door mijn tranen heen
“Ja, klopt” zegt Hij
“En hoe voelt dat?” wil ik weten, nieuwsgierig als ik ben
“Kút” zegt Hij

hahaha 😀 Typisch Meester weer, Heerlijk..

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie