Uit het dagboek van… rachab #blog107

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Waarom nieten

Meester altijd met zijn eeuwige grappen en grollen, als je even je hoofd er niet bij hebt trap je er weer vierkant in.

Meester aan de telefoon terwijl we de vaatwasser aan het inruimen zijn. Het is weekend dus ik zeg:”oh hij kan wel gelijk aan ook.” (normaal wacht ik op de avond ivm goedkoop stroom, maar weekend is ook goedkoop stroom)
Meester reageert met :”Wáárom niet?”
Dus ik zeg :” Neee, wáárom wél.” (soort van om hem te corrigeren, eigenlijk, want waarom niet, is geen goede reactie op wat ik zei. Sloeg nergens op eigenlijk)
Meester reageert alleen maar weer met :”Waarom niét?” (met andere woorden, jij vraagt je toch af waarom je de vaatwasser wel al aan zou zetten? waarom zou je hem niet al aanzetten? Wat ik dus wél gewoon van plan was, maar door zijn reactie, die nergens op sloeg. pff snappen jullie het nog??? hahhaa)

Ja pffff ben ik er wéér ingestonken he hahaa, zo worden mijn woorden dus continu uit context getrokken hè?

Dus ik lachend:”Godsamme wat een eeuwige klier ben Je ook he!” hahaha, wouldn’t want to miss it for anything in the world 😉

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie