Uit het dagboek van… rachab #blog108

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

exD

Dan kom ik op een feestje m’n exD tegen, als ik dat geweten had was ik niet gekomen. Had er totaal geen behoefte aan om hem te zien.
Heb ook geen woord met hem gewisseld, ben veel te blij dat ik van hem af ben. Het heeft me allemaal zoveel gigantisch problemen gekost toendertijd, dat ik echt niet zit te wachten om opnieuw met hem in contact te komen.

Meester Silbi is het helemaal voor mij en ik wacht op hem al is dat het laatste wat ik doe. Meester was trots op mij, hoe ik met de situatie omgegaan ben.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie